Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Papa Francisc: "Dumnezeu a creat lumea prin Big Bang!" (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17496)

abaaaabbbb63 03.11.2014 13:34:43

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 571316)
talibanului ortodox

Porecla perfecta pentru Albert!

Citat:

Recunosc, evolutionismul are ceva incredibil. In plus, nu am cunostinta nici de cea mai mica dovada credibila, ca si in cazul extraterestrilor, iar eu nu cred in teorii stiintifice fara sa am dovezi.

Pai pai... teoriile se bazeaza pe dovezi. Ele sunt explicatia dovezilor. Fara dovezi credibile si sigure, nu exista teorii.

AlbertX 03.11.2014 13:36:28

Citat:

Cred cu tarie intr-un Dumnezeu personal. Big-Bang-ul mi se pare extrem de plauzibil.

Dl Mihnea Dragomir, am sa va rog sa mentionati permanent ca atunci cand faceti referire la Dumnezeu va referiti de fapt la Dumnezeul Dvs personal, asa cum credeti Dvs, dupa puterile Dvs de intelegere ... pentru a nu se face vre-o confuzie cu Dumnezeul in care cred ortodocsii.

Fiecare crede in ceva ... unii dintr-un Dumnezeu personal, asa cum fac catolicii si sectarii,... altii cred in "stiinta", asa cum fac catolicii si sectarii,... altii cred ca nu exista suflet,... deci exista o diversitate de opinii exprimate liber pe acest forum ortodox.

Toate aceste opinii ne pot ajuta sa intelegem mai bine prin ce anume se deosebeste un ortodox de restul lumii ... "crestine".

abaaaabbbb63 03.11.2014 13:38:25

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 571324)
Dl Mihnea Dragomir, am sa va rog sa mentionati permanent ca atunci cand faceti referire la Dumnezeu va referiti de fapt la Dumnezeul Dvs personal, asa cum credeti Dvs, dupa puterile Dvs de intelegere ... pentru a nu se face vre-o confuzie cu Dumezeul in care cred ortodocsii.

Fiecare crede in ceva ... unii dintr-un Dumnezeu personal, asa cum fac catolicii si sectarii,... altii cred in "stiinta", asa cum fac catolicii si sectarii,... altii cred ca nu exista suflet, deci exista o diversitate de opinii exprimate liber pe acest forum ortodox. Toate aceste opinii ne pot ajuta sa intelegem mai bine prin ce anume se deosebeste un ortodox de restul lumii ... "crestine".

Mai intreb o data, Dumnezeul ortodox nu este un "Dumnezeu personal", deviat din Dumnezeul evreilor?

AlbertX 03.11.2014 13:39:49

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 571325)
Mai intreb o data, Dumnezeul ortodox nu este un "Dumnezeu personal", deviat din Dumnezeul evreilor?

Nu e deviat din nimic, mai ametitule ... doar tu esti deviat, rau de tot. :21:

abaaaabbbb63 03.11.2014 13:40:20

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 571327)
Nu e deviat din nimic, mai ametitule ... doar tu esti deviat, rau de tot. :21:

Afirmatii si insulte fara agumente. Trecem peste.

AlbertX 03.11.2014 13:42:26

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 571328)
Afirmatii si insulte fara agumente. Trecem peste.

Ca esti deviat e o certitudine, nu e o insulta ... iar de argumente, cine crezi ca are nevoie sa inteleaga ce cauti tu pe acest forum ?

Scopul si cui slujesti sunt foarte clare ... doar tu nu intelegi acest lucru. Piei SATANA !

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:41:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.