![]() |
Citat:
|
probabil ca e o foarte mare coincidenta faptul ca biblia a fost scrisa de barbati intr-o perioada in care misoginismul era la el acasa...
|
Citat:
de ce Dumnezeu i-a spus lui Adam sa asculte de Sara , sa faca ce zice ea ? Stii , cand i-a spus sa-si alunge sluga cu copilul Ismael ,pentru ca Isaac nu va mosteni impreuna cu el? Eu m-am mirat mereu de ce Avramm n-a fost pus piciorul in prag cum , s-ar zice . E adevarat a ascultat de porunca lui Dumnezeu caci El a intarit spusa Sarei , Dar de ce Dumnezeu tinea mai mult la ea , sau cum o fi fost ? E mult de explicat in povestea asta , cine pricepe ? Din Isaac urma sa se nasca "ramasita" de mai tarziu ,de care vorbeste Biblia , dar nici pe Ismael nu l-a uitat Dumnezeu . I-a descoperit alt "izvor" . Cum o fi ? maria |
Scuze !
Avraam am vrut sa zic. Sant o imprastiata ! maria |
Citat:
daca a-ti urma in primul rand voi sfaturile Sfintilor parinti care tot va da-ti in stamba ca sunteti "capul familiei" atunci ne-ar fi mai usor noua ca femei sa implinim mai usor sfaturile Sfintilor parinti. De la "CAP" se impute pestele. si nu ne-am abatut de loc de la subiect cu violatorii betivii etc. Miscarea feminismului cum zicea cineva s-a dezvoltat in urma opresiunii nene. Tocmai ca refuzi sa te uiti in periferia orasului...INDIFERENTA este problema fratilor. Acolo e buba , i-a si vindec-o si apoi sa imi vorbesti de povesti...care de mult sau stins caci barbatii si-au uitat de mult indatoririle (daca luam in considerare copilaria crestinismului) dar vor sa impuna cat mai multe drepturi, eventual sa arunce indatoririle lor si pe umerii bietelor femei... cica "sa isi duca cruncea". Dar care e crucea voastra? Sa dati comenzi? grea cruce mai aveti:)))) Cand tu ca barbat ai sa aduci venit in casa sa asiguri traiul decent a 4 persoane (de ex), cand ai sa stii sa iti asculti sotia sa si o iubesti ca pe tine insuti cum iti cere Biblia...atunci cere drept la cap de familie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citeste mai bine Biblia nene Stii de ce numarul avorturilor este mare? Din cauza "responsabilitatii" barbatului care e cica capul femeii. De ce prostitutia in floare? daca nu cerere nu ar fi oferta...car de "capul femeii e barbatul":) De ce violurile sunt la mare cinste? Ca de capul...e responsabil... De ce a fost provocat feminismul? Din cauza "responsabilitatii" De ce e aproape apocalipsa? ....Din cauza debilitatii "capului femeii" care stie sa comande dar nu sa isi iubeasca femeia cum zice Biblia! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:32:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.