![]() |
Pai a spus deja 2 prostii la care n-ai facut trimitere la sursa cu alea cum ramane?
|
Din invenția codului de bare a ieșit codul ean-13, care e mult mai lung față de codul de bare, clasic, cu 666.
Dar nu sunteți atenți, sunt două lucruri diferite, nu priviți doar la suprafață. S-a inventat codul mai lung de bare, ca să se ascundă 666-le. Treziți-vă... Nu am spus nicio prostie, Alin B. |
Citat:
unde deriva ean-ul. Citat:
|
Hai sa lasam prostia cu codurile de bare. Sa revenim la prostia initiala. Din a cui licenta ne-ai plictisit cu citate kilometrice, domnule care te dai rus ce ne inveti patriotismul ? A dumitale ? Sau a altcuiva ? Insasi ideea de a numi "erezii" cele ce invata un Sfant Parinte al Bisericii Ortodoxe, de catre un mucos care a facut, din prea marea mila a profesorilor, trei ani de fabrica de popi mi se pare o impertinenta. Stiu ca traim vremuri in care nu trebuie sa ne miram de nimic, si totusi imi e greu sa cred ca un student cu un asemenea titlu de lucrare a gasit un coordonator, a prezentat-o unei comisii si a mai si luat licenta.
|
Citat:
|
iar prostiile astea "apocaliptice"??
|
Citat:
"Hau-hau-hau, permiteti sa raportez, sa traiti:...": securistii sunt doar fiinte fara liber arbitru si constiinta. |
Citat:
Oricine are parale, se poate "mandri" cu titluri nemeritate in tara asta. Exista saituri de unde iti poti descarca doctoratul, licenta, gradu' didactic. Nu, nu am innebunit. Vorbim de Romania post-1989. |
Citat:
Ai incurcat borcanele bă sectarule impertinent care profiti de indelunga mila si bunatate a adminului ortodox. La ortodocsi e Facultate de Teologie. |
Dalian, tu esti cumva rapper?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:03:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.