![]() |
erzbet, am sa-ti raspund dpdv psihologic.
desigur, nu toti cei kre se abtin de la sex gata... sunt mai presus decat ceilalti... sunt multi alti factori la mijloc. explicatia este urmatoarea: cei kre nu-si satisfac dorinta sexuala cauta sa se satisfaca in alte moduri... si aici depinde de fiecare ce talent are si in ce mediu traieste: ori are mai multa grija de copil, ori pune mai mult suflet intr-o lucrare (o pictura, de exemplu)... vrea sa aiba o satisfactie. dak satisfactie carnala nu are, atunci se indreapta spre cea intelectuala... spirituala... si, deci, cei kre renunta la aceasta satisfactie in favoarea celei spirituale pt a o intensifica e posibil sa fie rasplatit mai mult. acum intelegi? :) |
Ispita_ta,faci un lucru bun ca incerci si tu sa o lamuresti,dar NU CRED CA INTELEGE(sau NU VREA sa inteleaga)...;):).
|
Sylvie, nu caut explicatii sa ma lamureasca pe mine intr-un mod direct, ci incerc doar sa va inteleg punctul de vedere. La topicul avort nimeni, absolut nimeni nu a fost capabil sa raspunda cum e este cu viata celulei ou obtinuta prin fecundare in vitro. Raspundeti numai ce va convine, si cu citate. Rareori am parte de o explicatie bazata pe propria ratiune.
Ispita_ta, cei care nu isi satisfac NEVOIA sexuala devin frustrati. Si dorinta sexuala atata timp cat nu e denaturata(ca nu vrem sa o dam in nimfomanie) este ceva normal firesc intre un barbat si o femeie. O mama care nu a mai facut sex de 3 ani nu isi va ingriji mai mult copilul ci va fi predispusa la depresii; va disparea comunicarea dintre soti. De aici pana la divort mai e foarte putin. Cel putin asa este intr-o familie normala. |
Citat:
ce-am spus, n-am spus-o de la mine. |
Crezi tu asta Erzbet,eu nu am mai avut legatura cu un barbat de aproape 6 ani SI NU AM DEPRESII.Sunt din contra FOARTE CALMA,LUCIDA,etc.
|
eu personal cunosc astfel de pers si pot spune k mi-e mai mare dragul sa stau langa ei, sa vorbesc cu ei... se simte acea inocenta, atentia si dragostea cu kre ii trateaza pe cei din jur. sunt o familie unita.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
nu faci ce faci pentru ca esti de parere ca e bine... da astepti o rasplata nu? foarte crestineste, intra-devar... |
Erzbet,iar te inseli.NU E NICIO DIFERENTA!:)
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:45:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.