![]() |
Citat:
|
Modific si eu :)
|
Citat:
Citat:
ps: până la urmă nu cred că este atât de relevant dacă evreii au inventat sau nu islamismul, dar un lucru este cert - unde și-au băgat coada occidentalii atei (în frunte cu evreii) a ieșit cu scântei. Și acei teroriști nu sunt altceva decât invenția lumii "civilizate", scopul îl știm. :) |
Fara indoiala ca sunt, Dar si asta e tot o consecinta a amestecului puterilor occidentale in Orientul Mijlociu. Tare ma tem ca daca vom privi inapoi in istorie vom constata ca evreii au fost mai ocrotiti in lumea islamica decat au fost in Europa.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
E bine ca ai venit cu o sursa ma directa, dar din pacate se pare ca nu prea in acord cu adevarul istoric. Ma intreb daca totusi e ideea autorului in cauza sau a preluat-o la randul lui de la altii. |
Citat:
Daca religia e vinovata, practicantii ei sunt toti vinovati pentru faptele catorva, cum spune dumnealui, de ce n-ar fi si toti catolicii vinovati pentru Inchizitie si ce alte prostii s-au mai facut sub indrumarea si binecuvantarea Papilor? Putem sa urmam firul degenerarii crestinismului de tip "romano-catolic" spre protestanti, de acolo spre neoprotestanti si de la neoprotestanti spre ateism iar de la atei la oamenii politici actuali care au facut posibila aparitia unor organizatii ca ISIS. Citat:
Musulmanii sunt vinovati pentru atrocitatile lor, romano-catolicii nu. Nu conteaza ca pana sa-si bage coada ateii occidentului, crestinii si musulmanii n-au avut nimic de impartit, chiar in tari majoritar musulmane. Ca actele terorist de acum sunt rodul unor organizatii politice create pentru anumite interse politice. Ca incidentele sunt mediatizate pentru a lovi in religie la modul general, atat timp cat indrazneste sa nu se alinieze cu "mersul lumii". Dar mataluta fiind tot romano-catolic, desi un tip cerebral, nu poti apela decat la o ironie care ignora total firul discutiei si nu tne loc de argumente. Ma rog, nici n-ai de ce sa te ingrijorezi pentru ca din cum merg lucrurile si se misca ultimii Papi, cu certitudine romano-catolicismul se va alinia tutoror ceritelor lumii moderne. |
Citat:
Stii cum se zice, cine uita trecutul, risca sa-l repete. Si cred ca tocmai se repeta. Citat:
Citat:
Capul ce se pleaca sabia nu-l taie. La noi e plecat pana la pamant si sub el. Francezii probabil n-au inteles ceva si a fost nevoie sa li se faca un desen. Ca de altfel erau printre cei mai putini implicati in chesiunea ISIS. Normal era sa auzim de atentate la New York de exemplu. Sau la Moscoa. Dar nu s-a intamplat. Nici macar n-au incercat. Nu gasesti asta ciudat? Stiu, ai sa-mi zici ca au dat jos un avion. Poate. Dar de ce n-a fost un avion american? Sau francez? Cu 3 echipe puteau sa fie 600 oameni nu 130. Dar desigur, nu e acelasi lucru cu a impusca oameni pe strazi, impactul emotional e mult mai puternic, consecintele asupra societatii mult mai profunde. Citat:
Dar ca sa revin la argumentul vag indicat de tine, iti dau dreptate Atacurile astea sunt la fel de ridicol motivate ca si cele invocate de tine mai sus. Care ar fi scopul? De a-ti face un dusman activ dintr-un stat care era oarecum pasiv fata de problema ta? De ce sa nu ataci pe cei care efectiv te-au atacat? Ai zice ca ISIS e condus de tampiti. Dar nu si la cat de bine s-au tinut pana acum. Lucrurile nu se leaga. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:21:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.