![]() |
Nu m-am referit la aceea situatie. In cazul acesta, când nu exista alta solutie pentru a aveea o locuinta decat aceea de a face credit in banca , atunci evident ca daca vrei sa faci copii nu astepti pana iti termini de platit creditul!
In general, copii este bine de facut (daca ai un venit sigur si stabil), la putin timp dupa casatorie, si in general când omul este mai tanar (sa zicem o medie de 25- 26 de ani), pentru a aveea energia necesara, rabdarea necesara, de a te implica in cresterea, educarea si dezvoltarea copilului. |
Citat:
|
Citat:
|
Intradevar, astazi in Romania, din punct de vedere economic, nimic nu mai este sigur si stabil, si mai ales daca lucrezi la patron, azi poti sa ai serviciu si maine sa nu mai ai.
Dar totusi trebuie gasite solutii - pana la urma fiecare familie isi doreste sa aibă copii. |
Deci pana la urma nu e chiar asa cu criterii stricte, "se mai pot gasi solutii".
|
Citat:
Este folosit doar in sens peiorativ si jignitor, asa cum spune si aici: http://www.parohiaortodoxabenidorm.c...sau_preot.html Citez: "Cât privește a doua treaptă a ierarhiei bisericești, denumirea corectă este cea de preot și nu de popă, care este termen de origine slavă și care are un sens popular cu iz de dispreț și ironie." Ca Parintele Constatin Necula il foloseste nu e prea surprinzator (de obicei neoprotestantii si ateii il folosesc in sens peiorativ la adresa preotilor), dar si domnia sa il foloseste atunci cand vrea sa faca glume. |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Să fii sănătos!
"Un părinte mi-a zis odată: "Pe om dacă îl cauți de bun, bun îl găsești, și dacă-l cauți de rău, și rău îl găsești". Deci, același om e și bun și rău." (Părintele Teofil Părăian) |
Citat:
P.S. Sorin Dumitrescu și-a intitulat o carte „Rock & popi” și nu cred că din dispreț pentru preoți. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:25:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.