![]() |
Citat:
|
Citat:
|
cine are o mai mare iubire pt OM decit cel care si-a dat sufletul pt om prin moartea pe cruce!?pt ca omul sa obtina din nou raiul pierdut.crucile care le vedem atunci cind trecem cu masina pe soselele tarii cu IISUS rastignit pe ele NE STRIGA FIECARUIA DINTRE NOI cam in felul acest:nu va lasati amgiti de tot ce este in aceasta lume ,departati-va de ea si apropiati-va de mine ,ca sa fiti din nou in raiul pe care l-ati pierdut caci pt aceasta am suferit atitea umilinte DE LA OAMENI pt voi. Asa simt eu cind privesc o CRUCE la o margine de drum.cine CRITICA IUBIREA ,adica pe DUMNEZEU este f. departe de EL si nici nu se sileste sa inteleaga ca LIBERTATEA ADEVARATA este numai in Dumnezeu,iar in afara LUI doar ne amagim ca am fi liberi;sintem robi celui RAU fara sa ne dam seama .DOAMNE FERESTE-NE!
|
Citat:
multumesc pentru vorbele de Duh care ni le-ai spus , mie peste ele mi-au ramas ochii ! Fii Binecuvantata ! maria |
Tot ce s`a scris aici seamana cu un proverb:
Un nebun arunca o piatra in balta si zece intelepti se chinuie s`o scoata. Pai daca fata spune ca a cochetat cu sofismul ce tot batem apa in piua? Urmeaza sa vina si un astrolog sa puna niste intrebari dupa care peste un an cand va mai intra pe acest forum o sa gaseasca 50 de pagini de citit. E fara noima. Sa fie da da si nu nu. Sofismul nu are ce cauta in viata unui ortodox. Daca Maria Sofia are o problema sa o spuna. Dar altfel totul este o pierdere de vreme. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:03:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.