![]() |
Citat:
"Laudati-l pe Domnul intru Sfintii Lui" |
Citat:
Dreptatea, mila si credinciosia sa va umple viata. Este tot ce vrea Dumnezeu de la noi. |
Citat:
15. Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinauntru sunt lupi rapitori. 16. Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Au doara culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini? Care sunt roadele lor? Dezbinarea Bisericii celei Una lasata de Hristos in cuvintele caruia ei nu cred pana la capat caci El a zis, nu altcineva:,,iata Eu cu voi sunt in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin. ,, Iar Sf. Ap Pavel ne avertizeaza:17. Si va indemn, fratilor, sa va paziti de cei ce fac dezbinari si sminteli impotriva invataturii pe care ati primit-o. Departati-va de ei.(Romani 16,17) Daca ei ar avea dreptate ca Biserica a primit invataturi pagane si s-a indepartat de Adevarul lui Hristos, iar El fiind cap al ei nu ar fi intervenit pe baza promisiunii facute ca ,,Portile iadului nu o vor birui,, de ce ar fi trebuit sa astepte mai bine de 1500 de ani ca sa-i randuiasca pe ei sa corecteze ,,greselile,,? Unde este atunci providenta divina, adica purtarea de grija a lui Dumnezeu fata de poporul sau pe care o vedem in toata Biblia, daca Biserica intemeiata de Hristos, Fiul lui Dumnezeu pe care a nascut-o prin jertfa sangelui Sau Sfant, a fost inecata in paganism si erezie la nici un veac de la inaltarea Sa? |
Citat:
Sa aveti grija cu termenul de FRATE, ca neoprotestantii cand vb despre Maica Domnului zic ca este o femeie de rand care a avut copii, avand ca punct de plecare acest termen. M-am tot intrebat ca intre cei care se numesc "frate" si "sora" nu exista nici o relatie???? |
Hei, eu personal nu il cunosc pe vasinec.L-am numit frate pentru ca este si el creatia lui Dumnezeu, ca noi toti. Nu l-am numit frate in Hristos,deoarece nu este de aceeasi credinta ca noi.Faptul ca spun despre Maica Domnului ca e femeie de rand, asta e unul dintre lucruri. Cand te prind, cand te "bombardeaza"cu ocari la adresa Maicii Domnului, a Sfintei Cruci si a Sfintilor.sunt satula pana peste cap de vorbele lor.
|
Citat:
|
Poate sunt rautacios daca spun ca a sta intr-o casa de adunare, echivaleaza cu a sta intr-o sala de asteptare. Dar pentru mine e un adevar. E doar un loc unde astepti. Nu acolo esti operat, intervievat, nu de acolo te urci in tren .... Ce pacat ca asteptarea nu se preface in prezenta. Dar mai trist e ca te considera un om pierdut, daca nu esti protestant.
|
Citat:
|
Citat:
A vorbi cu o persoana(X) despre o alta persoana(Y), JUDECANTUL sau tragand concluzii pripite pana nu cunosti acea persona(Y) (caci , in gura a 2 sau a 3 martori...)SE NUMESTE CLEVETEALA. |
Citat:
Suntem constienti ca mantuirea vine prin credinta in jertfa Domnului Iisus Hristos, dar judecata se va face prin faptele credintei. "Caci atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a dat p singurul sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica" (Ioan 3:16) - Mantuirea vine prin credinta. Dar credinta genereaza fapte (altfel este doar o credinta falsa). "Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecat a lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul, pe care-l va fi facut cand traia in trup" (2 Corinteni 5:10) Adventistii respecta celelalte confesiuni protestante sau neo-protestante, dar nu se identifica cu ele. Daca tot dialogati cu un adventist, va rog, referitiva la "ratacirile" specifice adventistilor. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:09:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.