Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   PATRIARHUL (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2324)

MARIUS_DANIEL 22.09.2007 19:12:29

Vorbe,vorbe si iar vorbe...daca in vorbe va puneti voi credinta si speranta,atunci ortodoxia se va duce de rapa cu succes...deoarece masoneria TACE SI FACE,iar noi ce facem?Vorbim...da,foarte frumos,iar masonii sunt asa de speriati de vorbele noastre incat si-au impus omul in fruntea bisericii...Janic si groaznic.

iosif 22.09.2007 19:15:14

Acuzati fara niciun fel de dovada! Eu cred ca acest lucru este si mai jalnic!

cristiboss56 22.09.2007 19:35:45

Citat:

În prealabil postat de iosif
Acuzati fara niciun fel de dovada! Eu cred ca acest lucru este si mai jalnic!

Stilul anilor 50 al fostului regim totalitar.

GDI 22.09.2007 19:54:44

Hawk!

ancah 23.09.2007 00:08:30

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Vorbe,vorbe si iar vorbe...daca in vorbe va puneti voi credinta si speranta,atunci ortodoxia se va duce de rapa cu succes...deoarece masoneria TACE SI FACE,iar noi ce facem?Vorbim...da,foarte frumos,iar masonii sunt asa de speriati de vorbele noastre incat si-au impus omul in fruntea bisericii...Janic si groaznic.

Marius-Daniel: De cand am intrat pe forum am citit mesajele tale si ale lui antiecumenism , referitoare la ecumenism. Acum ca suntem avertizati de marii nostri duhovnici, nu putem face altceva decat sa facem ascultare duhovniceasca,neuitand insa avertismentele lor.
Ar fi jalnic si groaznic, daca in ciuda avertismentelor vom face altceva decat asteapta Domnul Iisus de la noi. Sa nu ne miram, deci, daca vor veni vremuri in care bisericile vor fi renovate dar goale, manastirile renovate, dar lipsite de har, oamenii vor merge dupa invatatorii mincinosi, etc. Doar stim ce avem de facut.

alexandra28again 01.10.2007 11:36:41

a fost cineva la intronizarea patriarhului?

dan73 01.10.2007 11:46:45

Eu am reusit sa ajung. Nu am fost prezent in Biserica, insa, am fost prezent in Aula Patriarhiei cand s-au sustinut mesajele de felicitare.

MARIUS_DANIEL 09.11.2007 12:28:09

Moarte fostului patriarh e foarte suspecta,dupa cum au aparut dovezi in presa.Mai mult,cazul a fost repede expediat si trecut sub tacere.Cine avea interes in a-l inlatura cat mai repede?Iata ca totul se confirma din nou,si ca moartea subita a lui Teoctist,ca si acea interventie chirugicala nu sunt intamplatoare.Sa fie iertat,dar a fost un om slab si a cedat presiunilor catolicilor si a tolerat ecumenismul eretic.In noaptea de Pasti,dupa ce a vorbit de trupul lui Hristos,Teoctist a simtit sa se justifice spunand ca pentru unitatea crestina trebuie timp,asta fiind adresata masoneriei si ecumenistilor.De aceea s-a vrut inlaturat cat mai repede,deoarece le incurca planurile ecumenistilor,chiar inainte de adunarea ecumenista de la Sibiu.Un ziarist ortodox si curajos a remarcat si o similitudine aproape perfecta intre moartea lui Teoctist si moartea altui patriarh,predecesorul sau,tot in 30 iulie si tot in aceleasi conditii.De asemenea,exista o similitudine izbitoare si fata de cazul unui preot curajos,ce predica in timpul comunismului impotriva ateismului,si care a fost ucis cu aprobarea sa de catre comunisti,tot printr-o operatie chirurgicala.Astfel,cea mai plauzibila ipoteza este ca patriarhul a fost ucis cu buna stiinta,cel mai probabil printr-o supradoza de anestezic,lucru fatal pentru varsta sa,ce a fost folosita ca si argument pentru apararea medicului.Din pacate,noul patriarh,dupa toate acuzele fondate,a mai fost si decorat de presedinte la intronizare.Aceasta dovedeste inca o data ca e supus regimului politic si orientarea sa lumeasca,pe cand ar fi trebuit sa fie invers,cand conducatorii erau unsi de patriarh in fruntea statului.

09.11.2007 13:07:17

Am si eu o intrebare. De ce nu mai este pomenit la Sfanta Liturghie (iesirea cu Sfintele Daruri)PF Teoctist alaturi de ceilalti doi patriarhi adormiti in Domnul? Nici la Cuv. Parascheva (14 oct)nu a fost pomenit. Ba mai mult, ascult zilinic Sfanta Litrughie la radio Trinitas, si nu am auzit dupa cele 40 de zile sa mai fie pomenit. Nici parintele meu din parohie nu il pomeneste. De ce? Exista vreo randuiala specifica? sau:|.. de ce?

anita 09.11.2007 13:30:48

Citat:

În prealabil postat de jenica
Am si eu o intrebare. De ce nu mai este pomenit la Sfanta Liturghie (iesirea cu Sfintele Daruri)PF Teoctist alaturi de ceilalti doi patriarhi adormiti in Domnul? Nici la Cuv. Parascheva (14 oct)nu a fost pomenit. Ba mai mult, ascult zilinic Sfanta Litrughie la radio Trinitas, si nu am auzit dupa cele 40 de zile sa mai fie pomenit. Nici parintele meu din parohie nu il pomeneste. De ce? Exista vreo randuiala specifica? sau:|.. de ce?

Unde merg eu la Sf.Liturghie de duminica este pomenit cand vin preotii cu sf.Daruri.
Nu imi dau seama de ce se intampla asta in anumite biserici.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:40:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.