Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Este iubirea lui Dumnezeu nemarginita ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2458)

09.10.2007 00:20:13

Sau poate Nu are curaj sa se puna cu IIsus Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ne!

09.10.2007 00:22:51

:)Andrei se pare ca au disparut ca un abur..la Iisuse Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi AMIN!

veilur 09.10.2007 00:23:03

mq, am eu impresia ca tu faci un sondaj de opinie si ai vrea tare mult sa te informezi in privinta unei persoane dragi tie, ea fiind atee, dar care este un posibil exemplu pentru noi in fapte bune de urmat. Asa este s-au m-am inselat?

cos 09.10.2007 00:24:06

Doar a sta o vesnicie in intuneric si tot e teribil, asta mi-a aratat-o Dzeu, cand acum ceva ani, in drum cu trenul trecand printr-un tunel destul de lung, in tren fiind bezna, s-a auzit vocea unui batranel, pe un tot destul de grav si plin de intelepciune, "asa-i in iad", drumul prin intuneric a tinut vreo 2 minute, iar mie mi s-a parut o vesnicie, la iesire pana si lumina soarelui era altfel, imi venea sa-i imbratisez pe toti si sa le multumesc ca exista, admiram ca un copil peisajul de afara si parca fiecare moment avea o dulceata aparte, invatasem sa pretuiesc, pacat ca doar ziua aceea a tinut acest sentiment.

Iar cazanele cu smoala :D, astea doar din Tom si Jerry le-ai scos, daca vrei o viziune mai degraba indreptata spre suferinta sufletului din iad (intuneric, deznadejde, imputiciune, etc..), mai degraba decat "peisajul", citeste Pr. Cleopa..

Ma iertati,
Toate bune

09.10.2007 00:29:47

Iisuse Fiul Lui Dumnezeu miluieaste-ne pe noi e destul de tarziu..mai bine meregem si facem o rugaciune fratilor. Maica Domnului sa ne aibe in paza pe toti! AMIN

cozia 09.10.2007 00:37:44

mda, si Doamne Iarta-ne daca am spus ceva nelalocul lui ca daca am facut-o am facut-o din nestiinta Doamne , asa stim noi sa aparam Cuvintul tau si intareste-ne cu Harul tau pentru luptele ce vor urma ca Bun si Iubitor de oameni esti
!Amin!

cozia 09.10.2007 00:39:12

...ca un bun si iubitor de oameni ce esti!
Amin

bmd 09.10.2007 11:23:04

Citat:

În prealabil postat de mq

Nu gasesc acuma locul exact din Biblie, dar ai putea sa arunci o privine in Razboiul Nevazut, Scara, predicile parinetelui Cleopa, Isaia, si multe alte carti crestin ortodoxe. Cam asta e imaginea predominanta :smoala si focul vesnic.

Eu zic sa arunci tu nu doar o privire ci mai multe, mai bine zis sa citesti NT in primul rind ca sa nu mai vorbestui cuvinte! Pe urma citeste si cartile pe care mi le recomanzi mie. Sint convins ca nu ai citit nimic nici Biblia nici cartile de care vorbesti pentru ca daca ai fi avut rabdarea sa le citesti indiferent de inteligenta te-ai fi ales cu ceva!:)
Am dreptate?

cozia 09.10.2007 15:23:14

Citat:

Da ratam sansa de a fi ai Lui, ai cum vom fi ?

Din pacate, ai tai:(

mq 09.10.2007 16:05:15

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

Da ratam sansa de a fi ai Lui, ai cum vom fi ?

Din pacate, ai tai:(

Raspuns gresit.

In raspunsul tau se simte un iz de ironie, nu-ti poti infrana partea intunecata a sentimentelor, mai trebuie sa lucrezi la purificarea spirituala.
Nu cred ca doctrina ortodoxa ne invata sa dam frau liber maniei, de fapt cred ca zice sa nu ai ganduri negative.

Bafta in continuare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:32:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.