![]() |
Citat:
iar victima in primul rand era OM. iar dreptul de viata si de moarte ii sunt atribuite lui dzeu. nici macar un calugar excentric nu are cum sa hotarasca asta. sa infometezi un om,sa il insetezi si sa il lasi sa moara atarnat pe un perete nu este un act de credinta sau de dorinta de binefacere ci este un periculos act de cruzime si extremism, care oricum l-ai privi nu tine invataturile bisericii. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Media si-a facut datoria: a informat si a comantat. E datoria jurnalistilor sa faca asta. Problema este ca BOR s- spalat pe maini si de data asta, asa cum face de obicei.... Iar deficientele la capitolul comunicare cu media au fost evidente.... |
Evident ca nu e super dar in general persoanele abandonate de familila lor (si daca mai au si probleme psihice atunci e si mai probabil) au un risc mare de a fi supuse relelor tratamente ( ca este vorba de spital de boli nervoase, ca e vorba de centre de plasament etc) E totusi ciudat cum a fost mediatizat acest caz in raport cu altele si masurile care s-au luat
|
Citat:
Mie mi se pare ca mediatizarea a fost OK. La fel ca in celelelte cazuri in care a fost vorba despre un proces in care o persoana (in cazul asta mai multe) au fost acuzate de omor sau complicitate la aceasta fapta. Pe de alta parte este pentru prima data (din cate stiu eu) cand presa are acces la un asemenea caz, asa ca e normal sa existe un interes crescut pentru subiect. Ce vrei sa spui despre masurile care s-au luat? |
Citat:
cum poti fi atat de sadica? este fie rautate fie inconstienta fie prostie. ma scuzati. |
Cine nu a vazut o exorcizare ,fara nici o regizare, mai bine sa stea cuminte in banca lui.Mantuitorul a vindecat f. multi,demoni a scos si atunci vin si eu si intreb e Biblia pura inventie?Categoric si hotarat Nu.De ce sa il judecam noi pe Parinte?Are cine sa il judece ,daca a gresit cu adevarat.Noi toti vom fi judecati dupa vorbele noastre si dupa actiunile noastre.Si la spital era legata si la manastire pt.ca nu se mai putea controla, saraca de ea.Imi pare rau si de ea in primul rand dar si de cei acuzati.Nici unul ,nici altul nu a vrut sa se termine astfel.Cine sufera?Asta e intrebarea.Ea este acum in rai,altii care i-au vrut tot binele rugandu-se pt.ea sufera pe nedrept dar cei vinovati eu ii gasesc pe cei care nu s-au rugat pt.ea si care nu i-au acordat primul ajutor imediat si, cand au facut-o ,au administrat doza mare de adrenalina fiind in stare de soc inainte sa ii verifice pulsul.Acum tapul ispasitor e Parintele si bietele maicute care i-au fost alaturi si nu au abandonat-o nici macar in ultimele clipe.Dar Biserica Ortodoxa are de suferit acum caci asta se urmareste pana la urma ,din pacate.Duceti-va pe la sfintele Manastiri si la Sfanta Biserica,bineinteles,atunci sa mai vorbeasca cei care arunca cu piatra in altii dar la ei si pacatele lor nu se uita.Sincer imi pare rau.Daca nu se duc pe la Sfantul Maslu sau sa vada filme bazate pe realitate despre exorcizari tot nu o sa vada deslusit .Sa ne ierte Dumnezeu pe toti caci toti am pacatuit,nu e nimeni fara de pacat.Nusha Elena
|
Citat:
Daca un calugar are dreptul sa fac asta si tu imi vorbesti de "sfanta manastire" atunci cred te grabesti sa faci o comparatie care nu isi are sensul. O manastire nu este o punte a suspinelor si un calugar (normal) ar cunoaste etica, ar intelege mila. Nu stiu de ce cautati scuze. Daca femeia aia avea schizofrenie ma intreb ce fel de tratament a fost asta. In afara de faptul ca a fost esuat. Ar trebui sa ai putin mai multa mila. Referitor la comparatiile cu filmele americane de mana a doua nu pot sa spun decat ca se adreseaza unei anumite categorii de oameni care gasesc in a viziuna aceste filme un lucru distractiv. Totusi, un om a murit. O femeie a murit in chinuri. Daca asta este un lucru normal sau acceptabil cum putem avea incredere in Biserica si Manastire? |
Citat:
Nimeni nu e capabil sa judece ce s-a intamplat in acest caz, doar D-zeu. Nu judecati ca veti fi judecati si nu ridicati sabia ca de sabie veti muri a spus Mantuitorul |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:45:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.