![]() |
Citat:
|
Mirela, nu ai de ce ma felicita, caci nu ti-am dat detalii, ca sa stii pentru ce ma feliciti.
Am inteles perfect ce spui si ti-am raspuns, ca sa vezi ca se poate privi si cu altfel de ochi. " Fiii mei, sa nu iubim cu vorbe, numai din gura, ci cu fapta si cu adevarul." (I Ioan3,18) Cat timp fratele nostru sufera, iar pe noi ne lasa rece suferinta si lipsurile lui, si il mai si judecam, nu suntem decat crestini de carton, farisei. |
:rolleyes: nu stiam ca trebuie sa am detalii ca sa te pot felicita... la urma urmei, ce, crezi ca cineva care pune cateva sute de euro merita sa fie felicitat spre deosebire de altul care pune doar cativa lei?!... si fiindca veni vorba de crestini de carton, parca tu erai mai deplasata ca imparteai binecuvantari in stanga si in dreapta fara a avea calitatea de a face asa ceva. imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun din nou, dar nu suntem pe aceeasi lungime de unda... dar nu-i nimic, daca am fi toti la fel lumea ar fi prea monotona.
|
Accentul nu trebuia pus pe felicitari, caci nu am spus "am pus", ca sa ma felicite cineva, ci pentru a incuraja si pe altii sa urmeze exemplul. [b]Accentul trebuia pus insa pe intr-ajutorarea fratelui aflat in nevoi. [/i]Si citatul dat subliniaza acest lucru.
Nu cred ca foloseste cuiva, a se face ca nu vede sau ca nu intelege, mai ales cand e vorba de suferinta altuia. Spun asta pentru cei preocupati doar de propria fericire si indestulare. Iar in privinta binecuvantarilor, mai citeste in biblie si vei vedea ca e mai bine sa binecuvantezi, decat sa te certi cu cineva. |
Anca, voi acolo in Suedia mergeti la biserica? prelegerile tale ex-cathedra ma fac sa cred ca nu prea, dar tii neparat sa traiesti a la carte.
|
Citat:
Doamne ajuta ! |
mda, pe mine una m-au cam obosit forumistii astia care "traiesc" ortodoxia numai din carti, citate, etc. si cred ca am sa iau o pauza de la acest forum... la buna vedere!
|
Citat:
|
Citat:
Eu nu tin prelegeri, ci vorbesc de ceea ce fac eu cu adevarat. La ce mi-ar folosi sa teoretizez, iar in practica sa fiu o egoista fara seaman? Si sarcastica, pe deasupra. Vom fi judecati nu numai pentru fapte, pe care am fi putut sa le facem si nu le-am facut, ci si pentru orice cuvant irosit de pomana. Iar vizitele mele in Romania le folosesc pentru a merge la duhovnic si la manastiri si pentru a-mi cumpara literatura religioasa, cu care sa-mi incant sufletul pana la noua calatorie in patrie. Dragostea de aproapele nu trebuie sa fie teorie, ci practica. |
Nu stiu daca e rau sau bine dar mie mi se inmoaie sufletul numai cand vad cu cei doi ochi ai mei situatii,persoane,cand ma conving cel putin olfactiv ca este o situatie reala nu o regie nascocita aiurea,e adevarat ca nu trebuie sa ne para rau cand dam chiar de dam unui impostor ,eu personal(rusine sa-mi fie nu am virat niciodata bani in conturi,nici macar nu stiu care-i procedura,mergi pur si simplu cu banii si-i virezi in contul respectiv?Sa nu mor proasta...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:42:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.