![]() |
Din pacate si mamele la fel , dilemo, cum sa ajunga copilul normal cind tatal nu mai e tata, mama din cauza educatiei ei defectuoase ca femeie si ca viitoare mama data de parintii ei atei debili la minte(foarte multi in Romania), i se suie la cap mindria si trufia si nu mai asculta de tata(sot), nici nu se consulta ci doar tot timpul impune, si ce sa vada copilul, haos total in capul lui, mai devreme sau mai tirziu din cauza anormalitatii create mama cade in depresie,se izoleaza, nu mai vorbeste cu nimeni, trage si copilul dupa ea si ajung cu totii pe pastile, eventual divort, asta este ce vad eu des...
|
Revin si spun ca educarea copiilor nostri poate fii solutia.Vad cum se incearca aruncarea vinei asupra barbatilor intradevar putini se bucura la aflarea unei astfel de vesti dar eu cred ca dint-un cu totul alt motiv decat cel aratat aici si anume ei nu sunt implicati in aceasi masura ca femeia care stie ca poarta in ea un copil pentru barbat este ceva care nu il implica in mod direct pentru ca omul in general crede in ceva palpabil ceva pe care sa il simpta si de aici si distantarea lui nu vad ce rau este in a te gandi la viitorul tau de prea multe ori femeia foloseste sarcina pentru a "consolida"relatia fara a se gandi ca chiar daca pe moment barbatul nu se simpte santajat cu timpul o va simpti ,de cate ori nu a-ti auzit "a luat-o pentru ca era gravida"deci cred ca atunci cand o fata isi incepe viata sexuala trebuie sa fie pregatita sa stie ce implica acest act ce trebuie sa faca nu sa i se spuna doar ca este interzis caci puteti fii sigur ca ea va incerca acest lucru caci "marul interzis"e o atractie .De noi cei din jurul lor depinde sa inteleaga ce consecinte poate avea faptele lor si in acelas timp ii putem feri de suferintele care pot aparea caci repet chiar daca noi nu vrem ei isi vor incepe viata sexuala si de cele mai multe ori parinti nu o vor afla caci daca noi nu aratam deschidere spre asta ei din teama din rusine nu vor apela la noi deci fratilor eu cred ca vina in astfel de cazuri o poarta familia care nu a stiut cum sa isi apropie copilul sa isi educe copilul in acest sens.:)
|
Uita-te Jeny11 , cati copiii au ramas singuri in tara , parintii lor find plecati sa lucreze in afara, crezand ca astfel vor fi mai fericiti. Oare ? Zilnic auzim cazuri incredibile despre acesti copiii lasati de izbeliste ( violuri, sinucideri, abandon scolar, droguri, prostitutie). In astfel de cazuri cine-i mai vinovat, femeia sau barbatul sau legislatia sau saracia, sau necredinta sau dragostea de arginti, sau . . . . . .
|
Citat:
|
Citat:
|
Pana la urma cati parinti stiu cu adevarat(au ei insisi niste repere morale crestine)sa-si educe copiii?Desi nu sunt amatoare de articole de senzatie(senzational)alta veste m-a cutremurat zilele trecute un caz concret pe al carei protagonist il cunosc de cand s-a nascut,pe el si pe a lui familie avida de bani,de imbogatire.Cazul a fost prezentat si in zirele de scandal:baiatul,devenit bancher dintr-un copil mediocru(dar cu pile)indemnat de mama-sa sa castige bani,sa aiba o slujba bine platita,a sfarsit prin a fura bani si a se arunca de la balcon.Mama lui care este buna amica cu mama ii tot povestea ca este ingrijorata ca baietelul ei "umbla"cu alte fete si nu stia cum sa-i ascunda prietenei acestuia oficiaele acest lucru..pana la urma s-a dovedit ca prietenele in cauza erau de fapt cazinourile ,acolo petrecea in vreme ce mama chiar era bucuroasa ce baiat cu succes la fete are acasa...asA MAMA asa copil..asa intamplare,acum a ramas mama fara copilul ei drag,aceasta mama atat de infatuata care nici la salut nu raspundea,acum spasita si indurerata..Nu judec dar ma intreb oare cate avorturi o fi facut de a primit aceasta grea lovitura?.Fereasca Dumnezeu.Dumnezeu ne atentioneaza in felul acesta cand ne asteptam mai putin....
|
In acest caz cred ca singuri nevinovati sunt copii pe care nimeni nu-i intreaba ce isi doresc eu una nu cred ca exista un copil care sa aleaga himera imbogatiri in occident ci saracia alaturi de parinti si dragostea lor dar cand se intampla aceste adevarate tragedii nu este oare adevarat ca acei asa zisi parinti nu sunt pregatiti sa indeplineasca rolul pe care si l-au asumat?Altfel cum ne putem explica numarul tot mai mare circa 160000 de copii (dupa sursele oficiale)de copii lasati in grija altora oare atunci cand hotaram sa aducem pe lume un copil nu avem obligatia sa ne gandim la nevoile lui?Sper ca sa inteles ca eu una nu pot accepta avortul dar sunt adepta preveniri lui.Oare sunt singura aici care intelege ca copii nedoriti se pot naste sau avorta dar ar fii mai simplu prin abstinenta sau macar prin metode de prevenire .:)
|
Jeny copilul iubeste inca din copilaria mica aceleasi lucruri pe care parintii le iubesc,parintii iubesc banii..copilul de asemenea va iubi luxul,ca in cazul prezentat mai sus va iubi lucrurile efemere.Se pare ca intamplarile acestea tragice ii lumineaza pe cate unii..chiar discutam cu mama si incepusem sa-i aduc la cunostinta(de fapt sa-i reprosez )ca tot timpul a vrut sa ma impinga sa fac studii economice,sa ma marit cu unul cu bani multi..si cum nu s-a intamplat nici una nici alta mama multa vreme s-0a simtit tare rau fata de vecini,s-a rusinat cu meseria mea,cu faptul ca m-am maritat altfel decat ar fi vrut ea,de cunoscuti care aveau copii angajati in companii mARI,CASTIGAU mia de dolari...si in urma discutiei mama a parut ca intelege,ba chiar nu s-a apucat sa-mi reproseze ca-s nerecunoascatoare(ca de obicei),cati bani a bagat"in meditatiile mele la economie si geografie.De asemenea m-am apucat sa-i spun ca femeile platesc cumva pentru avorturile facute in tinerete..eu mai am un frate caruia ii plac tare mult vacantele in afara,hainele de firma,cluburile.Acest frate al meu a fost cocolosit de ai mei(el fiind baiat asA CUM tata avrut dintotdeauna)intotdeauna mama i-a dat bani pe furis,l-a alimentat tot timpul,s-a obisnuit asa sa-i dea mama de toate si nu se mai simte deloc motivat sa munceasca,vrea bani multi si nemunciti,asa incat si-a abandonat studiile(medicina)si trandaveste acasa...iar pentru mama a fost un semnal de alarma intamplarea cu acest tanar,cumva afost pentru ea o "desteptare"(sper sa apuce sa regerete macar avorturile facute si sa se spovedeasca).
|
Citat:
|
cristiboss56, compara putin "postarile" tale (nu "matale", ca vad ca sughiti) cu ale mele. Vezi care sunt mai pline de venin.
"reactii ratacite", "te descalifici", "nu te onoreaza", ai intalnit asa ceva in "postarile" mele ? Sau asta e ceva tipic crestin, vad ca toti aveti un numitor comun: violenta verbala si graba de a da sfaturi "prietenesti" oricui nu va place. Eu nu fac asa ceva. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:34:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.