Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   Forumul nostru (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3171)

cristiboss56 28.02.2008 10:13:43

La teorie suntem vrednici ca popor ! La aplicarea ei in practica suntem intradevar deficitari .

costel 28.02.2008 10:17:01

Saurian, aici nu sunt doar idei, sunt oameni care impartasesc aceste idei. Imi amintesc de intrebarea unei persoane: "de ce sunt asa de reci ratiunile - adevarurile pe care le emite ratiunea". Si raspunsul, venit din partea unui mare parinte, a fost: pentru ca ele nu comunica. Eu consider ca daca vom ajunge mai mai apropiati unii de altii, indiferent de distante, uniti nu in orice cuvant, ci in Cuvant, pot spune fara retinere ca nu am pierdut vremea aici.

moro.d 28.02.2008 15:20:26

"litera ucide duhul de viata" spunea un parinte... iar altul "tacerea este de aur, iar cuvantul despre Dumnezeu de argint"..

C-tin 28.02.2008 15:54:31

Citat:

În prealabil postat de Nosam
Insa, sa fii cu luare aminte, ca nu cumva sa fi ramas niste 'lupi' printre 'oi', cu scopuri straine si viclene.

Stai linistit frate! Ceea ce ai sesizat tu e de fapt o cernere!
Si acum au cam ramas doar cei care intradevar vor si lupta sa se schimbe pe sine in mai bine ...

Si daca o mai fi ramas si-un lup printre oi, mare scofala! Are sansa sa devina acum oitza, sau pur si simplu sa ia calea celorlati plictisti....

ancah 28.02.2008 18:47:18

Saurian: "Zicea ancah ca prin acest forum a ajuns sa aiba cunotinte teologice mai mari... Fara suparare ... dar eu dau doi bani pe cunostinte teologice.

Saurian, nu sunt doi oameni la fel. Nici drumul lor prin viata. Stiinta fara credinta, nimic nu este. Iar despre credinta si trairea cuiva nu putem sa ne exprimam, caci doar Dumnezeu stie cat suntem de credinciosi sau necredinciosi.
Stiinta ortodoxa este un univers in sine. Cine sa-l cuprinda? In nici un caz prin cateva lecturi.

filotheos 28.02.2008 21:18:44

SAURIAN, sunt in acelasi gand cu tine.

ancah 28.02.2008 21:32:20

Este pentru prima ora de cand sunt pe acest forum, ca simt un gust amar...

cristiboss56 28.02.2008 21:36:36

Citat:

În prealabil postat de ancah
Este pentru prima ora de cand sunt pe acest forum, ca simt un gust amar...

Anca ! Esti ori tu prea tare ca fire , ori gustul amar a ajuns intru tarziu la tine. Doar pentru atat ? Sau s-a umplut paharul ?

filotheos 28.02.2008 21:45:38

Eu am simtit acelasi gust amar, cand am intrat pe forum. primele postari, din anii precedenti mi-au folosit, ca sa zic asa, dar cele din ultimile luni, sunt dezastru PT SUFLETUL MEU. Imi pare nespus de rau... nu ma retrag, dar intru cat mai rar posibil si doar ca sa vad ce au mai scris ancah, cristiboss56, cozia, sofiaiuga (sunt cei cu care sunt de acord in tot ceea ce scriu).

Nosam 28.02.2008 23:29:20

Cel mai mult mie 'îmi place de mirean'. Daca cineva citeste postarile lui, risca sa inceapa să se inchine cu doua maini: cu una ca la catolici si cu cealalta ca la ortodocsi... Dar nu numai el este cu 'argumente' pro-ecumenism, ci si altii, dar mai putini. Iar daca am postat mult impotriva ecumenismului 'unii' au si inceput 'ofensiva', de parca eu aparam o conceptie a mea, si nu PREDANIA BISERICEASCA ORTODOXA... Mai poti sa te astepti ca nu vei fi lasat cu un gust amar? ...va urma...

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:56:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.