![]() |
mai am si alte proorocii dar care se refera mai mult la partea de necaz care este acum in biserica ortodoxa dar astea le voi pune altadata , cred
|
a , am uitat mai era si proorocia sfantului andrei :
" PROOROCIREA SFÂNTULUI ANDREI CEL NEBUN PENTRU HRISTOS Sfântul Andrei cel Nebun pentru Hristos care a fost în vremea împăratului Leon cel înțelept al Țarigradului, la anii 882 ODATĂ, liniștindu-se, Epifanie cu Cuviosul Andrei, l-a întrebat ucenicul pe acesta, zicându-i: „Spune-mi, părinte, te rog, cum are să fie sfârșitul lumii acesteia? Când are să fie începutul durerilor? Și cum vor cunoaște oamenii că este aproape sfârșitul lumii și prin ce semne vor fi arătările? Și cum se va strica orașul acesta, noul Ierusalim, adică Constantinopolul, și ce se vor face Sfintele Biserici, Sfintele Cruci, Sfintele Icoane și Sfintele Moaște ale Sfinților? Te rog, arată-mi, pentru că te știu pe tine și pe cei asemenea cu tine. Că a zis Domnul Dumnezeu: „Vouă vi s-a dat a ști tainele împărăției cerurilor și cu cât mai mult ale lumii.” Iară Cuviosul a zis: „Ascultă, fiule, pentru începutul durerilor și sfârșitul lumii și celelalte: În zilele cele mai de pe urmă, se va ridica împărăția dintru cei săraci și va împărăți în multă dreptate și vor înceta toate războaiele și va îmbogăți pe cei săraci și va fi ca în vremea lui Noe, dar nu după vicleșugurile celor de atunci, ci cu liniște, și îi va îmbogăți pe toți oamenii, în zilele acelea se vor afla oamenii în multă pace: mâncând și bând, însurându-se și măritându-se și fără frică de război și nepăsători făcându-se la cele pământești. Și pentru că nu vor fi războaie, vor preface săbiile lor în seceri și sulițele lor în fiare de plug. Și, după aceasta, își va întoarce fața sa spre răsărit și îi va smeri pe fiii lui Agar (adică pe turci) pentru că i-a urgisit pe dânșii Dumnezeu pentru pângăritele lor fapte și pentru păgânătatea credinței lor. Și se va ridica împotriva lor împărăția romanilor (adică a grecilor), ca să-i surpe pe dânșii cu fiii lor cu tot. Și va supune cu foc, iar cei căzuți în mâinile romanilor vor fi trecuți prin foc; și se va înființa împărăția Iliricului, de la Tesalonic până la Albania. Și împărăția romanilor va supune Egiptul și își vor întinde romanii mâna lor cea dreaptă pe mare și vor îmblânzi pe neamul cel plăvit (slav) și va ține împărăția lor 32 de ani. În vremea acestui împărat nu se va lua bir de la nimenea timp de doisprezece ani, nici daruri, și se vor zidi Sfintele Altare și se vor înnoi bisericile cele ruinate și nu va fi nedreptate, nici nedreptățitori, nici nedreptățiți, pentru frica lui. Va face pe oameni cucernici și bine cinstitori de Dumnezeu și pe cei fără de lege și pe marii tirani îi va omorî. În vremea acestui împărat tot aurul cel ascuns în pământ, cu voia lui Dumnezeu, se va da lui; și atâta va fi de mult, încât îl vor risipi cu lopata în orașul lui. Și se vor îmbogăți cei mari ai lui și se vor face săracii ca împărații de bogați și boierii vor fi foarte râvnitori și vor goni pe toți evreii din orașul Domnului și nu se vor afla. Vor înfricoșa pe toți orășenii lui, să nu se afle în orașul lui cântăreți cu chitara, nici cântăreți din gură, și pe alte urâcioase organe le va urî și le va desființa din orașul Domnului. Și va fi atunci mare bucurie și veselie și toate bunătățile se vor deschide, cele pământești și cele de la mare, ca în zilele lui Noe, care se bucura în pustiu până când a venit potopul. Și după ce va trece această împărăție, vor începe anii durerilor............................" mai era dar se referea la anii durerilor de pana la sfarsitul lumii ... |
Hristos a inviat, frate Rafael.
Te rog da si niste link-uri la site-urile care contin aceste proorocii/vedenii despre sfarsitul acestei lumi. Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul! P.S. RAFAEL SPRE REAMINTIRE: NU BOR IN INTREGUL EI ESTE ERETICA, CI MASONII/ECUMENISTII CARE AU ACAPARAT-O, DECI SA LASAM APELATIVUL DE "ERETICA" PENTRU BOR, SI SA-I BOTEZAM CU ACEST EPITET PE ACESTI CLERICI MASONI/ECUMENISTI, CARE PRIN MIJLOACE MAI PUTIN LEGALE (NELEGALE AS ZICE EU...) SI NECANONICE VAD CA SE CAM ETERNIZEAZA IN FUNCTIILE DE CONDUCERE AE SINODULUI BOR... |
Inca o data repet, nu BOR in intregul ei e eretica ci masonii si ecumenistii ierarhi protapiti in fruntea ei si credinciosii mai caldicei care le dau girul acestor apostati lepadati practic de adevarata credinta ortodoxa.
Ca argument, aduc un fragment din "Scrisoarea Pr. Rafail Noica catre un arhiereu: "Fragment important din: “Scrisoare catre un Arhiereu” - Parintele Rafail Noica (”Cultura duhului“): “Indraznesc sa spun acum ca nevoie este ca, mai ales noi, “fetele bisericesti”, sa “deosebim vremea” (Lc. 12, 54-57) in care ne aflam istoric, spre a lucra impreuna cu Domnul in via Lui - si sa tragem in aceeasi directie cu El. Vremea este a cernerii. Va trebui sa pierdem pe multi din randurile preotilor si din numarul credinciosilor: aceasta in Apus s-a si facut, mai ales dupa razboi, indeosebi din anii ‘50 incoace; iar cei ce au ramas - dintre acestia sunt cei care acum recunosc, si iubesc - si primesc, acolo, Ortodoxia. Paradoxal, pe noi Comunismul ne-a pazit, intr-o masura, in felul lui; dar acum a venit vremea (Ioan 17, 1). Vom fi nevoiti sa vedem propasiri si izbanzi din partea catolicismului si a celorlalte secte; sa ne vedem facuti de ras si de rusine de catre mass-media, si pe noi insine, si pe iubita noastra Biserica, si tot ce avem mai scump si mai sfant in lume; sa rabdam ocari si prigoane din afara, iar dinlauntru smintiri, si poticniri, si vanzari (Apoc. 13, 7). Comunismul a lovit cu sabia; “New Age”-ul - mai ales cu minciunile acestui veac trecator: caci a inceput “ceasul lor, si stapania intunerecului” (Lc. 22, 53). Si daca “s-a dat lor stapanire” (Apoc. 13, 7), cine va putea sta impotriva voii lui Dumnezeu? Dar, lui Dumnezeu voim noi a sta impotriva? Cum, atunci, vom fi lui Biserica, si Mireasa Hristosului Lui? Caci judecand dupa Scripturi, precum si dupa privelistea care ne inconjoara, nevoie este de acest necaz, pentru ca Biserica - adica noi - sa se curete de toate preacurviile ei, sa se spele de toata necuratia ei (Iez. cap. 16), sa se “lamureasca”, intru cele din urma, ca aurul in cuptorul ispitirii, sa se lepede de tot ce este strain sfinteniei ei, sa se smereasca pana in sfarsit, sa se gateasca Mireasa in asteptarea Mirelui (Apoc. 22, 16-17). Acum va trebui sa se lamureasca credinta noastra; acum se va vedea, in sfarsit, ce va fi fost Biserică - si ce nu; acum - care va fi fost acel “popor binecredincios de pretutindenea” (cf. Liturghierelor recente), si ce anume va ramanea “neclatit de portile iadului” (Mt. 16, 18)… si ce va trebui sa cada. Nevoie este de acest “necaz” (Tes. 5, 3), pentru ca acum, in sfarsit, Vremea sta sa nasca Vesnicia. Infricosatoare lucruri… dar nu “bagandu-ne capul in nisip”. ca strutul, ne vom pregati pentru ceea ce nu vom putea stavili. Infricosata vreme; dar, daca de la Dumnezeu ingaduita - mantuitoare. “Acum mai aproape este noua mantuirea decat am crezut” (Rom. 13, 11), si decat cand au crezut stramosii nostri; ca in zilele Sfantului Ioan Botezatorul doar “se apropiase” Imparatia Cerurilor (Mt. 3, 2), acum este “langa usi” (Mc. 13, 29), si “mladitele smochinului” vestesc vara (Mc. 13, 28). Acum a si inceput acea vreme cand “cel ce nedreptateste - mai nedreptateasca, si cel ce spurca - mai spurce” (Apoc. 22, 11) - si oare nu s-a umplut intreg globul pamanesc de “promiscuitate” si de libertinaj neinfranat, ca cele de negandit in urma cu vreo treizeci de ani - acum sunt “moneda curenta”? - dar, desi mai putin vadit, si vremea cand “si cel drept mai faca dreptate, si cel sfant mai sfinteasca-se”, ca “Cel ce este sa vie va veni, si nu va [mai] zabovi”, si “plata Lui in mana Lui” (Evr. 10, 37 si Apoc. 22, 11-12) pentru fiecare. Vremea este ca Biserica sa se intoarca intru ale sale, sa ne reinvatam mai multa incredere in Dumnezeu decat in cele vazute si “mai la indemana”, si sa ne sprijinim mai mult pe mijloacele lui Dumnezeu, decat pe mijloacele acestei lumi; iar aceasta, indeosebi cand aceste mijloace ne silesc sa imbratisam si atitudinile acestei lumi, punand deoparte, fie si provizoriu, poruncile lui Hristos. Ca astazi, de ne vom afla despartiti de Hristos, ce ne vom face, de la noi insine, cand ne vor intampina “portile iadului” (Ier. 12, 5)? - “Nu intru putere mare, nici intru tarie, ci intru Duhul Meu, zice Domnul Atottiitorul“ (Zah. 4, 6)”." |
Creda ca in spiritul topicului ar trebui sa punem alta intrbare.Cat am lipsit de aici s-a intamolat o tampenie.Si atunci pun eu o intrebare:A inebunit IPSNicolaie?
|
IPS Daniel Ciobotea a fost ales I-L-E-G-A-L Mitrpolit al Moldovei si Bucovinei in data de 4 martie 1990, cu incalcarea Sfintelor Canoane
In continuare ma limitez la a cita sursa: Citat:
|
Frate Dorstor, daca si alti mitropoliti/episcopi ortodocsi vor incerca sa-l imite in continuare pe Mitropolitul Nicolae al Banatului si Timisoarei, atunci prevad ceea ce poate fi mai rau pentru BOR. Pentru evitarea unei posibile schisme, cred ca Sinodul BOR ar trebui si ar putea sa-l cateriseasca pe acest arhiereu.
Dar in conditiile in care si actualul Patriarh al BOR IPS Daniel a fost ales ilegal si cu incalcarea Canoanelor la 4 martie 1990 ca si Mitropolit al Moldovei si Bucovinei (a se vedea postul meu anterior), parca te poti astepta in continuare la iresponsabilitate fata de "turma pastorita" din partea mai-marilor ierarhi ai BOR si sa-l lase sa continue nestingherit in erezia sa pe PS Nicolae, Mitropolit al Banatului si Timisoarei. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul! |
iarta-ma razvan ... eu cand spun ca bor este schismatica , ma refer la faptul ( eu asa ma gandesc in momentul ala ) ca bor este condusa de eretici mai mult decat de ortodocsi devotati ... de aceea , ma exprim uneori , si iti marturisesc ca fara sa imi dau seama ca fac asta . ca bor este schismatica ... eu cand spun asta nu inteleg ca toata bor este schismatica , nu nicidecum ... ma refer la faptul ca bor este condusa de schismatici in mare , si ca in bor daca vrei , in ziua de azi , oricine doreste poate sa calce canoanele fara sa se teama de ceva ... in bor nu trebuie sa te temi decat de una : sa te pui rau cu ala mai mare ( ca si in catolicism de altfel ) ... de asta ajung ( fara sa imi dau seama de cum pot fi interpretate cuvintele mele de cei ce citesc ) sa afirm de multe ori ca bor este schismatica . insa eu nu inteleg prin asta ca bor este in intregime schismatica , ci numai ca cei care o reprezinta sunt in majoritate schismatici ...
iarta daca nu sunt prea explicit ... am sa dau adresele care le-ai cerut dar mai intai trebuie sa le regasesc ... |
haha , cu sigurant aca ips nicolae va fi in continuare ce a fost si pana acuma ( mitropolit ) , dar mai mult decat atat : va fi laudat si de sinod ( ca si cum a facut ceva normal si firesc , de asteptat ) si de daniel si de popor , care abia astepte sa aiba sustinatori cat mai multi la pacate ...
ma bucur de asemenea ca si fratele dorstor a inceput cu ajutorul lui Dumnezeu sa revina la realitate si sa recunoascaca lucrurile din bor nu stau intocmai canonic ... va vedea de aici inainte , sper , ca multe sunt lucrurile care nu stau canonic in bor ... chestia este ca aceasta necanonicitate nu a inceput odata cu aceasta mica fapta apostata de-a par nicolae , ci este cu mult mai veche ... si impartasiri de la catolici s-au mai intamplat , asta nu este prima ... de aceea sunt eu asa de sigur ca nicolae nu va pati nimic , decat ca va fi laudat de curaj ... la vulcana bai de exemplu au mai fost impartasiri ale preotilor catolici de la ortodocsi si invers ... iar la sihastria a mai fost slujita messa romana , nu va temeti ca nu e prima oara ... |
mai trebuie spus ca si ascensiunea ultrarapida a lui daniel a fost necanonica ; canoanele prevad ca un monah nu poate ajunge prea repede episcop , ceea ce nu s-a aplicat bineinteles si la inovatorul daniel ... el este insa sustinut de masonerie si n-ai ce sa-i faci ...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:17:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.