korinna |
21.07.2011 11:32:38 |
Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa
(Post 379856)
te sfatuiesc sa cauti o ortodoxa... iti dau si eu sfatul f bun pe care l-am primit de la cineva de-aici: degeaba va potriviti la multe chestii daca la ce e cel mai important nu va potriviti.
Convertori miraculoase... nu vreau sa te descurajez dar mai mult sfintii au convertit necredinciosi. Gandeste-te ca Sfantul Modest a fost 7 ani rob pana cand si-a convertit stapanul...
Eu am stat aproape 3 ani intr-o relatie cu un baiat care avea alta "religie"-era ateu si credea doar in extraterestri. Am ajuns pana in punctul cand ne-am mutat impreuna,totul s-a daramat cum se darama o cladire fara fundatie... cateva luni a fost un chin, pana ne-am despartit. Regret ca nu am facut ce trebuie de cand am primit sfatul sa ma despart de el. Am prelungit agonia degeaba, asta am facut.
Si tu incercand s-o faci pe fata asta sa-si schimbe credinta tot cam asta faci...
|
Si totusi avem atatea pilde de CREDINTA puternica (a unor oameni simpli care nu erau sfinti)... "ci zi numai Doamne cu cuvantul si sluga mea se va insanatosi"... "Iar ea, venind, s-a închinat Lui, zicând: Doamne, ajută-mă.
El însă, răspunzând, i-a zis: Nu este bine să iei pâinea copiilor și s-o arunci câinilor.Dar ea a zis: Da, Doamne, dar și câinii mănâncă din fărâmiturile care cad de la masa stăpânilor lor.
Atunci, răspunzând, Iisus i-a zis: O, femeie, mare este credința ta; fie ție după cum voiești. Și s-a tămăduit fiica ei în ceasul acela."
Daca am avea credinta macar cat jumatate de bob de nisip.... ce bine ar mai fi :)
Doamne miluieste!
|