![]() |
Citat:
deci sa nu justificam logoreea noastra impotriva hotaririlor Sinodale prin vorbele distorsionate ale Mintuitorului si iti spun si de ce... Mintuitorul, CERCETA cu mare atentie ce scotea lumea pe gura, si citeodata ca sa se convinga de credinta acelora ii mai intreba ceva asa cum s-a intimplat cu femeia care la urma i-a spus despre cateii care maninca de la masa stapinilor...si DOAR ATUNCI raspunsul ei a marturisit CREDINTA |
distorsionate de noi....
|
FRATE jane tu habar n-ai ce inseamna sa fii preot cu atat mai mult episcop... si sa fii raspunza tor pentru turma care o pastoresti..?
Habar nu ai ce s-ar fi intamplat daca Sfintii Parinti nu ar fi luat pozitie antemizand si blestemand toate ereziile...Aproape ca azi nu ar mai fi existat nici un stat ortodox majoritar...Daca acesti parinti nu ar fi mustrat faradelegea la timp. In schimb dumneata treci cu foarte mare usurinta peste niste lucruri care sunt mult prea grave si daunatoare pentru sufletele crestine, iar credinta este cel mai important lucru pentru un om, pentru ca fiecare se mantuieste in functie de ce crede...si nu e trei lulele trei surcele, Credinta este o intimitate a sufletului, iar preotii si episcopiiau fost lasati de Hristos pentru a fi garanti ai pastrarii DREPTEI SLAVIRI SI A ADEVARULUI sunt pastorii pe care Hristos i-a lasat sa pastoreasca turma sa in Adevar Pentru ca zice Domnul eu sunt Calea, Adevarul si Viata Unuia ca dumneata nu-i comvin nici cuvintele Sfintilor Parinti apoi ce sa-ti mai spun eu dumitale...Esti liber sa faci ce vrei.. |
Citat:
|
Nu ai voie sa numesti un Sfint Sinod ...ca fiind TILHARESC
...Asta inseamna doar ca tu esti tilhar si NU MAI AI CREDINTA Cu alte cuvinte daca nu crezi in ierarhia BOR, nu mai esti credincios, ..este CLAR Deci sa avem mare grija cum ne exprimam si sa cintarim cuvintele, Doamne fereste! |
Citat:
Ca urmare, au voie sa intervina doar Sf Parinti IN PERSOANA nu alti purtatori de cuvint. Faptul ca EI, sf parinti nu mai exista este DOAR UN IMPEDIMENT PENTRU NOI, cei pacatosi si ORBI, Nu pentru Dumnezeu sau DUHUL SAU CEL SFINT CARE CUNOASTE SITUATIA foarte bine |
Citat:
scuze,oamenii puri si curati ca tine la credinta,adevarati luptatori pentru "credinta stramoseasca",nu se implica in probleme josnice ca astea.Ei vegheaza la pastrarea nealterata a credintei stramosesti,stand intr-un nor,deaspura sattului majoritar ortodox,si tintind cu arma anatemelor la oricine incearca sa gandeasca cu capul lui.Omule,vezi ca esti intr-un avion deturnat,iar matale esti teroristul care vrea sa mai darame un turn. |
Citat:
ma gandeam cat va tine acoperirea. destul de putin, observ. |
Citat:
Sinodul la noi vorba lui Radu Preda: "Zicem ca voi, si facem ca noi" La noi dupa cum se vede nu o sa mai ramana decat o minoritate de [b]Ortodocsi Adevarati cu "O" mMre[b/]...Caci cu numele avem destui, dar ce folos?1? Domnule Jane iar imi rastalmacesti cuvintele Nu am zis ca Sfintii Parintii s-au luptat pentru ca un stat sa fie majotitar "ortodox cu numele" ci dupa cum bine este stiut faptul ca ei sau luptat pentru a pastra credinta cea Adevarata, [color=navy]dar am precizat ca daca ei nu s-ar fi luptat atunci impotriva ereziilor, pentru a pastra CREDINTA CEA DREAPTA SI ADEVARATA,astazi nu ar mai existat nici un stat majoritar ortodox "NICI MACAR CU NUMELE" cu siguranta am fi fost protestanti sau in cel mai rau caz iehovisti...[/color] [colo=green]Termenul de "ortodox" este unul foarte pretentios si putini dintre noi ni-l putem insusi...[/color] Am mai spus-o pe acest forum ca nu sunt teologul Laurentiu Dumitru si nu sunt absolvent la "nici un fel" de teologie!! Asa ca nu mai mai confundati cu Laurentiu Dumitru. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:23:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.