Marimira |
06.10.2009 16:16:26 |
Citat:În prealabil postat de cris22
As cere si eu niste pareri...Sunt casatorita de cativa ani si, pana acum, nu am avut nici o relatie intima cu sotul. Ce-i drept, inainte de casatorie am trait impreuna, si timp de aproape un an lucrurile au mers bine dpdv sexual, dar dupa aceea el s-a inhibat/plictisit/schimbat punctele de interes si de atunci traim ca intr-o casatorie "alba". Intrebarea mea este daca unii dintre voi au mai avut astfel de probleme si cum le-au rezolvat? Sau singura solutie pt. voi a fost divortul?
Multumesc.
Draga mea, eu va lucrurile asa....mai intai nu se pot trage concluzii clare pana nu se analizeaza in amanunt situatia.Pt a se realiza acest lucru este nevoie de comunicare de dialog.Trebuie vazut mai intai de ce s-a intamplat lucr. acesta, poate doar este vorba de o neputinta fizica , sau boala sau depresie, sau altceva la care nu ne-am gandit...cand se stabileste "diagnosticul" - motivul abia atunci ne putem gandi sa dam sfaturi. In orice caz sunt multi factori de luat in seama...sentimentele mai intai, daca mai exista dragoste reciproca...daca este vorba de altcineva..daca celalalt nu s-a si rupt cumva din aceasta casnicie (adulter), daca se mai doreste impreuna convietuirea...si in functie de raspuns putem ajuta cu sfaturi.Dar cel mai mult ajuta rugaciunea! Si pt.clarificarea situatiei si pt.rezolvarea ei si sa nu uitam ca ceea ce la oameni este cu neputinta la D-zeu este cu putinta! Totusi casatoria este un drum pt. doi: ...doi trebuie sa participe ca ea sa fie vie , sa iubeasca amandoi nu conteaza cu ce intensitate iubeste fiecare, sa lupt amandoi pt binele comunj, sa participe prin toate actiunile lor la binele comun, cum ar spune parintele Arsenie Papacioc "Sa muriti si sa inviati in fiecare zi!" (impreuna...amandoi!), altmiteri nu mai exista nici o casnicie!
|