Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4831)

Geony 13.03.2010 20:49:42

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 223473)
Eu pusesem între ghilimele cei 2.000 de ani. Gamaliel nu s-a referit la ortodocși, ci la creștini (dintre care fac parte și adventiștii). ..

Din cate informatii sunt, cred ca adventistii n-au nimic de aface cu inceputul crestinismului: www.rcrwebsite.com/sda.htm

tricesimusquintus 13.03.2010 23:09:03

Citat:

În prealabil postat de cojanete (Post 223519)
Suntem crestini ortodoxi de 2000 de ani iar credinta noastra a fost tinuta vie si transmisa prin sf parinti ai ortodoxiei .Cand au aparut advventisti?

Acum 2.000 de ani Domnul Hristos nici nu-Și începuse încă lucrarea Sa publică. Haideți mai bine să nu repetăm monumentala gafă a acelei fețe bisericești ce afirma cu nonșalață că noi pe aceste meleaguri suntem creștini de 2.500 de ani!:21:

tricesimusquintus 13.03.2010 23:10:51

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 223546)
Din cate informatii sunt, cred ca adventistii n-au nimic de aface cu inceputul crestinismului: www.rcrwebsite.com/sda.htm

Exact în aceeași măsură în care ortodocșii au de-a face.

postavarul 14.03.2010 09:22:25

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 223546)

Spre exemplu, daca cercetezi viata si invataturile Sfantului Apostol Pavel vei putea spune despre el ca a fost un adventist autentic.

Mihnea Dragomir 14.03.2010 09:26:36

Citat:

În prealabil postat de postavarul (Post 223652)
Spre exemplu, daca cercetezi viata si invataturile Sfantului Apostol Pavel vei putea spune despre el ca a fost un adventist autentic.

Da ? Eu eram convins că a fost un catolic autentic. Dar de ce scrieți "Sfânt" cu majusculă ? Ați început să aveți sfinți ?

postavarul 14.03.2010 09:32:31

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 223654)
Da ? Eu eram convins că a fost un catolic autentic.

Ce anume te face sa afirmi (mai mult sau mai putin ironic) ca Sfantul Apostol Pavel a fost catolic? Eu, pot sa-ti explic de ce-l consider ca fiind un adventist autentic (cu bune si cu rele).

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 223654)
Dar de ce scrieți "Sfânt" cu majusculă ? Ați început să aveți sfinți ?

Am scris asa ca sa respect scrierea ortodoxa si sa nu deranjez pe cineva, in mod inutil. Totusi, se pare ca am deranjat.

Geony 14.03.2010 18:31:18

Citat:

În prealabil postat de postavarul (Post 223652)

Poate mentioneaza acest lucru in Biblia tradusa de Domnul Cornilescu. ...a fost evreu, si tinea sabatul, categoric.
Pavel=evreu(inainte de convertire) # adventist=invatatura sfintei cuvioase E.G.White.

Geony 14.03.2010 18:35:22

Citat:

În prealabil postat de postavarul (Post 223657)
Am scris asa ca sa respect scrierea ortodoxa si sa nu deranjez pe cineva, in mod inutil. Totusi, se pare ca am deranjat.

am scris sfanta cuvioasa EG White pentru a nu va jigni Lidera Spirituala si de Integrare in Advent, si implicit pe slujitorii ei.

tricesimusquintus 15.03.2010 09:47:53

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 223782)
am scris sfanta cuvioasa EG White pentru a nu va jigni Lidera Spirituala si de Integrare in Advent, si implicit pe slujitorii ei.

Liniștit poți lăsa scrupulozitatea deoparte, noi ne mărginim a o numi ”soră”, n-am beatificat-o, n-am sanctificat-o și nu i-am exhumat rămășițele spre pupare.

Geony 15.03.2010 22:59:19

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 223946)
Liniștit poți lăsa scrupulozitatea deoparte, noi ne mărginim a o numi ”soră”, n-am beatificat-o, n-am sanctificat-o și nu i-am exhumat rămășițele spre pupare.

M-as intreba daca ati exhumao, ce ati face? daca cartile ei le raspanditi pe la toti oamenii de la tara ca pe Sfanta Scriptura...

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:59:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.