![]() |
totusi , sfintele carti nu sunt fantasme ... nu sunt simple teorii , sun cuvinte care nu vor trece chiar de va treca pamantul si cerul ... sa realizam ce putere ascund sf carti ...
|
nu trebuie sa divorteze ... se pune problema divortului in asemenea situatii ??? atunci inseamna ca nu ti-ai gasit pe cine trebuia , ca femeie , daca te-ai maritat cu un om atat de neputincios ... gresesc ?
ce e drept , sf apostol pavel zice ca sa nu se abtina chiar daca e prea des , decat sa divorteze ... insa alegerea din start a fost gresita : trebuia sa iti alegi pe cineva care sa se poata infrana si sa iti impartaseasca convingerile ... asa la modu practic , totusi , ai dreptate : nu se poate ajunge la divort ... insa femeia trebuie sa isi caute sfintenia in posturi ... macar atata sa faca ... daca nu o face nici pe asta inseamna ca nu vrea ... |
orice metoda anticonceptionala e ucidere ; la asta nu ma convingeti niciodata ... ramane ucidere in fata lui Dumnezeu si asa va fi judecata , ca ucidere ... nu se discuta ...
Asa ca intr-un fel, anticonceptionalele protejeaza viata.. asta e cea mai dioata chestie care am auzit-o : e ca si cum ai zice moareta = viata ... e absurd ... Daca judecam asa, ca oprirea de a avea copii este ucidere, atunci nu este ucidere si ovulatia unei femei care nu are relatii sexuale? Ca atunci bietele ovule, care ar fi putut sa fie fecundate si sa devina copii, mor.. Nu contin ovulele deja jumatate din informatia genetica necesara unei fiinte umane? ai inceput sa iti vina mintea la cap ... insa nu e destul de sigur ca o sa si ramana acolo ... sigur ca orice ovulatie este o ucidere ... pai de ce crezi ca iti tot ziceam eu ca orice scurgere si orice ciclu suntpacate ? sunt ucideri virtuale ... si masturbarea si prezervativul exact acelasi lucru sunt : ucideri virtuale ; adica tot ucideri ... de aia si sunt considerate pacate ... care e explicatia ? am mai dat-o undeva mai sus : inainte de cadere nu avea femeia ovulatie si la barbat nu se producea samanta decat numai cand planificau un act trupesc ... si inca ceva : nu exista un contact trupesc intre ei fara ca femeia automat sa ramana insarcinata ... tot ce e sub nivelul asta care l-am zis acuma se datoreaza de la caderea din rai , de cand totul a pierdut rationalitatea dumnezeiasca ... de atunci toti am devenit ucigasi ai propriei noastre specii , chiar si daca numai in mod virtual ... Iisus nu a avut niciodata scurgere ... Maica Domnului nu a avut niciodata ciclu ... sfintii si sfintele si-au invins prin asceza pacatul chiar si sub aceste forme extrem de subtile ... |
am sa postez acuma un mesaj mai dur oleaca , si imi cer iertare daca supar pe cineva ... insa il postez pentru ca e un lucru adevarat si dureros , care este si grav pentru viitorul bisericii noastre , pentru viitorul care il lasam pentru generatiile care vin , si pentru ca prin aceste pacate deschidem cale libera celui rau sa vina pe pamant ...
oamenii care folosesc anticonceptionalele neabortive zic ca prezervativul sau metodele neabortive nu sunt ucidere ... insa tot ucidere este si asta ... degeaba ... faptul ca acu is mijloace care tehnic sunt mai avansate asta nu justifica crima ... daca ucizi un om cu cutitul este vadit crima ; daca il ucizi insa cu o substanta care dizolva victima complet si nu lasa nici o urma si nici o dovada si scapi neprins ( de exemplu intr-o baie de acid sulfuric ) , asta pentru voi nu mai este crima ??? mai conteaza acuma in ce stadiu de dezvoltare ati ucis un om ? mai conteaza daca era copil sau matur sau embrion sau in faza pre-embrionara ? nu tot ucidere este ? nu acuz ... insa m-am amarat ieri din cauza ca am vazut si aici si in alte locuri cum discuta " crestinii " si planuiesc ucideri din astea tehnologic " curate " ca sa isi poata satisface poftele lor mizere si ucigase ... iaca de asta m-am amarat , vazand cum raspandesc acestia asemenea pacate spunand ca nu sunt nimic , prezentandu-le vopsite pe din afara dar pe dinauntru fiind morminte cu oase mancate de viermi puturosi ... inainte cu un secol doua nu existau aceste mijloace mizere " curate " de ucidere ... aceasta ce inseamna ? ca atunci nu era posibila uciderea iar acuma a devenit posibila deoarece nu mai lasa urme ? adica pana la urma mantuirea noastra si salvarea a venit nu prin Mantuitorul Iisus Hristos ci prin stiinta si tehnica , si nicidecum prin credinta ... idolul stiintei macina , vad , casele " crestinilor " si ucide in masa cu voia lor , pacalindu-i si ademenenindu-i cu inselaciunile placerilor perverse si cu minciunile tot mai subtile si mai viclene ale diavolului ... deci : mantuirea este prin stiinta sau prin credinta ? stramosii nostri s-au mantuit numai prin credinta , facand cati copii le dadea Dumnezeu , iar acuma " crestinii " tehnici se " mantuiesc " prin idolul stiintei ? fals ... va intreb atunci : de ce e pacat masturbarea , domnilor duhovnici " preaintelepti si preatehnologici " pentru sfintii parinti ? de ce e pacat ? nu din cauza ca samanta e folosita aiurea si nu cu scopul pentru care a fost creata , adica pentru inmultire ? pai voi prin faptul ca dati voie oamenilor sa foloseasca mijloace anticonceptionale " curate " nu faceti altceva decat sa aprobati acelasi pacat ca si masturbarea : aruncarea semintei pe aiurea ; cu alte cuvinte ati ajuns sa aprobati in biserica practica unor pacate de talia masturbarii ( cel putin la fel de grave ) ; e ca si cum acuma din neputinta toti oamenii au ajuns marturbatori si vi le ziceti : da fa , nu e nimic , si apoi du-te si te impartaseste cu constiinta " curata " ... interesante " dezlegari " in duhul lui antihrist ... masturbarea se pedepseste ORI cu o perioada de 40 de zile ( !!! cat postu mare ) de post aspru cu metanii , ORI cu o oprire de la impartasanie de jumatate de an ( !!!!!!!!!!!! ) , la alegere , nu ? si totusi acuma toata lumea practica aceasta forma " curata " de ucidere in masa , pentru care ar trebui sa ia oprire de la sfintele taine pentru jumatate de an ( fiindca e vorba de un pacat cel putin la fel de grav ca si masturbarea , si pentru ca nimeni nu tine nici un post de 40 de zile aspru ) , iar voi ii aprobati ... si voi insiva , duhovnici fiind faceti aceleasi pacate ale uciderii in masa , si totusi slujiti in continuare cu nerusinare ( cu toate ca pentru o singura aprobare a acestui pacat in taina spovedaniei sau pentru o singura folosire a prezervativului cu sotia dumneavoastra , ar trebuie sa va opriti din slujire pe multe luni de zile !!!!!!!!!! ) ... apoi , la desimea cu care " crestinii " ucid prin metode " curate " din punct de vedere tehnic ( !!! ) nu ar mai trebui sa se mai impartaseasca absolut deloc ; caci numai daca ai folosit odata un prezervativ sau alta metoda din asta mizera " curata " si nu mai ai voie sa te mai impartasesti jumatate de an !!! dar oamenii folosesc in continuu mijloacele astea de ucidere in masa !!! deci nu ar mai trebui sa se mai impartaseasca si sa mai slujeacsa aproape nici un mirean si apropae nici un preot ... oricum ar , pentru indrazneala voastra extrem de mizera , in iad va duceti , daca nu va pocaiti ... nu exista mantuire in asemenea pacate ... degeaba va faceti iluzii ... un pacat pentru care se ia canon de 40 de zile de post aspru ( mancare uscata ) sau jumatate de an de neslujire sau de neimpartasire , este un pacat foarte greu , foarte greu ... mie mi-e pur si simplu groaza cand va vad cat de jalnici ati ajuns ... si pentru ce ?!?! pentru niste mizere de pofte urat mirositoare si puturoase ? aceea e dragostea voastra ? mizeria aceea ucigasa de copii si de biserica ??? imi pare rau , dar mare pedeapsa veti lua , pentru ca ati trecut cu vederea atat canoanele sf parinti in privinta acestor pacate foarte grele ( care se repeta necontenit ) dar si pentru ca ati acceptat ca fii vostri duhonicesti sa faca asemenea pacate , si voi insiva le-ati facut ... |
Nimic nu se intampla fara voia LUI!!!
Citat:
[SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3] Citesc de ceva vreme si nu-mi vine sa cred ce citesc...Oameni pe care ii credeam cu viata aleasa, duhovniceasca...nu inteleg lucruri atat de simple!!!:2: Se incred mai mult in inteligenta lor decat in puterea lui Dumnezeu! :46:Cat ma doare !!!!!!!!!!!!!!! Cum nu intelegeti, dragii mei frati, ca DUMNEZEU NU-TI DA NICIODATA MAI MULT DECAT POTI SA DUCI! ca NICI UN FIR DE PAR NU CADE FARA STIREA SI VOIA LUI!!! daramite venirea pe lume a unui copil...Doar EL hotaraste asta![/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Se spune ca la intrarea in Sf. Biserica, cand mergi sa te cununi, in chip nevazut, asteapta Maica Domnului si Mantuitorul si binecuvinteaza mirii cu numarul de copii pe care o sa-i aiba ! Ce raspuns vom da in ziua judecatii cand vom fi intrebati de copiii nenascuti???[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Degeaba am vrut eu zece copii...uite ca nu-mi da Dumnezeu mai mult de patru! EL stie ca DOAR ATAT POT SA CRESC.( Sau poate vor veni mai incolo? Inca mai sper...fara teama ca nu voi avea cu ce sa-i cresc!!!)[/SIZE] [SIZE=3]NU AM FOLOSIT SI NU VOI FOLOSI VREODATA ANTICONCEPTIONALE! [/SIZE] [SIZE=3]COPIII SUNT O BINECUVANTARE !!! SUNT TOT CEEA CE DUMNEZEU MI-A DARUIT MAI BUN PE LUMEA ASTA!!! SLAVA TIE, DOAMNE![/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Asculta-ti inima Anna...si ai incredere in Dumnezeu mai mult decat in orice! Anticonceptionalele SUNT UN PACAT! Nici un duhovnic bun nu-ti va recomanda asa ceva...nici macar metoda calendarului![/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]NIMIC NU SE INTAMPLA FARA VOIA LUI! Nimic...Tine minte asta!!![/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] |
foarte frumos , si foarte adevarat si mantuitor in acelasi timp ...
mare dreptate ai cand ai spus ca nici un duhovnic bun , nici unul din marii nostri duhovnici sau din cei din alte tari ortodoxe , nu au aprobat nici un fel de metoda contraceptiva ; toti au zis un singur lucru : daca nu vreti copii ( poate dintr-un motiv oarecum intemeiat - din saracie sau alta neputinta ) traiti ca si fratii ; iar daca nu puteti atunci nu omorati copii in nici un fel ... asta este calea mantuirii ... iar daca tu ca femeie ti-ai ales un barbat care nu intelege aceasta cale a mantuirii atunci din start , zic eu , ai facut o alegere gresita : trebuia sa cauti un barbat mai credincios , mai evlavios , ori sa ramai mai bine necasatorita decat sa devii ucigasa si sa deviezi prin asta de la calea mantuirii propriului tau suflet ) ... ce conteaza mai mult pe lumea asta ? : sufletul sau casnicia ? Hristos a zis ca sufletul fiecarui om are o valoare mai mare decat intreaga lume , dapai decat o simpla casnicie ... insa se vede treaba ca nu toti inteleg aceasta , si atunci apar tot felul de cai diverse care insa nu duc in rai ci pe alaturi ... ce solutie au dat insa marii duhovnici la situatia cand o femeie se trezeste ca sotul o impinge spre avort , prin neputinta de a se abtine ... din cate stiu eu , nu ced ca au zis sa faca abstinenta fortat impotriva voii sotului , insa asta o stiu sigur , ei niciodata nu au acceptat ca femeia sa foloseasca vre-o metoda oarecare ... deci femeia trebuie sa spuna sotului asta : vrei dragoste de aia ? atunci ai sa ai si copii , eu nu ii omor pentru nimic in lume si nu folosesc nici un fel de metoda ... sotul nu are voie sa forteze sotia sa foloseasca vre-un fel de metoda , deci la asta femeia nu trebuie sa fie de acord niciodata , indiferent de soarta casniciei ... asta e realitatea ... asta trebuie facut ... |
da , chiar , ce e aia metoda calendarului ? ca am mai auzit de asta , insa nu mi-a explicat nimeni ce e ...
|
Emanuel,nu mi-ai raspuns la intrebare,esti casatorit?Sunt convinsa ca,nu,si atunci ma intreb,chiar crezi ca are atata veridicitate maiestria cititului?
Asteptam parerile tale in priviinta casatoriei,a contraceptiei,a cresterii de copii si a abstinentei,atunci cand vei fi casatorit si,poate vei avea si vre-o 5 copii...NICI NU-TI DAI SEAMA CE DIFERENTA ESTE,UNA,CA DE LA CER LA PAMANT!!!! |
bine zis : de la cer la pamant ... daca voi sunteti inca cu mintea pe pamant si atata , atunci e bai ... cu siguranta ca v-ar trebui sa cititi niste carti de ale sfintilor parinti , si sa si credeti ce scrie acolo ... a fi ortodox nu inseamna numai a participa la slujbe ci a crede si in invatatura bisericii ...
daca sunt casatorit ? nu iti mai raspund , insa chiar si daca as fi nu are asta nici o importanta , ti-o zic eu ... e o problema asta , crezi ? crezi ca cartile sfintilor parinti si invatatura bisericii nu este aceeasi pentru toti oamenii ? oare Mantuitorul o fi adus porunci diferite pentru casatoriti si pentru necasatoriti ? de unde ai scos diferentierea asta , de la catolici cumva ? numai la ei se practica diferentierei din astea ... in ortodoxie insa , poruncile sunt aceleasi si pentru casatoriti si pentru necasatoriti ... o fi oare pentru voi casatoritii porunca de la Mantuitorul sa folositi anticonceptionale ca sunteti in secolul dezvoltarii stiintei ? poti sa zici asa ceva ? ca anticonceptia este o porunca de la Hristos ? si daca nu e , atunci ce fel de scuze ai ? si cum de poti sa numesti cartile sfintilor parinti basme sau fantasme , iar ideile scose din propria imaginatie a firii tale decazute le consideri ca fiind realiste si corecte ? iti zic eu , si asta ti-o garantez : faptul ca ai luat " dezlegare " de la vre-un preot de mir sau calugar , pentru anticonceptionale , asta nu te va ajuta cu ABSOLUT nimic la judecata sufletului dupa moarte ; din contra : si tu si preotul acela v-ati bagat sufletele in iad pentru pacatele care le-ati facut de buna voie , adica pentru dezlegarea asta ... nu crezi ca te asteapta iadul ? crezi ce vrei , insa io imi pun insasi mantuirea mea in joc ca nimeni din cei care folosesc anticonceptionale nu se mantuiesc ... gandeste-te : oare as avea eu vre-un interes sa imi pun propria mantuire in joc cu astfel de afirmatii categorice , daca nu as fi sigur de asta ? nu crezi ca puteam mult mai usor sa tac din gura si sa ma fac ca nu vad , si sda imi vad de treaba mea , ca sa nu risc nimic ? puteam , insa sunt absolut sigur , ca toti cei ce folosesc anticonceptionale nu se mantuiesc , daca nu vor face pocainta de acest pacat ; nu se mantuiesc nici macat preotii care dezleaga la asemena pacate ... se duc si ei in iad ... asta e sigur ... singura voastra scapare este pocainta sincera , profunda , si sa nu mai faceti acest pacat ; sa alegeti : ori abstinenta , ori copii ; si asta sa o spuneti si sotilor : barbate , alegi , ori ori , nu se poate amandoua , eu criminala nu ma fac de dragu tau si al nimanui ... nu credeti , faceti ce vreti ; vedeti ? io acus ma duc in pustia mea si nu imi mai pasa de nimeni si de nimic , io imi vad oricum de propria mantuire si sa imi plang pacatele tot restu vietii daca mi-o mai da Dumnezeu ... insa de voi e problema ! ce o sa faceti , daca eu am avut dreptate cand v-am zis ca va duceti in iad cu anticonceptionalele astea ??? va puneti problema mantuirii ? sincer ... sau va ganditi numai la ce faceti aici pe pamant , si ce o fi dupa moarte o sa vedeti atunci , dupa moarte ? treaba voastra ce faceti , insa eu am considerat de datoria mea sa trag un semnal de alarma : aveti de grija , ca drumu pe care ati luat-o , merge sigur la iad ... si voi nici nu stiti ce e iadul , aia e ... |
diferenta aia de la cer la pamant , nu este intre casatoriti si necasatoriti , intre casatorie si necasatorie ; nu , nicidecum ; ati vazut ca avva antonie a fost trimis la un cizmar casatorit care era mai mare decat el ; avva macarie cel mare a fost trimis la niste femei casatorite care aveau o lucrare mai mare decat el , care mersese 20 de zile prin pustie in continuu fara sa doarma si sa manance sau sa bea apa ... nu ! diferenta aia de la cer la pamant , daca exista , nu e intre casatoriti si necatoriti , ci intre credinciosi evlaviosi si care vor cu adevarat sa se mantuiasca , pe de o parte , si intre " credinciosi " neevlaviosi care nu isi pun decat probleme pamantesti si nu problema mantuirii , pe de alta parte ... intre acestia chiar ca e o diferenta de la cer la pamant ... dar aceasta diferenta este si intre pustnici care se ingrijesc de mantuire si pustnici care nu se ingrijesc de mantuire ... asa trebuie vazut lucrurile ...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:30:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.