![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Fratele Parham a spus si el ce s-a priceput dar marturisesc ca, spre deosebire de unii eu consider ca infailibilitate are doar Scriptura in manuscrisele ei originale. Darul a fost primit de crestini in decursul Istoriei Bisericii. |
Citat:
|
Citat:
Nu, mie nu mi se par model...chiar nu! Citat:
Am zis ca e ceva ciudat cu talmaciul asta, si cu vorbitorii care nu inteleg ce vorbesc, nici nu stiu sa talmaceasca...cand asta ar trebui sa isi doreasca din spusele Sf. Apostol, nu ai citit partea asta cu rugaciunea pentru a talmaci, pai de ce? Citat:
Sf. Apostol Pavel afirma ca isi doreste sa vorbeasca cateva cuvinte cunoscute in Biserica, decat o multime necunoscute, voi va doriti acest lucru, tineti cont de acest indemn? Pai cum "le au", sau nu...nu e dar de la Duhul Sfant, si impartit cui crede El de cuviinta? Exista dar, oferit mai din plin...si mai putin, iar daca " darul" nu e prea wow...vine altul care se crede mai gifted, sau cum...ca nu inteleg? |
Citat:
Cum a explicat faptul ca manifestarile sale, si afirmatiile sale nu au fost privite cu bucurie, ci cu scepticism...fiind indepartat de cultul din care facea parte? De ce nu a fost crezut, tu de ce crezi...cum mi-ai putea explica? Minuni s-au tot intamplat in toata Istoria Crestinismului, si asta timp de 19 secole...de ce oare ceea ce afirma ca are pastorul, nu a fost privit ca fiind dar...daca acest dar era cunoscut, recunoscut...si laudat? Citat:
Daca imi poti da niste exemple de penticostali care au trait sa zicem...in secolul II d.Hr, sau de niste scriitori penticostali din timpurile alea, stiu eu...sec.4-5...asta ca sa poti vorbi serios cand afirmi ca Hristos e fondatorul vostru, si ca al vostru cult nu a fost fondat de un om...si eu imi schimb opinia pe loc!:3: Incearca sa fii sincer...mai ai o sansa, aceea a fost o gluma, si chiar m-ai facut sa rad copios!:6: Citat:
Citat:
|
*sec.20...sorry! Deci putin mai fresh acest cult...:4:
|
Citat:
Sau crezi ca tu esti singurul crestin care crede ca Hristos a fost fondatorul Bisericii lui? Toti crestinii cred ca ei sunt urmasii lui Hristos, a Apostolilor si a Bisericii primare. E normal sa fie asa. Citat:
Ca sa fiu in ton cu ei as putea spune ca toti Apostolii si urmasii lor au fost penticostali pentru ca au vorbit in limbi. Toti scriitorii Noului Testament asisderea. Biserica Penticostala e singura Biserica Botezata cu Duhul Sfant ca la Cincizecime. Toate celelalte-s false, normal. Daca vor sa aiba parte de mantuire trebuie sa vina la credinta care a fost data Sfintilor odata pentru totdeauna. Tu crezi ca doar in BO se spun cele de mai sus? Doar ca pe la noi astea-s pentru novici. Pe cand aici pe forum vad oameni in toata firea, cu conostinte teologice solide, care sustin cu seriozitate ca biserica lor (cultul, confesiunea) are monopol pe mantuire. |
Citat:
|
Citat:
Toti crestinii care nu au legatura cu Biserica Primara, si nici nu cunosc (pentru ca nu li se preda) Istoria Crestinismului, nu cred in Sfintii Parinti, in Sfanta Traditie, in succesiunea apostolica, in Sfinti, Martiri, nu cred in Unitatea Bisericii, nu au Sfintele Taine...deci nu cunosc nimic din toate acestea nu pot fi urmasii Bisericii Primare...ci numai a celei de-a 3-4-5-6-7-8-9-10-100 a. Citat:
Citat:
Adica nah, voi cred ca v-ati ratacit de acum, pentru ca ati plecat de la vatra credintei adevarate, a profetilor( nenumarati) si cultelor infloritoare! Stii ca acum Biserica Adevarata e de fapt una dintre acestea de mai jos?[SIZE=+1][COLOR=#804000] Adunarea lui Dumnezeu Biserica lui Dumnezeu Biserica lui Dumnezeu a Profetiei Biserica Internationala a Evangheliei Biserica Baptista Penticostala a Voii Libere Credinta Apostolica s.a. [/COLOR][/SIZE] Trist, nu? Numai noi cunoastem toate sectele care apar, le tinem evidenta, le cunoastem Istoria...insa voi nu constientizati ca degeaba strigati cucurigu spre curtea noastra, cand aceleasi argumente ale indepartarii de Biserica Adevarata...vi le striga cei aparuti de dupa voi, cu alte profetii, alti profeti, alti fondatori!:2: Eu zic sa ne "orientam cu totii spre ultimul cult aparut", parca asta e mersul...nu? In plus ti-am zis...niet Duh Sfant la voi, atata doar, poate ca ar trebui sa vad cum arati tu, ca sa ma pot pronunta : dupa cum zicea un Pastor Penticostal " sa vad de esti un crestin comestibil"!...(iti arat si inregistrarea, asta dupa ce ma vei fi facut mincinoasa notorie de profesie):39: Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:02:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.