![]() |
Frumoase colinde si mare bucurie am avut ascultandu-le! Multumiri Mirela,Domnul sa te rasplateasca.
Fiind copil, din parinti cu venituri modeste mergeam la pomul de iarna si spuneam o poezie dupa povestea scriitorului norvegian Andersen "Fetita cu chibrituri".Din pacate atat m-am identificat cu aceasta incat si astazi dupa muuuulti ani tot fetita cu chibrituri am ramas!Bucuria mea este putina credinta in Mantuitorul Hristos care ne ofera speranta vitii vesnice. Bucurie sa aveti. |
"Fetita cu chibrituri", sa te bucri din plin, de cele ce-ti doresti !
:6: |
Multumesc Cristi.Si tie asemenea.
|
Idem. Nici eu nu mai simt sarbatorile ca in copilarie, sa am acea nerabdare sa vina Craciunul si Pastele. As da orice macar o clipa sa simt Craciunul, nasterea Domnului.
Citat:
|
Eu simt Craciunul prin zapada mirosul portocalelor si binenteles slujba Nasterii Domnului bucuria ca s-a nascut pt noi si a colindelor a bradului as fi vrut sa am unul adevarat e prea scump dar am artificial important e ca are globuri si multe luminite acum dupa tot ce am zis poate credeti ca sunt copil dar sunt femeie si ma bucur ca un copil stiu ca numai e ca inainte de frumos dar nu trebuie sa fim tristi sunt trista doar ca nu toti au aceste daruri sa se bucure de ele cei saraci as fi vrut sa se bucure si ei macar o data pe an de craciun sa aiba ce manca ce imbraca o locuinta cu caldura daca nu putem oferi asa ceva eu zic macar sa ne rugam pt ei si cand aveti ocazia faceti milostenie la unii ca acestia
|
Citat:
|
Citat:
Eu zic ca degeaba ai brazi,portocale ,tort ,sampanie,cozonaci ,turte de Craciun daca nu stii semnificatia si nu iti curatesti sufletul prin aceasta sarbatoare.Trebuie sa fie sarbatoare si in sufletul tau nu numai in stomac.Si eu am brad artifical pentru ca l-am luat acum cativa ani si nu mai iau unul natural pentru ca numai are rost dar conteaza ca am brad,ca ii stiu semnificatia bradului sau ca simt ceva in sufletul meu cand vad acel brad.Si cand ma gandesc cati stau pe afara fara sa aiba nici paine sa manance de Craciun...Au trecut 2009 ani de la Nasterea si Rastignirea Mantuitorului...cu cat trec anii cu atat mancarurile si actiunile de sarbatori se modernizeaza si de indeparteaza de traditie..eu sunt trist cand se termina un an pentru ca ,pentru mine ne-am mai indepartat cu un pas de Dumnezeu,cel putin multi dintre noi.Doamne ajuta. |
Tare mult mi-u placut vorbele Aliciei! Sarbatoarea Craciunului este mai mult a celor sarmani caci si Iisus s-a nascut in ieslea rece aproape sub cerul liber si tot la fel a si murit.Cum spun cuvintele din cantecul"Copilule cu ochi senini"
"Copil lovit,copil sarman/Tu vii in fiecare an/Cu bine raul sa-l platesti/Sa rabzi,sa ierti si sa iubesti/--Sa imparti a tale mangaeri/In suferinte si-n dureri/Sa mori pe cruce intre hoti/Copilule lovit de toti/" |
|
e bine ca vine Craciunul...poate ajung la un teatru....ce ma bucur....:78:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:23:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.