![]() |
|
Citat:
|
iubirea adevarata
Cred ca nu toti oamenii sunt capabili sa iubeasca cu adevarat si acest lucru tine de constructia lor interioara.. cei care spun dupa o luna "te iubesc" , oare iubesc cu adevarat? sau cei care spun cu o saptamana inainte sa se desparta de tine " te iubesc",stiu ei oare ce este iubirea? sau este o alta minciuna pe care o spun cu usurinta la orice pas. o persoana care iubeste, il linisteste pe cel in suferinta, nu-l lasa inima sa-i faca pe cei de langa ei sa sufere..
si cum poti scapa de o iubire care o ai in tine si nu mai este posibila? |
"Fiecare om iubeste atat cat simte,dar mai ales cat intelege!"....foarte adevarata aceasta maxima.
|
Iubirea se imbraca in cel iubit ca intr-o haina. Dragostea pe care o revarsam asupra oamenilor este ca o lumina care descopera lucrurile aflate pana atunci in intuneric. Prin iubire cunoastem si vedem pe celalalt in adevarata lui lumina. Cand iubesti , pana intr-atat te daruiesti, incat doresti sa intri in voia celui iubit, ajungand sa te identifici in gandurile lui, sa-l retraiesti in propria ta inima, in propriul tau trup, in propria ta rasuflare, incat cel iubit dintr-odata ti se descopera, in intregimea sa, in tine insuti, ca tine insuti.
|
Citat:
Iubirea este cel mai extraordinar,cel mai nedefinit si complex dar al pamantului,al pamantenilor,din pacate ne dovedim uneori prea neputinciosi pentru a o purta,pentru a o percepe asa cum se cuvine,cu maretia ei cu tot. Ce frumos spui Cristi despre iubire!... |
Pai draga Ory, ea iubirea a fos "perfuzia" ce mi-a salvat viata in momentele cele mai grele ale vietii mele, fara ea, chiar ca nu stiu efectiv ce m-as fi facut.
|
Ce e iubirea?-Celia L.B
Iubirile nu mor...
Iubirea nu se-nvata... Iubirea este sacra- Inaltator mister... Iubirea e lumina Si e caldura-n vatra... E binecuvantarea Ce vine din eter... Iubirea e iertare, Iubirea e credinta, Iubirea e speranta, E suferinta.. rug... E ham de bunavoie, Pe drum fara hotare, Fara-a carti sa traga Planeta intreaga-n jug... Dar oricat de curata Ne-ar ferici iubirea, Privind tot inainte Si nicicand inapoi, Ea dainuieste vesnic Si nicicand nu ne minte Cand e impartasita Si impartita-n doi! |
"Limba romana are nepretuitul avantaj de a poseda cuvintele "iubire" si "amor" pentru doua lucruri cu totul deosebite, denumite in alte limbi cu un singur cuvant".
(din Garabet Ibraileanu moralist) |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:21:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.