![]() |
Manastirea Secu
Manastirea Sihla Schitul Darvari din Bucuresti.....la Schitul Darvari eu apreciez in mod deosebit frumosa si linistitoarea miezonoptica. |
Manastirea Cernica. Este aproape de Bucuresti si este o oaza de liniste si evlavie.
http://www.cernica.go.ro/ |
a mea e Icoanei si Rusa...dar Icoanei e de baza....:103:
|
Sf. Nectarie
Biserica mea de suflet, spre care mă poartă gândul odată cu rugăciunea, este Mânăstirea din Aegina și în special mica biserică unde se țin slujbele obișnuite.
Pe Sf. ierarh Nectarie l-am descoperit în 2005 și de atunci merg la M. Radu Vodă cât de des pot. Am fost de două ori și în Aegina. Fetița mea are o problemă genetică. Ce poate fi mai ''fără vindecare'' decât asta ? Și totuși Sf. Nectarie a făcut ceva pentru noi : spre mirarea medicilor, caracteristicile bolii nu mai sunt aceleași ca la început și se întrevede o viață normală și pentru ea. |
Biserica mea preferat la care nu ezit niciodata sa merg este Manastirea "Acoperamantul Maicii Domnului",ce se afla situata pe soeaua ce leaga orasul Caransebes si Resita,intre localitatile Brebu si Soceni, fiind asezata pe un mic platou de o frumusete deosebita .
Va invit sa treceti prin Banat si sa o vizitati.Este foarta frumoasa si este o adevarat oaza de liniste. |
Biserica Sfantul Dumitru din centrul Sucevei.
http://commons.wikimedia.org/wiki/Ca..._%28Suceava%29 |
Sihla
2 atașament(e)
În bisericuța de la mănăstirea Sihla unde am ajus de curând lângă icoana Sfintei Teodora acolo am simțit cum sufletul meu îmi șoptește cuvântul "acasă".
În peșteră trăirea a fost și mai profundă.cu gândul sunt mereu acolo și parcă mai simt încă mirosul de mir care izvorăște din piatră. |
manastirea sambata
|
Biserica Rusa,manastirea Caldarusani si Ghighiu,la manastiri mai merg la vecernie,insa la Rusa imi place corul,oamenii f civilizati,preotii,atmosfera f intima,arhitectura,icoanele originale,nu e nimic din plastic,e ceva unic in Buc.
La manastiri e frumos peisajul,locurile incarcate de istorie,atmosfera . |
Biserica mea de suflet este "Sfantul Ciprian"din Bucuresti, acolo ma simt mai aproape de Dumnezeu, ma rog cu mai multa incredere si dovada ca rugaciunile mi-au fost ascultate! Pentru asta multumesc bunului Dumnezeu
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:25:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.