![]() |
Nutzy, poate te putem ajuta cu neczul tau?
Ce zici de o incercare? Poate o rugaciune, oricind sa ajute. |
Citat:
Dar ceilalti de pe forum? Vad ca la vorbarie suntem buni. La placinte inainte, la razboi inapoi. Drept sa va spun ma asteptam la mai multa adeziune. 300 lei ...asta e tot ce putem face pentru acesti copii, sau am optat pentru indiferenta?!? Ne facem ca nu vedem, nu auzim, si trece cazul...se uita. Asa ne va uita si Dumnezeu pe noi, cand vom cere mila petnru faptele si vorbele noastre de prisos. Asa sa ne ajute Dumnezseu, ca fatarnici suntem cu totii! Doamne ajuta si ne lumineaza ca traim in negura si nu mai stim ce e lumina si ce e intuneric! |
Asta este ridicol, fiecare dintre noi predica aici bunatatea, milostenia etc etc, insa numeni aproape nu da o mana de ajutor.
Nutzy, trimite-mi adresa ta de acasa sa-ti trimit ceva bani. Rog si pe altii care au cit de putin, sa punem mana de la mana si sa ajutam aici. Asta e ridicol. |
Adresa mea:IGNAT LENUTA,LOC.TG.BUJOR,STR.RECOLTEI,NR.93,JUD.GALATI, COD805200
TEL:0236341245,0756286215 CONT LA BCR:RO32RNCB0143107635270001 (LEI) RO05RNCB0143107635270002 (EURO) DESCHIS PE NUMELE :IGNAT LENUTA Pentru cei care dau raspuns acestei cereri ,le MULTUMESC in numele celor mici SI MA ROG CA BUNUL DUMNEZEU SA ADUCA IN SUFLETELE SI IN CASELE VOSTRE PAINEA ,PACEA SI BUCURIA ZILEI DE MAINE.DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE SI SANATATE SA VA DARUIASCA! CU RESPECT,LENUTA IGNAT |
Urgent catre cei din Bucuresti
Daca mai doriti sa-i ajutati pe cei 6 copii cu ceva bunuri,alimente sau banuti ,puteti contacta telefonic pe Dl. Laurentiu (laurschepsis),care maine cel tarziu dupa amiaza vine la Tg. Bujor.
0726127206 |
Ce noutati mai sunt in legatura cu cei 6 copii? Stiu ca erau in pericol de a fi indepartati de langa tatal lor.
|
impreuna la bine si la rau
Pericolul a trecut,Anca.Dl. Laurentiu a aparut la momentul oportun,chiar daca era in al 12 lea ceas.A reusit sa schimbe lucrurile.Impreuna am fost la primar,la parintele paroh,la scoala,la protectia copilului.Toti s-au aratat dispusi sa ne ajute.Cu siguranta copiii nu vor fi despartiti .V-as scrie mai multe ,dar vreau sa il las pe dl. Laurentiu sa va povesteasca tot .Vineri cand a sosit aici ,a zis ca pleaca inapoi duminica,si-a amanat plecarea in fiecare zi.Asta pentru ca vrea ca totul sa iasa bine si sa plece cu sufletul impacat ca schimbarea s-a produs.
|
Slava Domnului! Dar cu situatia tatalui ati reusit sa faceti ceva? Fara o calificare si un serviciu nu isi va putea intretine familia.
|
Sfanta Sarbatoare a Pastelui, si Lumina Sfanta va aduce multa bucurie acestor copii, veti vedea.
Doamne ajuta, si multumim Domnului pentru toate!:53: |
Sa nu se inteleaga cumva ca problema copiilor s-a rezolvat. Doar a trecut pericolul de a fi despartiti de tatal lor. Inca mai e nevoie de ajutorul nostru, mai ales banesc. Daca fiecare care simte tristetea acestor copii ar trimite un banut, am ajunge departe. Dar altfel e f greu, daca nu imposibil.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:10:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.