![]() |
Citat:
1. MANCARE DE LINTE INGREDIENTI: - 1/2 kg linte -0 ceapa - ceva telina, morcov, usturoi - sos de rosii Lasi lintea la innmuiat de seara ( ca fasolea), apoi a doua zi prajesti ceapa, usturoiul, morcovii, telina si adaugi lintea, apa atit cit sa acopere. La sfarsit adaugi o lingura-doua d esos de rosii, patrunjel iar secretul este foaia de dafin si patrunjel taiat finut de tot. Sare/piper dupa gust. 2. supa de linte Exact ca si supa de fasole. |
Coralina si Nina, va multumesc pentru reteta de linte. A iesit neasteptat de gustoasa! Se face repede, nu este costisitoare, este hranitoare.
|
Ai vazut? apoi are multe proteine!!!
|
Citat:
Ei, am preparat ieri salata de orez salbatic, excelenta!! Mersi Cristi!:53: |
Citat:
Draga Nina, multumesc ptr reteta:53:... uite cum a iesit mancarica de linte(fff gustoasa): http://inlinethumb12.webshots.com/44...425x425Q85.jpg draga Nina uite cum a iesit mancarica de linte dupa reteta de la tine... a fost f gustoasa.. multumim!! http://thumb17.webshots.net/t/63/763...7rCgybp_th.jpg |
Esti fenomenala Marina!Si mie imi place sa gatesc,dar tu faci din asta o adevarata arta.Bravo!!!
Cand vii pe-acasa,sa treci si pe la mine si sa-mi gatesti ceva...cu rabdarica asta a ta!!! |
O reteta in stil Japonez cu fructe de mare.Apropos!Acum este oferta la fructe de mare(amestec),la pretul de 168 de mii lei per kg(adica 2 ori 500 de gr/punga),la Carrefour.
Se pune intr-o olicica potrivita un kg.de fructe de mare amestec,se toarna peste acestea doua cani de apa,o cana de sos de soia,2 linguri de zahar si o radacina potrivita de ghimbir taiat felii.Se acopera oala la nivelul compozitiei cu folie de aluminiu,apoi se pune capacul.Se lasa sa fiarba pana ce ramane cam un sfert din zeama.Se face un rantaj din praf fin de amidon cu apa,si se toarna peste toata compozitia invartind continuu,ca se ingroase putin,capatand o consistenta potrivita si o culoare caramel. Se serveste cu orez fiert simplu,insa sa fie fiert la robot special,orez de-acela chinezesc.Daca nu este robot,se gaseste in comert orez prefiert la punga de plastic,care se pune cu totul la fiert. Pofta buna!....unii pot stramba din nas,dar acesta este stilul asiatic. |
Citat:
|
Citat:
|
Tot nu am gasit acolo, ceva ce-mi place mult, este de post, insa fac mereu, deoarece este gustos si simplu si ieftin, si rapid( prea multi si...aici).
[Cineva ma va critica pentru limba romana acuma:25:] Uite ce am sa prepar eu sambata: CHIFTELUTE DE CARTOFI INGREDIENTI
Preparare Se amesteca toate ingredientele, potrivind dupa gust la sare si piper. Se prepara chiftele( mai mult plate trebuie sa fie) si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins. SALATA DE VARZA ACRA INGREDIENTI
Se amesteca varza acra cu restul de ingredienti dati pe razatoarea cea care face producsul lung,inclusiv morcovul si marul. Se drege cu ulei de masline si putin piper. Pofta buna! PS: cele doua merg nemaipomenit impreuna! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:51:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.