Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5687)

dorinastoica14 28.02.2010 19:37:19

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 217708)
Dorina, cred ca trandafirul este special pentru tine de la cineva care te place, pentru ca eu de ex. n-am primit.
Dar cum si cand il primesti? Iti apare in profil?
Initial am in inteles din mesajul tau ca este un dar de martisor pentru toate femeile.

Nu știu! Eu v-am împărtășit doar bucuria și surpriza mea.
După ce mi-am introdus username și parola mi-a apărut o pagină albă pe care era o minunăție de trandafir având adresa creștinortodox./sus la address . Pentru a intra pe site am dat Beak și eram logată pe site.

Mulțumesc încă odată pentru gestul frumos indifernt cine l-a făcut.

cristiboss56 28.02.2010 19:57:52

:53::53::53:
Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 217708)
dorina, cred ca trandafirul este special pentru tine de la cineva care te place, pentru ca eu de ex. N-am primit.
Dar cum si cand il primesti? Iti apare in profil?
Initial am in inteles din mesajul tau ca este un dar de martisor pentru toate femeile.

. . . . . . . . . . . . . . .

dorinastoica14 01.03.2010 14:54:29

Astăzi am primit când m-am logat ghiocei!
Un buchet minunat de ghiocei.
Mi-au dat lacrimile.
MULȚUMESC CREȘTIN ORTODOX oriunde te-ai afla.:6:

cristiboss56 01.03.2010 19:24:57

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 218106)
Mi-au dat lacrimile.

In capitala se afla , dar e pretutindeni pana in indepartata Australie la Marina Alca , pana in indepartata America la Mirela , pana in tinuturile Scaninave la Anca , pana in Belgia la Alexandra , pana in Germania la Sofia si lista poate continua pana maine dimineata . . . ! Nu stiu daca la Polul Nord de avem pe cineva . . ., dar cine stie cu tehnica asta orice e posibil :25::53:

solentina 01.03.2010 22:11:37

multumiri

Multumesc draga Cristi pentru felicitari si ca te-ai gindit la noi.Dumnezeu sa iti lumineze fiecare zi pe care o vei intimpina ,sanatate , pace si multa liniste sufleteasca.Doamne Ajuta.

glykys 02.03.2010 21:19:42

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 218106)
Mi-au dat lacrimile.

Mie, cand ma loghez, imi apare o floare de liliac, este prima poza din albumul lui Maniucu. Multumesc, Maniucu! :53:

mirelat 03.03.2010 05:35:46

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 217790)
mi-a apărut o pagină albă pe care era o minunăție de trandafir având adresa creștinortodox./sus la address . Pentru a intra pe site am dat Back și eram logată pe site.

Mulțumesc încă odată pentru gestul frumos indifernt cine l-a făcut.

da, mie imi apare cand trandafirul, cand puiul fript! :66::25:nu stiu zau, care ispita e mai mare acum in post ~

dorinastoica14 03.03.2010 08:07:05

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 219019)
da, mie imi apare cand trandafirul, cand puiul fript! :66::25:nu stiu zau, care ispita e mai mare acum in post ~

M-am amuzat de dimineță!:21:Eu aș alege trndafirul.
Puiul o fi de-adevăratelea sau din soia(am auzit că la voi în America se găsește și așa ceva)

Hartford 03.03.2010 17:07:34

of

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 219023)
M-am amuzat de dimineță!:21:Eu aș alege trndafirul.
Puiul o fi de-adevăratelea sau din soia(am auzit că la voi în America se găsește și așa ceva)

Si mie cum de nu imi apare nimic??eu stiu un miel macar......:24:

mirelat 03.03.2010 20:52:45

:71: Ha ha, de fapt nu e nici un dar, de la nimeni.

m-am tot gandit la chestia asta, si cred ca am gasit explicatia: imaginile respective iti apar in momentul cand te loghezi, DACA in prealabil ai incercat sa le vezi de pe respectivul computer - nefiind logat insa.

Dupa cum stiti, vizitatorii nu au acces la imaginile de aici care sunt fie attachment la diverse topice, fie in albumele personale ale user-ilor.

Vassy, daca vrei iti trimit eu un miel !!

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:40:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.