![]() |
Citat:
Citat:
Eu cred ca nu are nici o legatura cu cafeaua, in sensu ca daca ai bea cafea ai reusi sa te trezesti mai devreme. Poti sa te trezesti devreme fara cafea, prin exercitiu in timp, sau atunci cand iti propui sa faci ceva de dimineata :3: |
Problema este ca eu ma simt obosit si nu mai pot face nimic,daca as mai citi as innebuni.Cea mai frecventa cauza a insomniei este stresul.
|
Citat:
|
Citat:
|
Dar de ce sa fie oboseala cronica? :( Nu-mi place, prefer sa cred ca-s lenesa :P. Si exista medic care sa puna diagnostic de oboseala cronica?
|
Citat:
Multumeste Lui Dumnezeu pentru ca esti sanatoasa si pentru toate lucrurile "aparent" firesti pe care ni le-a daruit. Sanatate tuturor!!! |
Oricum,cand apar copii lucrurile se schimba,adio somn profund,palpitatiile pandesc zilnic din grija permanenta pe care o simti.Cand apar copii,te rogi sa mai ai ceva ragaz,sa pui geana pe geana pentru a rezista mai departe...totul se schimba!!!Dar,in acelasi timp este o grija atat de frumoasa si benefica,grija unei vieti care se formeaza,creste...O MINUNE PAMANTEANA!
|
Citat:
Da exista.Oboseala cronica inseamna ca desi dormi suficient tot te simti obosit mai mereu.Este greu de identificat. |
Veilur,cand ai facut ,,recordul tau'' de a sta treaz 2 zile (48 ore) ,ce ai facut pe parcursul acestor ore?De ce nu ai dormit?Cat ai dormit dupa aceea?
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:12:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.