Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ajutati-ma sa traiesc! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6336)

anita 07.08.2009 10:39:44

Am aflat de la sotia lui Stelica de starea lui ,e tot mai rau.
Face tratament acasa deoarece la spital nu au locuri in pat.
Cand nu ai sanatate saracia e mult mai greu de indurat.
Are si cei doi copii care trebuie si ei ajutati.
Poate se mai gaseste cate cineva sa dea un banut ,banutul vaduvei .
Doamne ajuta !

BogdanF2 07.08.2009 22:01:45

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 158734)
Am aflat de la sotia lui Stelica de starea lui ,e tot mai rau.
Face tratament acasa deoarece la spital nu au locuri in pat.
Cand nu ai sanatate saracia e mult mai greu de indurat.
Are si cei doi copii care trebuie si ei ajutati.
Poate se mai gaseste cate cineva sa dea un banut ,banutul vaduvei .
Doamne ajuta !

Exista vreun numar de cont in care sa li se poata trimite bani?

LapetiteMoc 07.08.2009 22:18:46

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 158948)

Da, cititi primele postari din topic si veti gasi toate informatiile necesare!!!

Doamne ajuta!

Florin-Ionut 07.08.2009 22:24:50

Citat:

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...79&postcount=1

LapetiteMoc 07.08.2009 22:47:22

Citat:

Constantinescu Stelica

"Ce pot spune? Poate ca intr-o zi va fi bine si pentru noi. Daca nu pentru mine, macar pentru copiii mei.
Azi am deschis un cont in euro si unul in lei, la rugamintea unuia dintre dumneavoastra, si le dau mai jos;
Contul in euro:cod IBAN: RO28 PIRB 1800 3803 5600 2000; cod SWIFT: PIRB ROBU
Contul in lei: cod IBAN: RO91 PIRB 1800 3803 5600 3000.
Banca: PIRAEUS BANK ROMANIA S.A. - Sucursala Galati, str. Nicolae Balcescu, nr. 1 bis, Galati "

stelica67 08.08.2009 22:37:58

Sotul meu se simte din ce in ce mai rau. Are anemie foarte mare (hemoglobina 6.7 si trombocite 51.000), respira foarte greu. Va rog sa fiti in continuare alaturi de noi si sa-l pomeniti in rugaciunile voastre.
Doamne ajuta!

LapetiteMoc 14.08.2009 21:24:16

Rugaciune

Sa ne rugam pentru usurarea suferintei lui Stelica!

Citat:

În prealabil postat de stelica67
... starea de sanatate a sotului s-a agravat. Are anemie foarte mare deoarece maduva osoasa i-a fost invadata de tesut canceros. Are ascita (lichid la burta) datorita problemelor hepatice (metastaze). Are staza renala bilaterala. Am vrut sa-l internez in spital pt. transfuzie de sange, dar nu sunt locuri. Se sta cate 2, chiar 3 in pat, iar el nu poate sta in asemenea conditii, deoarece are coloana plina de metastaze si-l dor cumplit. In plus, medicul m-a intrebat "Unde vreti sa moara? Acasa sau la spital?". Sunt constienta ca sunt ultimele lui zile, dar el spera sa fie bine, desi are momente cand realizeaza ce se intampla cu adevarat.
Ieri (joi) a venit preotul acasa si l-a impartasit si ne-a spus s-a ne pregatim.
Mi-e greu sa-l vad cum sufera. Mi-e greu sa ma gandesc ca nu va mai fi langa mine si langa copii, dar va trebui sa infrunt realitatea.
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-i usureze suferinta si pe noi sa ne intareasca sa trecem peste toate.
Doamne ajuta.

melb26 14.08.2009 21:31:05

Bunul Dumnezeu sa va intareasca !

Eu l-am trecut la Sf.Maslu si Molitvele Sf.Vasile.
Ma doare sufletul, pt. ca stiu prin ce treceti, si eu am trecut prin clipe din acestea cu tatal meu.

Dumnezeu sa va intareasca in aceste grele clipe.
Mila Domnului sa se revarse asupra voastra.

coralina 14.08.2009 22:01:43

Preaputernice și slăvite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduiești neputințele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăință pe cei drepți, ci pe cei păcătoși, și ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primești smerita mea nevoință și această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală, Stelica!
Mântuiește-l, Doamne, precum știi, ca un bun și iubitor de oameni, și rânduiește Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioși suntem și nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.
De e voia Ta, îl poți pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-te de robul Tău Stelica, potolește-i fierbințeala, alină-i suferința, ridică-l din patul durerii.
Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieții, spre început bun mântuirii și spre iertarea păcatelor.
Și dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruiește-i lui răbdare și liniște, alungând de la el toată frica și toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere și să cârtească sau să cadă în patima mâniei.
Ajută-l pe Stelica, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăință și de mulțumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îți sunt păcatele!” Amin. +

LapetiteMoc 19.08.2009 03:45:07

Sa ne rugam pentru Stelica!

Citat:

În prealabil postat de stelica67
Starea sotului meu se inrautateste de la o zi la alta. Asistentul care vine la tratament mi-a atras atentia faptului ca are ganglioni la gat, posibil metastaze. Acum imi explic de ce aseara nu mai putea sa vorbeasca. Sau metastazele de la creier apasa pe centrul nervos al vorbirii. Ma rog in continuare la Bunul Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa si sa-i usureze suferinta.
Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:04:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.