Florin-Ionut |
31.01.2010 18:39:46 |
Citat:
În prealabil postat de inorog
(Post 206625)
Si tanguirile "vai de noi", "sariti ca o sa ne faca si o sa ne dreaga" probabil ca te apropie de starea desavarsitilor?
|
Eu am inca probleme cu frana... ce sa mai zic de urcat dealul, sa nu zic muntele.
Citat:
(Post 206625)
Hai, frate. Sunt medic. E bine sa nu incerci sa-mi explici ce rele pot face chimia si genetica decat daca stii bine ce spui, desi as fi fericit sa stii mai multe ca mine si sa pot eu sa invat ceva. Stiu prea bine despre aceste rele in teorie si din carte, datoria mea e sa caut unde e leacul, altfel acest "prea bine" va fi prea rau pentru cei suferinzi. N-am pomenit bolnav sa se vindece cu "aoleu ce greu sunt bolnav" si nici cu scrisori la cei care raspandesc boli "fii bun, nu mai fa din astea".
|
Exact, sunt un diletant, insa stiu de la nutritionisti de renume, membri prin academii de stiinte medicale, ca tot ce se cheama chimicale inghitite inseamna toxine si otrava, deci nu mai pun in gura asa ceva, poa' sa zica cine ce-o zice. Cat despre alimentele modificate - prefer sa nu le consum cat am alternativa.
Citat:
(Post 206625)
Petitii. Hm, da. E mai bine ca nimic dar gandeste-te in ce postura ne punem. "Draga Cezarule, de bine ce complotezi cu slugile tale sa spurci mancarea la nivel de politica de stat te rugam sa-ti aduci aminte sa fii baiat bun si sa te lasi de aceste rele". Nu suna prea eficient. Eu in locul baietilor cu ochelari de sarma si costume care seamana toate intre ele din "acele" cancelarii as zice "aha, se tem, pai mai dati-le 101282 de zvonuri si mai faceti-i sa se si certe intre ei, ca dupa aceea se vor teme mai mult si noi tot ce stim noi vom face. A, si pe x si y care sunt capeteniile lor mai capabile persecutati-i din umbra pana le piere cheful". Sa dea Dumnezeu sa ma insel.
|
Macar atat sa incercam si noi, ce altceva sa facem? In curand probabil ca o sa cumpar mancare made in China, ca o sa fie "mai buna".
Citat:
(Post 206625)
O sa ma intrebi care e totusi remediul. Dumnezeu este remediul suprem. Citeste cartea lui Tobie si ai sa vezi pana unde poate fi Dumnezeu invatatorul fara carte al celor cu carte. Are numai vreo 9 pagini. Orice medic, dar si oricine are aplecare sa inteleaga ce este vindecarea e bine sa o citeasca, si dupa aceea sa se roage sa-l citeasca ea pe el. :) Apropos, fratii protestanti au scos-o din Biblie, cu cuvant ca e necanonica si alte basme. Ca stia el ce stia taticul lor care i-a povatuit la sofisme d-astea.
|
Corect, scaparea este la El, care sfinteste toate lucrurile si chiar pe noi insine.
Am citit cartea lui Tobit (tatal lui Tobie), multzam pentru trimitere. Ar avea mult de lucru arhanghelul Rafael in lumea noastra suferinda... Mi-a placut ca si aici ni se arata clar ca pestele e bun de consumat intr-un fel sau altul.
Cat despre protestanti, au scos ei mai multe carti din VT, dar e pe riscul lor... Sa fie sanatosi.
|