Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Am fost la o adunare a NP (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6468)

elenavioletacocos 22.10.2009 10:59:49

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 175068)
Vedeți de ce nu e bine să judeci? Ne-ați judecat pe noi adventiștii că suntem rasiști. Eu și cred că și condor suntem români deci de aceeași rasă cu tot neamul ortodox românesc, cum am putea deci nutri gânduri rasiste impotriva lor? Dvs. însă v-ați dovedit a fi rasistă prin atitudinea aceasta vis a vis de romi.

vis a vis de rromi ... da ,recunosc ca nu ii inghit ! dar eu macar am puterea sa recunosc ,si sa imi asum raspunderea ! tatal meu a fost jefuit si batut la sange de niste rromi "amabili" stii cu ce l.au lasat pe el ? cu o pereche de chiloti ,sosete si verigheta(l-au taiat pe mana ca sa i-o scoata dar el a tinut pumnul strans si nu au reusit !) so .... iar pe mine la semofar in spania au incercat sa ma jefuiasca rromi,care stateau la panda la semafor ,cand se facea rosu ,deschideau rpd usa si iti furau geanta etc ...norocul meu ca am fost rapida si am inceput sa ii dau cu geanta si sa ii vorbesc pe limba lui(cu injuraturi,din pacate ) asa am scapat ! de atunci merg cu usa blocata ! nu contest ca exista si rromi muncitori ,dar 99% au incap cum sa te fure ,sa te insele ! asta e OPINIA MEA ,nu inseamna ca ii judec ,ca daca ar fi dupa mine as face o tara a lor ,si acolo i.as baga ,sa isi dea in cap ,sa se fure intre ei ,dar cum sunt prea mica sa fac asta ...pot avea macara atat:OPINIA MEA !

tricesimusseptimus 22.10.2009 12:35:31

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 175249)
vis a vis de rromi ... da ,recunosc ca nu ii inghit ! dar eu macar am puterea sa recunosc ,si sa imi asum raspunderea ! tatal meu a fost jefuit si batut la sange de niste rromi "amabili" stii cu ce l.au lasat pe el ? cu o pereche de chiloti ,sosete si verigheta(l-au taiat pe mana ca sa i-o scoata dar el a tinut pumnul strans si nu au reusit !) so .... iar pe mine la semofar in spania au incercat sa ma jefuiasca rromi,care stateau la panda la semafor ,cand se facea rosu ,deschideau rpd usa si iti furau geanta etc ...norocul meu ca am fost rapida si am inceput sa ii dau cu geanta si sa ii vorbesc pe limba lui(cu injuraturi,din pacate ) asa am scapat ! de atunci merg cu usa blocata ! nu contest ca exista si rromi muncitori ,dar 99% au incap cum sa te fure ,sa te insele ! asta e OPINIA MEA ,nu inseamna ca ii judec ,ca daca ar fi dupa mine as face o tara a lor ,si acolo i.as baga ,sa isi dea in cap ,sa se fure intre ei ,dar cum sunt prea mica sa fac asta ...pot avea macara atat:OPINIA MEA !

Mulțumesc pentru confirmare.

elenavioletacocos 22.10.2009 12:47:11

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 175280)
Mulțumesc pentru confirmare.

cu placere ! sper sa poti dormi linistit in seara aceasta ,ca ti-am confirmat ! :)

tricesimusseptimus 22.10.2009 13:28:10

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 175287)
cu placere ! sper sa poti dormi linistit in seara aceasta ,ca ti-am confirmat ! :)

Nu mă încântă niciodată să văd creștini xenofobi, intoleranți, șovini or rasiști...

alizee 22.10.2009 13:31:02

rromi

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 175249)

de ce ii pui pe toti rromii in aceeasi oala? la fel gandesc mai nou si italienii despre romani, mai ales la cate s-au intamplat in ultima perioada.
eu nu m-as grabi sa fac afirmatii de genul acesta, sunt si ei creatia lui Dumnezeu,nu?

elenavioletacocos 22.10.2009 13:52:14

Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175303)
de ce ii pui pe toti rromii in aceeasi oala? la fel gandesc mai nou si italienii despre romani, mai ales la cate s-au intamplat in ultima perioada.
eu nu m-as grabi sa fac afirmatii de genul acesta, sunt si ei creatia lui Dumnezeu,nu?

nu i-am pus pe toti ,am zis 99% draga !

elenavioletacocos 22.10.2009 13:53:20

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 175301)
Nu mă încântă niciodată să văd creștini xenofobi, intoleranți, șovini or rasiști...

deci eu sunt crestina din punctul tau de vedere ,adventist ? ma bucur sa auda asta ...

tricesimusseptimus 22.10.2009 14:17:34

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 175311)
deci eu sunt crestina din punctul tau de vedere ,adventist ? ma bucur sa auda asta ...

Da, te consider creștină (în ciuda unor atitudini necreștinești - acestea se mai pot corecta).
Și-mi mențin punctul de vedere, până va veni Danut7 să mi-l contrazică (încă aștept definiția lui).

elenavioletacocos 22.10.2009 15:53:23

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 175324)
Da, te consider creștină (în ciuda unor atitudini necreștinești - acestea se mai pot corecta).
Și-mi mențin punctul de vedere, până va veni Danut7 să mi-l contrazică (încă aștept definiția lui).

pai tu ma consideri crestina ,dar altcineva din cultul tau nu ma considera crestina pentru ca sunt ortodoxa ! oare de ce ?

tricesimusseptimus 22.10.2009 16:16:21

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 175352)
pai tu ma consideri crestina ,dar altcineva din cultul tau nu ma considera crestina pentru ca sunt ortodoxa ! oare de ce ?

Nu știu, întreabă-l.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:41:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.