![]() |
Citat:
|
Se discuta prea mult pe tema acestui subiect ecumenist!
Este simplu! Esti cu adevarat crestin ortodox? Daca da, nu mai ai nevoie de alta calauza decat dogma crestin ortodoxa ! |
Citat:
|
Citat:
Traditionalismul este credinta moarta a celor vii, iar traditie inseamna credinta vie a celor mortii. Multi au devenit traditionalisti si sunt departe de traditie. |
Citat:
Subiectul topicului este unul ecumenic: "Hai ca ne mantuim si-n alte religii! Mai bine, facem un ghiveci mistic si-am "scapat" de controverse religioase !" Tu ce faci aici ? Raspandesti ecumenismul? Asa reuseste un agent al ecumenismului sa ne uneasca pe toti ? |
Mai Ionel, la cum postezi bag de seama ca ai pietre prin buzunar, ca esti gata oricand sa arunci peste unul care este de o alta confesiune. Nu ti-a cerut nimeni sa afirmi ca Ortodoxia e una cu alte religii, cerem sa ai bunul simt fata de minunea pe care o face Dumnezeu cu toti, nu doar cu ortodocsii: rasarele soarele si peste ei. Asa ca e bine sa dam dovada de mai multa dragoste, macar pentru minunea mentionata.
|
Citat:
Daca vrei sa zaci in credinta ta foarte bine, dar nu mi-o bagi pe gat aici la mine acasa.. Repet : subiectul topicului este unul ecumenic, de sorginte oculta...Este inca o maniera de atac asupra crestinismului ortodox.. |
Ionel, sunt ortodox, asa ca nu stiu despre ce credinta a mea vorbesti. Multumesc pentru raspuns, ma simt cu capul spart.
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:45:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.