![]() |
Citat:
|
Citat:
Asa este, adevarul se releva progresiv. Iertati. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Iertati! |
Citat:
Se simte foarte multa rautate la dvs, si in acelasi timp un suflet foarte tulburat. Si cand sunteti in aceasta stare, evitati sa va grabiti sa postati, ca sa nu produceti suparare si altora. Iertati! |
Citat:
De niste ani buni se bate prea multa moneda pe Apocalipsa, pe sfarsitul care e aproape, pe "dezbinarea din cetate"... Dezbinarea o vedem noi, o facem noi, o predeterminam noi... Cand spunem mai marii nostri, putem spune in aceeasi masura Patriarhia Romana sau Sfantul Munte, dar nu putem spune Patriarhia Greaca. Eu am incredere si sunt inca linistit pentru ceea ce vad si ce primesc. Exceptiile nu sunt de astazi. Ele au fost dintotdeauna si nu se vor sfarsi niciodata. Cel ce e supus si se roaga , nu poate fi inselat, nu fiindca e mai inteligent decat altii si nici ca are putere sa se apere singur, ci il apara Dumnezeu. Deocamdata, cel putin la noi in tara, nu e cazul sa vorbim despre neascultare de "mai marii nostri!... Intr-un suflet induhovnicit, aceste vorbe nu prind radacina, dar pe-aici avem parte - se pare - in cea mai mare masura de nedumeriti si rataciti, care dorim totusi sa gasim cararea cea buna si nu cea care sa ne duca spre deznadejde! |
Citat:
|
Citat:
Si, da! Sunt chiar foarte tulburat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma stapanesc, sa nu cumva sa te supar... |
Citat:
Cand am spus ca ati contrafacut postarea mea, m-am referit ca in postarea mea nu am specificat numele Prefericitului Daniel, ci m-am referit ca azi, sminteala a ajuns pana si la mai marii nostri din Biserica Ortodoxa, ca va place sau nu, asta este realitatea, si ca sa fim siguri ca nu vom fi inselati, trebuie sa cercetam Sf Scriptura si Invataturile Sf Parinti, asa cum ne indeamna si pustnicul din Patericul Romanesc. Si daca cititi postarea de la pag 6 de pe topi, veti vedea ca am specificat de pe ce site, am luat frazele din scrisoare. Dar, repet, va inteleg, ca toata confuzia creata de dvs este datorita sufletului dvs tulburat. Iertati! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:29:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.