Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sa invatam sa ne corectam... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7283)

AndruscaCIM 14.10.2009 16:37:10

Citat:

În prealabil postat de clementia (Post 173515)
Deci in concluzie : tot cu "ii " iesti probliema ! ;) Uiti ca sa-ti fac pi plac matali si sa zic ca pi la voi eu am sa scriu oleaca cu i . (este o gluma , sper ca se intelege)
PS eu de ce nu am emoticoane?

Hahaha...da, ar fi o problema sa zicem...desi nu am spus ca eu vorbesc neaparat cu iiii...bini, tini =))

Nici eu nu prea am emoticoane, decat pe cel care face din ochi...in rest nu inteleg de ce nu am o gama mai variata!

MarinaAlca 14.10.2009 18:44:05

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 173518)

Nici eu nu prea am emoticoane, decat pe cel care face din ochi...in rest nu inteleg de ce nu am o gama mai variata!

Bine ca s-a elucidat misterul... chiar incepusem sa-mi fac griji vazand cat de des folosesti numai pe ochiosul cel albastru... credeam ca ai probleme la unul dintre ochi si ma pregateam sa iti recomand un ORL-ist:35::11:
PS.Si ca sa nu fiu off topic, sa stii ca si eu am prostul obicei de a darui, cu generozitate, puncte de suspensie in text.:6:

clementia 14.10.2009 19:42:07

marina anca

Ne dezvalui secretul? de unde ai totusi asa o gama variata de emoticoane? Sau nu am activat-o noi?

LapetiteMoc 14.10.2009 21:41:40

Citat:

În prealabil postat de clementia (Post 173546)
... dezvalui secretul? ... asa o gama variata de emoticoane? Sau nu am activat-o noi?

La inceput nu aveam figurinele acestea:29:. M-am adresat administratorului :77:si s-a rezolvat:41::69:.

glykys 14.10.2009 22:38:33

Iata aici o lista cu combinatiile de taste pentru emoticoane, insa nu imi iese nici mie:
http://www.ymlover.ro/lista-cu-emoticoane/

AndruscaCIM 14.10.2009 23:32:48

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 173535)
Bine ca s-a elucidat misterul... chiar incepusem sa-mi fac griji vazand cat de des folosesti numai pe ochiosul cel albastru... credeam ca ai probleme la unul dintre ochi si ma pregateam sa iti recomand un ORL-ist:35::11:
PS.Si ca sa nu fiu off topic, sa stii ca si eu am prostul obicei de a darui, cu generozitate, puncte de suspensie in text.:6:

Foloseam eu mai multe, daca stiam cum. Prost obicei, de altfel...incerc sa renunt si la asta ca si la punctele de suspensie, ca prea ma critica sotul pentru faptul ca le folosesc foaaarte des :(.

MarinaAlca 15.10.2009 00:24:38

Nu am facut nimic special ptr a le avea.. pur si simplu sunt in lista mea de emoticoane

MarinaAlca 15.10.2009 00:30:48

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 173598)
Foloseam eu mai multe, daca stiam cum. Prost obicei, de altfel...incerc sa renunt si la asta ca si la punctele de suspensie, ca prea ma critica sotul pentru faptul ca le folosesc foaaarte des :(.

Dar vad ca il mai ai si pe uratul cel mov!
Folosirea emoticoanelor nu mi se pare chiar un prost narav... si asta tocmai ptr ca fiind intr-un spatiu virtual, in care nu stim aproape nimic unul despre celalat, emoticoanele sunt (in opinia mea) de un mare ajutor ptr a reda starea de spirit ce ne-a insotit atunci cand am postat ideea.Uite, un mic exemplu: s-a intamplat de cateva ori, prin nefolosirea emoticoanelor, un text sa fie inteles ca ironie(insulta) pe cand in realitate el era doar o simpla glumitza facuta ptr a descreti fruntile.

glykys 15.10.2009 11:22:11

Asa este, foarte bune emoticoanele astea:41:... cum s-o spune corect, emoticoane sau emoticonuri? :7:

AndruscaCIM 15.10.2009 12:44:38

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 173607)
Dar vad ca il mai ai si pe uratul cel mov!
Folosirea emoticoanelor nu mi se pare chiar un prost narav... si asta tocmai ptr ca fiind intr-un spatiu virtual, in care nu stim aproape nimic unul despre celalat, emoticoanele sunt (in opinia mea) de un mare ajutor ptr a reda starea de spirit ce ne-a insotit atunci cand am postat ideea.Uite, un mic exemplu: s-a intamplat de cateva ori, prin nefolosirea emoticoanelor, un text sa fie inteles ca ironie(insulta) pe cand in realitate el era doar o simpla glumitza facuta ptr a descreti fruntile.

Da, ai dreptate :).
Asta e, numai astia mov sunt activati la mine cred...desi eu as folosi cu preponderenta emoticoanele vesele, dar uite ca nu am parte de ele aici, desi eu in realitatea rad foarte muuuult.

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:21:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.