AndruscaCIM |
03.12.2009 17:40:38 |
Citat:
În prealabil postat de Doriana
(Post 187583)
Andrusca, cine crezi ca e atat de redus incat sa creada ca poate face prozelitism pe un forum ortodox? Daca voiam sa fac prozelitism va dadeam ajutoare, bomboane, ceva cat de cat, imi luam o voce blanda si mieroasa, gaseam metode mai practice. Nici macar nu am zis vreodata ca e mai bun cultul meu, desi ma conving de asta pe zi ce trece... sorry...
|
Pai e mai bun daca ai trecut la penticostali, nu...o deductie simpla!
Ai spus ca un cult iubit si binecuvantat de Dumnezeu primeste tot ce cere ...la foc armat ( deci asta ar fi un criteriu), ca noi nu prea suntem crestini, ca nu afli lucruri folositoare pe acest forum decat caini mancati :3:, ca cine a gresit a si fost blestemat si i s-a luat lumina, ca pastorul fondator o fi fost atat de deosebit si de plin de credinta si iubire, incat a fost mai bun decat Biserica Adevarata ( blestemata logic in opinia ta si in intuneric )...deci reise ca pastorul ala de moment ce s-a separat a fost mai bun decat Biserica Adevarata, nu???? altfel isi vedea de treaba lui, in smerenie si nu recurgea la un asemenea act....nu am dreptate?
Deci tu ai spus ca aici nu gasesti nimic bun, nu vezi credinta, preotii nu au niciun rost, noi inaltam oameni si voi nu, noi nu primim "daruri" si de aia suntem saraci si oropsiti de soarta...pentru ca suntem in intuneric si blestemati, nu asta ti-a spus pastorul...urmasul fondatorului?
Pai faza cu bomoanele era pentru intrare, insa vocea mieroasa incerci sa o mentii ( daca se renunta si la voce mieroasa si ipocrizie ce ramane din cult????!:3:), bunurile erau menite sa atraga atentia cumva atentia asupra sectelor...si nu sa se auda numai "Sectari ciudati!" ci sa fie insotita si de aceste afirmatii " Uite ca sectarii aia nu sunt chiar atat de rai, mi-au dat ulei, faina...haine!"
Bomboanele, acadelele si hainele au constituit doar una dintre strategiile de inceput, dar training-urile se mai updateaza...lumina furata, blestemul implacabil, urmarea celui mai deosebit si mai plin de credinta in Dumnezeu....cam asa, nu?:71:
|