dobrin7m |
20.09.2010 12:51:51 |
Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17
(Post 289051)
Mantuitorul a spus, "cereti si vi se va da", dar stim cu totii ca foarte putini primesc ce cer de la Dumnezeu. De ce a mintit Mantuitorul?
|
Crysty, te-ai gandit vreodata daca atunci cand ceri, ceri de la cine trebuie si cum trebuie? Crezi ca doar prin simplul fapt ca spui Doamne da-mi, Doamne fa-mi e suficient? Te-ai gandit vreodata de ce foarte putini primesc ceea ce cer?
Spune-mi tu ce ai facut concret ca sa fii auzit.
Uite, eu am fost atee si inainte de a cere am facut altceva. M-am convins ca exista, apoi am cautat sa IL intalnesc, am cautat apoi sa ma indrept si apoi am incercat sa cer. Unde te afli tu pe aceste trepte?
tine cont ca nu poti sari din doua in doua trepte. Trebuie sa urci incet cu studiu fiecare treapta.
Mantuitorul nu a mintit, eu cred ca tu ceri ceva cui nu trebuie sau prin intermediul cuiva sau a ceva care nu reprezinta Adevarul.
Din experienta mea proprie vreau sa iti mai spun ceva: atunci cand am uitat sa ma indrept, Dumnezeu nu mi-a mai dat, cand am continuat sa ma indrept, Dumnezeu mi-a dat fara sa cer. Aici e secretul.
|