![]() |
Pentru baieti - Mihai.
Pentru fete imi plac Maria, Ecaterina sau Elisabeta. Insa daca voi avea o fata, cred ca ii voi pune numele bunicii mele, Dochița. :8: |
Mie imi plac ca si nume de fetite : Teofana si Ilinca
Pentru baieti : Luca si Nataniel |
In momentul in care vom avea o fetita, va purta numele de Sophia Nectaria. Baiatul mi-ar placea sa il cheme Alexandru .
|
Uhmm...daca as avea un baiat l-as numi Marian ,Stefan ,Robert iar daca as avea o fata as alege:Maria,Elena,Anastasia
|
Eliza ?
Mi-ar placea numele eliza, dar nu stiu daca e un nume de Sfant, adica Elisabeta/ Elizabeta ar fi un nume de Sf. in biserica ortodoxa?
|
Citat:
Elisabeta a fost verișoara și confidenta lui Maria (mama lui Isus), soția rabinului rural Zaharia. La vârstă înaintată, după ce pierduse orice speranță de a mai avea copii, lui Zaharia i s-ar înfățișat Arhanghelul Gabriel, care l-a anunțat că soția lui, Elisabeta, va naște un copil, proorocire care s-a adeverit. Copilul a devenit ulterior Ioan Botezătorul. Semnificatia numelui Elisabeta: De la numele ebraic El - "Dumnezeu" si sheba - "sapte", cifra considerata simbol al perfectiunii. Elisabeta - Dumnezeu este perfectiunea. cred ca ai face o alegere f buna |
Pe fiica mea am botezat-o Mara Voica. In acte doar Mara, la botez si Voica.
De ce ? Nu as putea sa spun, Mara mi-a venit in minte inca de cand era in burtica, si atunci nu erau ecografe, dar eu stiam ca e fetita. Iar Voica, asa se numeste una din surorile mele, si-mi era drag numele. |
eu imi doresc o fetita, si daca va voi si Domnul ca ea sa apara in viata mea se va numi Maria, si atat! un singur nume.
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:41:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.