Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sminteala mintii, sau setea de cunoastere sterila (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9051)

Lilith23 24.06.2011 13:50:00

Citat:

În prealabil postat de korinna (Post 371720)
ba chiar striga in toate zarile si spune-o la toata lumea... spune-I-o si Domnului, chiar cearta-te cu El ca esti suparata si nu intelegi de ce ti-a dat tie povara asta. Asa ne spunea profesrul de religie din liceu, vorbiti cu Domnul neincetat, certati-va cu El ca si cu un prieten, puneti-I intrebari, revoltati-va, numai vorbiti cu El neincetat...

eu de exemplu cand sunt suparata ma plang la toata lumea si sun pe toata lumea, din 5 prietene foarte bune cate am, niciuna nu scapa de "problema" mea... nu fugi de comuniune, oamenii vor sa te inteleaga, oamenii vor sa te ajute cat pot cu putinta, sa-ti ofere ce poate fiecare, unul intelegere, altul ascultare, altul bani, altul timp, altul cunostinte si tot asa... cel mai frumos lucru e comuniunea si la orice problema cam "profit" de bunatatea oamenilor eu, "profita" si tu!

Nu, eu nu sunt asa. De ce sa ii impovarez pe altii? E problema mea, o duc eu.

Lilith23 24.06.2011 13:59:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 371733)
Ai vreun copil grav bolnav?

Ti'am raspuns intr'un MP.

Melissa 24.06.2011 14:13:11

Heeeiii...ce va apuca???

Respectati decizia fetei( Lilith) de a nu vorbi despre problema ei si nu va mai chinuiti sa o trageti de limba!

LaReine 24.06.2011 14:14:07

off topic

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371611)
Da, Yasmina, adevarul e ca am accese de furie, in care "sterg pe jos" cu ceilalti, cum zici tu. Nu doar in spatiul virtual, ci si in viata reala. Era o vreme cand o faceam din placere, aveam un sentiment incredibil de buna'dispozitie cand ieseam invingatoare intr'o infruntare. Apoi m'am lecuit. Adica a venit primul bebe si m'a schimbat mult. Mi'a redus din rautate [asa mi s'a spus, ca am numai pura rautate in mine]. Apoi al doilea bebe si acum sunt mai calma asa. Desi ... old habits die hard. De aici si scaparile.

Dar trebuie sa te corectez: nu am 23, ci 21 de ani. Si nu sunt implinita pe toate planurile.

Probleme cu tastatura ? sau se foloseste mai nou ' in loc de - ? Lumineaza-ne!

Lilith23 24.06.2011 14:20:32

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 371740)

:)) :))
Penibila incercare! Nu e nicio problema cu tastatura. Ti'as explica, dar mi'e ca e prea complicat pentru tine.

LaReine 24.06.2011 14:25:07

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371741)
:)) :))
Penibila incercare! Nu e nicio problema cu tastatura. Ti'as explica, dar mi'e ca e prea complicat pentru tine.

Ce sa-i faci? Is mai grea eu de cap. Multumesc oricum doamna teacher.

vintage 24.06.2011 14:39:53

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 371740)

Eu stiu pe cineva care foloseste / in loc de - sau de '... ;)

AlinB 24.06.2011 14:40:50

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371734)

Este alegerea ta asta..

Nu s-a plans nimeni pana acum ca s-ar simti "impovarat" de problemele altora, si nu pentru ca ar fi indiferenti la ele, deci motivul insingurarii trebuie sa fie altul.

Dar sa stii ca problemele se pot duce si cu altii, oamenii se mai si roaga unii pentru altii..

Lilith23 24.06.2011 14:46:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 371748)
Este alegerea ta asta..

Nu s-a plans nimeni pana acum ca s-ar simti "impovarat" de problemele altora, si nu pentru ca ar fi indiferenti la ele, deci motivul insingurarii trebuie sa fie altul.

Dar sa stii ca problemele se pot duce si cu altii, oamenii se mai si roaga unii pentru altii..

Deci eu trebuie sa deschid un topic in care sa scriu tot ce am patit, tot prin ce trec acum, vor sari toti sa se roage pt mine [NIMENI nu ma va judeca, bineinteles] si asta ma va ajuta foarte mult?

vintage 24.06.2011 14:48:15

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371734)

Eu te-as mangaia si te-as lasa sa plangi pe umarul meu pana cand ti-ar trece supararea pe El...
Pe umarul meu sa-ti lasi lacrimile si pe umarul LUI necazurile. Numai sa vrei...

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:48:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.