![]() |
legat de Marilyn Manson
Cred ca imaginea lui Marilyn Manson este un produs pur comercial, si publicitatea negativa se vinde bine pe piata. Si daca mai e insotita si de o muzica produsa cat de cat profesionist = reteta de succes in stil american. Personal cred ca Marylin Manson face ceea ce face pentru bani, nu din convingeri sataniste, sau cel putin nu in mod constient.
Cine promoveaza satanismul in mod constient, ar trebui sa fie sigur si de existenta lui Dumnezeu, s-ar pedepsi singur vesnic intr-un mod cumplit. Probabil ca sunt atei, nu cred in nimic si de aici cred ca pot sa faca orice, totul le este permis, pentru ca oricum vor muri si nu exista o alta viata, pedeapsa, etc. Sau ar mai fi o alta varianta, au probleme psihice grave. |
Citat:
|
din pacate il asculta inca atat de multi :(
|
Citat:
|
In momentul in care pui in discutie un subiect fara sa-l fi analizat in prealabil ca sa-i cunosti temeinic proportiile, inseamna ca vorbeste superficialitatea din tine. Acuma depinde si ce pretentii ai de la tine, cum vrei sa te trateze lumea...
Eu sunt compozitorul si textierul trupei Negru Latent, una dintre putinele turpe dark din romania, singura poate care imbratiseaza stilul darkwave. Va invit sa ascultati cateva piese, dar cu grija si, mai ales, cu dorinta de a intelege ceea ce se spune acolo, fara a trage concluzii pripite, fara a va lasa prada prejudecatilor si sentimentelor de ura, care vad ca se desfasoara destul de larg pe acest forum. Gasiti ceva satanist? http://www.myspace.com/negrulatent Si daca nu va raspunde nimeni, inseamna ca nu s-a putut gasi nimic compromitator despre o trupa dark intamplator romaneasca. |
1 atașament(e)
Negru Latent in Silver Church
|
Citat:
Cat despre MM am citit ca a luat cararea asta din cauza ca la scoala crestina unde a fost nu era lasat sa asculte rock. Si de asta s-a revoltat si acu' se automutileaza si rupe biblii si alte chestii satanice de astea. |
Citat:
|
nu ar fi rau daca ati discuta despre niste exemple concrete cu care sa fi intrat in contact si sa fiti siguri ca le-ati inteles in profunzime. ca asa poti abera oricat despre orice; asa se nasc prejudecatile.
|
despre goth.
Sunt, as spune mai mut decat stupefiat citind acest forum...Nu imi vine sa ced ca ne judecam asa de usor unul pe celalalt.... mai ales cand e vorba de aspectul exterior.
Biblia mai ales NT vorbeste foarte mult de toleranta ... vamesi, desfranate, pacatosi; tind sa cred ca nu s-a invatat mare lucru din asta. De judecata aproapelui nici nu mai vorbesc .... cititi si voi Evanghelia prima a Triodului. (Duminica vamesului si a fariseului). Nu doresc sa intru prea mult in aceasta discutie insa pt. mine daca nu era "goth-ul" nu cunosteam nici teologia... si nici nu ajungeam unde am ajuns la ora aceasta.... si nu am sa renunt la nici una din ele... Dumnezeu sa va lumineze, Pr. Alecsandru |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:44:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.