Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   In Topraisar (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9609)

topcat 18.06.2010 16:00:06

Citat:

În prealabil postat de Scotianul (Post 260519)
Sunt foarte serios.Mai ales cand este vorba despre banci.Si tu de unde stii daca spui ca eu nu pot obtine aceleasi informatii?Pai tu cum le-ai aflat?Ai spus clar>,,adevarul de la banca e altul".Inseamna ca ai info confidentiale din banca.Ai indicat banca BRD.Am rude care au cont acolo si vreau sa stiu daca se sifoneaza info care pot ajunge pe forumuri.Sunt foarte serios Topcat.Nu glumesc deloc.Vorba multa saracia omului.O sa vedem ce vom afla.

Sint informatii pe care le poti deduce si singur. Cind esti disperat sa platesti un credit dai contul propriu, pentru ca banca sa isi traga de acolo banii.
De asemenea, o colega de forum a intrebat de mai multe ori daca si-a platit din credit cu banii deja platiti, nici un raspuns.
Stai linistit, nu se sifoneaza nici o info, am avut doar o revelatie. Nu se poarta pe acest forum?

topcat 18.06.2010 16:01:52

Citat:

În prealabil postat de sia (Post 260521)
acum , ar fi frumos sa-i dai explicatiile cuvenite lui Laurentiu. Nu poti sa arunci asa cu vorbele ...tot ce a facut Laurentiu , pentru acest caz , izvoraste din prea plinul inimii sale si se numeste dragoste pentru oameni.
numai bine..

Nu am absolut nici cea mai mica indoiala in ceea ce il priveste pe Laurentiu.
Daca revelatia mea a fost eronata ma angajez sa ii platesc restul de bani si, bineinteles, sa ii cer scuze public.

laurschepsis 18.06.2010 16:02:17

De ce vrei sa faci rau?!

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 260510)
Nu pot sa iti spun, chiar sub protectia anonimatului.
Poti sa il intrebi insa pe respectivul de ce donatiile la BRD se fac in contul sotiei si de ce are nevoie de banii pentru tot creditul si nu pentru suma restanta si cea de pina la recolta.
De asemenea, daca a cistigat la Superbingo Metropolis :)

Doamne-ajuta!

Minti. Banii nu sunt pentru tot creditul ci pentru suma restanta pana cand va vinde recolta. De fapt, nu ai nici macar o declaratie sub protectia anonimatului. Pentru ca minti. Ai facut greseala sa iti inchipui ca aparitia contului de BRD este pentru a se putea folosi parintele de bani. Adica, nu numai parintele Nicolae este un om decazut, ci si sotia dansului si acum inseala in echipa. Despre copii nu ai ceva date compromitatoare. Sursele fratiei tale nu ti-au comunicat nimic nici despre parintii dansilor?

Ai incercat sa construiesti pe baza acestei deductii hazardate si ai ajuns, evident, intr-o fundatura. Si, pentru ca nu ai nici o justificare pentru ratacirile fratiei tale, ai ajuns la Superbingo. Aici, iar ai mintit.

Topcat, nu te recunosc. Faptul ca esti ateu nu iti confera dreptul de a te abate de la bine. Este un adevar imbratisat de orice om sanatos, indiferent de credinta lui: sa faci intotdeauna bine si niciodata rau. Ca nu esti in stare sa faci - in acest caz - un bine nu este de comentat. Dar, sa faci rau este condamnabil in orice societate.

Dumnezeu sa te ierte, chiar daca stii ce faci, dar, poate nu realizezi.

Doamne-ajuta!

Scotianul 18.06.2010 16:07:41

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 260527)
Sint informatii pe care le poti deduce si singur. Cind esti disperat sa platesti un credit dai contul propriu, pentru ca banca sa isi traga de acolo banii.
De asemenea, o colega de forum a intrebat de mai multe ori daca si-a platit din credit cu banii deja platiti, nici un raspuns.
Stai linistit, nu se sifoneaza nici o info, am avut doar o revelatie. Nu se poarta pe acest forum?

Nu,nu prea am vazut sa se poarte revelatii ref la banci.Un cont,la o banca,este confidential.
Banca imi garanteaza asta cu unele exceptii(cum ar fi solicitarea organelor de urmarie penala).Daca date din contul meu ajung la terti atunci este foarte grav.Tu ai spus clar ca adevarul din banca este altul.La ce te referi?Nu te baga in mocirla fara sa fie cazul.Ai dat date foarte precise>info din banca,banca BRD,cui apartine contul,sume restante,sume totale....auzi ma..tu ma iei de cretin?Te unde stii ma asa ceva?Ai mintit sau ai date?Ai vorbit personal cu acel om?Ai verificat personal?Posteaza ma ce dovezi ai ca nu ai postat nimic si arunci cu noroi in acel om si in cel care l-a ajutat+restu care au dat bani.Daca acel om este un escroc macar sa stim toti.Proba revine celui care face o afirmatie.Adica tie.Este un principiu in orice instanta de judecata.Nu divina.Umana.

Ai ma dovezi sau ai vorbit aiurea?Daca esti corect arata frate ce ai si vom vedea cu totii.Eu nu te judec decat daca nu arati pe ce te bazezi.Daca ai dovezi voi fi primul care sa te sprijine in demascarea unui escroc.

topcat 18.06.2010 16:08:11

Citat:

În prealabil postat de laurschepsis (Post 260529)
Minti. Banii nu sunt pentru tot creditul ci pentru suma restanta pana cand va vinde recolta. De fapt, nu ai nici macar o declaratie sub protectia anonimatului. Pentru ca minti. Ai facut greseala sa iti inchipui ca aparitia contului de BRD este pentru a se putea folosi parintele de bani. Adica, nu numai parintele Nicolae este un om decazut, ci si sotia dansului si acum inseala in echipa. Despre copii nu ai ceva date compromitatoare. Sursele fratiei tale nu ti-au comunicat nimic nici despre parintii dansilor?

Se poate sa fi gresit, oricine poate.

topcat 18.06.2010 16:09:27

Citat:

În prealabil postat de Scotianul (Post 260531)
Un cont,la o banca,este confidential.

Il gasesti in pagina 1 a acestui topic, ma

Scotianul 18.06.2010 16:12:22

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 260533)
Il gasesti in pagina 1 a acestui topic, ma

Il am si pe pm de la Laur ma.Dar nu am info care le ai tu din banca si din viata acelui om.Ai inteles?si nu..nu merge pe deductie cand acuzi un om de a fi escroc.Posteaza ma ce dovezi ai.Atat ti-am cerut.

topcat 18.06.2010 16:12:37

Si poti afla de la orice agentie contul de la BRD al lui Nistorenco preotul, ca doar faci o donatie, ma
Si o sa iti spuna pampalaul de la ghiseu ca are poprire de la finante pe cont, ma

laurschepsis 18.06.2010 16:15:52

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 260527)

Doamne-ajuta!

Am o gramada de treburi si pierd timp pentru ca arunci cu vorbe grele fara sa ai controlul lor.

Am scris ca acum cateva zile, dna Maria Nistorenco a avut un atac cerebral. Nici macar atunci nu a luat bani din cei trimisi pentru achitarea restantei. Si au mai fost momente mai mult decat grele in aceste zile, de care nu am mai scris. Nici atunci nu s-a folosit de banii trimisi de fratiile voastre.

Foarte mult rau ai facut. Foarte mult. Nu realizezi ce urmari poate avea gestul tau necontrolat. Pacat!

Dumnezeu sa te ierte!

Scotianul 18.06.2010 16:17:54

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 260535)
Si poti afla de la orice agentie contul de la BRD al lui Nistorenco preotul, ca doar faci o donatie, ma
Si o sa iti spuna pampalaul de la ghiseu ca are poprire de la finante pe cont, ma

Pai daca banca vrea sa-l execute,normal ca in lipsa de lichiditati i-a pus poprire pe contul lui.Vrei sa spui ca avand contul poprit,a deschis cont pe numele sotiei pt ca banii sa nu ajunga direct in contul poprit si automat direct la banca?Adica isi face sotia paravan ca sa traga din bani pe ,,indirect" cand ar fi putut cere donatia in contul poprit?Pai cine i-a poprit contul?Zi ma clar ce vrei sa spui,ce ne ascundem asa.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:23:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.