![]() |
Citat:
|
Nu e chiar așa, să nu exagerăm.
Eu am același IP de ani buni și sunt la un provider mare. Se schimbă des IP-urile când se intră pe conexiuni gen dial-up sau 3g/hspda, dar când e vorba de adsl sau modem de cablu IP-urile, chiar dacă în principiu sunt dinamice, se schimbă din an în Paște. Iar Mihai nu putea să intre cu IP-ul lui neica-nimeni decât dacă eventual e din zona Constanța și are același provider de net. |
Citat:
|
Cataline,scurt si la obiect :) Aveti idei fixe cu ecumenismul.Pe mine ma doare-n posterior de el.Ca si pe multi,extrem de multi,alti vestici.Nu ma baga in oala data in clocot a motivatiilor de acest gen.Sunt prea lenes ca sa ma info despre ce d**u este vorba.Motivatia mea,ref la Parintele Gheroghe era simpla,public spusa:am crezut,si cred in continuare,ca ar fi putut oferi multe explicatii la sectiunea Patristica unde,coincidenta sau nu,am si eu un interes in sensul ca doresc explicatii in detaliu pe anumite aspecte.Daca dansul a considerat altfel asta este,nu este treaba mea.Daca asta inseamna ecumenism atunci ma duc d**u pe o insula pustie si trimit mesaje-n sticla umanitatii,acolo cu cine d***u sa ma unesc?Eu cu mine insumi?:)
Ecumenism,cipuri,conspiratii oculte,orice de acest tip.Nu figureaza pe agenda prioritatilor mele.Prin urmare,te rog,inceraca sa intelegi ca nu orice interes,fie si doar intelectual,trebuie sa fie si suspect,ecumenist.O sa inebuniti frate pe teoria conspiratiei..unde ceea mai buna conspiratie-constipatie este teoria in sine :) Multumesc pt intelegere.Am alergie la teorii de acest tip. |
Parintele Gheorghe sa retras de pe acest forum ...citesc in liniste si imi pare rau...as vrea sa transmit admin.ca acest om nu a fost intentionat sa faca rau nimanui.
|
Eu sunt foarte intristata de ceea ce se intampla pe forum.
Fratilor, nu mai indemnati la dezbinare! Sunt oameni extraordinari pe acest forum; si eu am luat teapa de la un forumist, dar asta e, merg mai departe, nu imi pare rau ca am fost credula, pentru ca intentiile mele au fost bune. Stati aici, verticali, si spuneti ce aveti de spus, ca fiecare ii dam socoteala lui Dumnezeu, nu semenilor nostri, pentru ce facem! |
Citat:
Deja s-a miscat ceva, prin infintarea topicului "Banari", care a fost cerut de multa vreme, caci e frustrant sa constati, ca o persoana, care face parte din marea noastra familie, e banata dintr-odata si fara avertisment (vizibil). |
Citat:
|
Mie imi pare nespus de rau de faptul ca Pr Gheorghe nu mai este pe forum. Este un om pe care il pretuiesc.
Nu am fost atent pina acum si nu am stiut ce s-a intimplat, abea acum am vazut, insa este o pierdere pt noi. |
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Citat:
Ti-am citit postarile si pe Catolica.ro; si acolo esti f impaciuitor in ceea ce priveste, ca sa dau si un exemplu, purcederea din Fiul. |
Citat:
|
Citat:
Userul "rezadiniran" a fost banat. Este acelasi user: "LaPetiteMoc", "Soaree". " Nu o vad pe Gabriela deschizandu-si un alt cont, a doua zi dupa banare. E prea demna, ca sa faca asa ceva. De aceea cred, ca ar trebui gasita o metoda mai buna de detectare, abandonandu-se metoda IP-ului, care e incerta si dauneaza credibilitatii. Parerea mea. |
Citat:
Eu personal nu agreez egumenismul deoarece îmi iubesc mult credința în care m-am născut și doresc să rămână așa cum a făcut-o Sfinții Părinți. Intervin, dar o fac pentru că așa cred eu, nu câ m-ar pune cineva. Te rog să-mi fie cu iertare dar de ce scrii pe pagina ta la biografie "sărac cu duhul?" Te rog mult de tot să-mi explici. |
Citat:
Biserica lui Hristos va ramane biruitoare pana la sfarsitul veacurilor. Credinciosii blanzii=credinciosii caldicei in aceasta postare. Credinciosii blanzi sunt cu adevarat puternici. Noi il luam ca exemplu pe sf.Maxim Marturisitorul care nu s-a lasat induplecat in convingeri pana a murit. Maris ,in Banat si in Ardeal se vede din pacate o influenta a Occidentului si in biserica. Parintele meu spunea ca Dumnezeu nu poate fi modernizat ,schimbat cum nici apa ,desi e veche nu s-a schimbat ,la fel si aerul. Sunt impotriva ecumenismului ,chiar si a dialogului depre credinta cu alte religii ,secte ,confesiuni. Nu vad cu ce mi-ar ajuta la mantuire. |
Citat:
|
Citat:
Din cate stiu si Iisus se intreba daca la venirea sa va mai fi credinta pe pamant. |
Citat:
Cum sa se intample asa ceva ,ce credincios in gandire si in fapta isi exclude fratele din biserica? Sunt antiecumenista ,in sensul actual ,nu cel vechi ,dar nu ma consider radicala. Nu imi place sa fac conversatie despre Dumnezeu cu cei de alta credinta. Timp pierdut. |
Citat:
@anita, si eu sunt impotriva ecumenismului, dar a aceluia care MODIFICA ceva in dogme sau invataturi, nu sunt impotriva discutiilor si intelegerii interconfesionale. Sf Marcu s-a dus sa discute si sa se inteleaga, dar A PLECAT doar atunci cand TREBUIA SA SEMNEZE si nu dat nicio palma. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
Si nu vorbim de credinciosiii adevarati, ci de acei caldicei, care se impaca de minune cu toate avantajele si compromisurile din lume si cu religia(atentie, a nu se confunda cu credinta ortodoxa) Citat:
|
Citat:
In prezent se incearca o amestecare a tuturor religiilor . |
Citat:
Nu cunosc discutia in intregime, dar deduc niste lucruri care ma intristeaza. Am citit la o alta tematica despre blocarea ID-urilor LaPetiteMoc, soaree si razadiniran, care ar apartine aceleiasi persoane. Hai ca nu mai inteleg nimic, ce ar vrea oare aceste persoane, oare, care pozeaza in "diversi", cu opinii contrare, cu interventii belicoase, etc? Chiar ca-mi vine sa renunt la a mai citi pe forum, in aceasta situatie. Am crezut, naiva cum sunt, in sinceritatea tuturor, chiar daca opiniile sunt contradictorii, sau nu se potrivesc perfect unele cu altele, dar macar sa fie sincere. O lume bolnava? |
Citat:
Te rog mai citeste odata postarea Pr. Ghorghe si vezi din ce motiv indeamna sa avem grija de mantuirea noastra. El nu cheama la nu stiu ce organizatie antiecumenica, cum afirma MariS, ci se refera strict la un paragraf din "Termeni si Conditii", adica din instructiunile de folosire ale acestui site. Cine activeaza pe forum, subscrie automat la acel paragraf, indiferent ca l-a citit sau nu. Gasesc de aceea ca e mai normal sa multumim unui user, care "vine" si ne atentioneaza, spre binele nostru. Eu, de ex, citisem si acel regulament, dar abia acum l-am citit mai cu luare aminte. In curand se implinesc 5 ani de cand sunt pe acest forum si nu imi e indiferent ce se intampla cu el; dar nici cu mantuirea mea. :103: |
Citat:
Atunci vorbeam de sinoade ecumenice, acum daca se va reusi organizarea acelui sinod asa-zis pan ortodox el va fi cu siguranta ecumenist. |
Citat:
Sărăcia cu duhul este o vitrute pe care puțini dintre sfinți au dobândit-o . ori să spui despre tine că ești sărac cu duhul este ca și cum ai spune "eu am ajuns la fericirea sfinților". Așa că din dragoste îți spun citește, documntează-te asupra seminficației teologice a Fericirilor și apoi poți scrie ce dorești la biografie. Iartă-mă că ți-am spus nu am făcut-o din răutate. Doane ajută. |
Citat:
|
Citat:
aici gasesti http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=13620&page=25, |
Citat:
Prima a fost cea despre LapetitMoc , iar acum constat (asa cum am prezis de multa vreme) ca si userul MariS nu este f. departe de ea . Cam cu vreo 3 luni in urma am cenzurat si criticat sustinut atitudinea si substanta postata de MariS in mod repetat precum si crizele de smerenie si bunavointa precum si sacii de binecuvintari aruncate in stinga si dreapta ca duhnind de falsitate . Astazi aflu ca pe siteul catolic face la fel si cu aceia renuntind insa la marturisirea ortodoxa ... Cind l-am criticat , pe baza celor postate, sora Melissa (care nu stiu pe unde o mai fi si ea daca nu cumva o fi si fost banata !) s-a umplut toata de fronda si cerea adminului sa ma baneze pe motiv cum ca indrasnesc sa atac un asa smerit ortodox . Iata cine era smeritul ortodox ... prrecum si sora mult partinitoare . Cita falsitate si meschinarie si cit de machiavelic/dracesc ascunsa ! Si cite manevre nu se desfasoara pe forum fara ca multi sa prindem chiar de veste ! Ia aduceti-va aminte fratilor forumisti despre inteventiile mele periodice privitoare la caliatea postarilor si a useruilor , la criticile pe care le faceam si la manevrele cu care eram intimpinat de catre acestia la acele momente ... cine avea dreptate ? Unde este adevarul ? Acum aveti ocazia sa vedeti singuri cum sta treaba cu balta de bunavointa si sarm a celor mai activi si mai dedicati useri la un moment dat ! |
Citat:
|
Citat:
E o mică diferență. |
Citat:
Citat:
Daca intr-adevar a postat sub mai multe identitati, dumnealui in mod sigur a avut un motiv temeinic. Ce sa zic eu? Nimic. Taca-i buna! Vorba unui unchi de-al meu! (adica "tacerea") Doamne-ajuta! Am avut si eu o alta identitate EugeniaG, dar am declarat ca mi-am uitat parola si am postat sub acest al doilea ID. |
Citat:
Asta era sensul la care m-am gandit dar exprimarea era alta.Una este ecumenic ,alta ecumenist. |
Citat:
Nu ma mai preocupa problema asta. A adus destula tulburare .Doar ca din postare am recunoscut stilul parintelui . dar se poate ca cineva sa-i fi copiat si stilul. Eu as propune sa lasam balta discutia, ca oricine are momente de cadere, incepand cu un mirean si terminand cu vladica. Deci nu e de nici un folos. Parintele, daca a fost el, a recunoscut si si-a exprimat atitudinea.Ca unii o impartasim si altii nu, e o chestiune personala. Dar e pacat ca acest incident sa ne abata de la alte chestiuni mai importante. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Ultima remarca nu se refera nicidecum la Parintele Gheorghe, ci la ceillati useri pe care i-am amintit, ale caror postari m-au nedumerit-putin spus, erau certuri in toata regula- de multe ori. Dimpotriva, de pe urma postarilor Parintelui Gheorghe, "Pr. Gheorghe", pe care le-am citit-in mod sigur nu pe toate- am avut folos. Drept pentru care eu una ii multumesc. |
Citat:
Cu plăcere, să-ți fie de folos. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:23:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.