![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
O noapte bună! |
Citat:
|
Domnu 66 va doresc in continuare succes in dezbaterile dmv. exemplare. Discursurile care te incomodeaza observ ca devin sforaitoare pentru tine - dupa cum spuneam diversiunea ta sta la loc de cinste.
|
Citat:
|
Citat:
P.S. Cred că nu aveți de gând să dormiți tot așa cu capul în jos... |
Citat:
|
Citat:
În rest, sunteți doar un rătăcit, adică un eretic. Doctrinele neoprotestanților le-am studiat mai bine de trei decenii (inclusiv adventiști de oricare zi ar fi ei) și am mers suficient de mult prin bisericile lor (nu a fost chiar timp pierdut, am mai văzut și eu tipologii umane). "revistele prin mâini" era o modalitate de a spune că voi, neoprotestanții (de fapt niște victime ale culturii de consum americane, mi-e milă de voi), vă creați tot timpul ocazii de a vă susține afirmațiile, dar numai pe baza unor situații și stări conflictuale. În concluzie, chiar vă cunosc suficient de bine ca să mai însemnați ceva pentru mine dpv spiritual. N-am ce să discut cu dvs. despre Creator, Preasfânta Treime și despre Scripturi. N-am cu cine și sunt mult prea ocupat (V-am urmărit postările: sunt doar veșnicile clișeuri neoprotestante pe care le aud de la vârsta de 10 ani și chiar a trecut mult de atunci). Dar dacă pot să fac ceva pentru dvs. (mă refer în calitatea noastră de frați întru Adam fiindcă Dumnezeul vostru nu este și al meu) am să o fac cu dragă plăcere. În rest, nu încercați să provocați discuții, m-am lăsat demult de sportul cu neoprotestanții. Doamne ajută! Și roagă-te, frate, mulțumește că mai ai încă ceva vreme și roagă-te, frate, roagă-te... P.S. "Acesta însă da, acum nu mai puteți da înapoi." Doamne, câtă micime duhovnicească dovedește afirmația asta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
P.S. Nu vă faceți probleme, persoanele de față se exclud (rătăciții și nerătăciții)... O zi (din întâmplare a 7-a) bună! |
Citat:
Cat priveste minciuna aia cu fantasma aia sa i-o spui lu mutu.Nici macar in codexul ala nu scrie fantasma acolo unde Iisus scrie Pipaiti-ma sa vedeti ca nu sant un duh, scrie tot pneuma.Dar asa esti tu ai copiat alt verset si ni l-ai servit ca pe un adevar.Si mai zici ca vrei sa "dezbati" cu altcineva.Pai ramai in minciuna ta si crezi ce vrei si despre ingeri si despre draci. Momentul tau a trecut de mult. |
Raspuns:
[quote=grasu77;422777]Chiar acum am in mana o carte a martorilor lui Iehova, despre Domnul Iisus Hristos (intitulata "Cel mai mare Om care a trait vreodata"). Nici in aceasta carte si nici in alte invataturi ale martorilor lui Iehova nu am gasit ceea ce sustineti dvs. Tind sa cred ca dumneata ai aruncat o minciuna pentru a-i denigra pe adventistii de ziua a saptea (prin asocierea lor cu martorii lui Iehova).
Inseamna ca dvs nu cunoasteti invatatura Martorilor lui Iehova.....cititi cartea "Sa aducem Argumente din Scripturi" editata de catre ei si va ve-ti convinge.De asemenea exista si f multe brosuri ale lor in care spun clar ca Arhanghelul Mihail este Domnul Iisus Hristos.....mai documentati-va!!! |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
99 acolo scrie Pneuma si uite o sa-ti dovedesc :
http://i42.tinypic.com/210lfk1.jpg Acolo unde este semnul si in greceste si in latina este prescurtarea cuvantului pneuma. Uite aici din Marcu cap I doar putin mai jos : (versetele 10-12) http://i39.tinypic.com/2drxnkp.jpg |
Citat:
Eu ți-am postat un document cel puțin cu un mileniu mai vechi. Nu ne lăsăm prostiți chiar așa de ușor de încercările acestea penibile de a apăra... ce? În definitiv o erezie! |
Back on topic. Pentru poveștile nemuritoare despre sufletul muritor aveți alt topic.
Topicul acesta este despre povestea nemuritoare despre "arhanghelul Iisus". |
Citat:
CU MULTUMIRI, Alexandru TUDOR, INSPECTOR DE SPECIALITATE PATRIARHIA ROMANA CENTRUL DE PELERINAJ “SF.AP.PAVEL” Romanian Patriarchate Pilgrimage Center Calea Victoriei nr. 45 (lânga Magazinul Muzica) Tel (+4) 021.313.37.45 / 021.313.37.46 (+4) 0724.393.888 www.pelerinaj.ro |
Citat:
Dar spre deosebire de tine eu m-am documentat dupa ce ai facut tu "marea descoperire" ca intr-un codex nu exista un anumit cuvant.si am cautat sa vad despre ce-i vorba.Am luat de bun ce mi-ai zis tu dar am vrut sa verific.Si adevarul este ca chiar si acolo in codexul ala al tau este scris cuvantul dar sub forma aratata de mine.Ti-am dat si un punct de referinta,Puteai citi ce scrie in Marcu 1:10-12.Scrie acolo pneuma ? Sau scrie la fel ca in "documentul pe care ti l-am aratat eu ? Cine anume minte ? Cine a mintit tot timpul asta ? Eu macar mi-am cerut scuze cand am gresit dar tu nu ...ai descoperit pe dracu-n patru si o sa te duci cu el pana in iad.Nu te mai lepezi de minciuna. Uite aici cartea de unde am luat capturile : http://books.google.ro/books?id=Hgg-...ro&output=html |
Citat:
Ceea ce vroiam de fapt nu era sa discut despre martorii lui Iehova. Voiam sa evit total nepotrivita asociere, pe care d-l Erethorn a incercat sa o faca intre adventisti de ziua a saptea si martorii lui Iehova (in scopul de a ne denigra). |
Citat:
|
Citat:
Au adaugat altii care au copiat codexul chestia aia ? Ai comparat Marcu sa vezi daca gasesti acolo cuvantul ? Nu trebuie sa te documentezi inainte sa faci o afirmatie ? Cate asemenea "descoperiri " or fi fost de-a lungul timpului ? |
Citat:
2. Sunt sufieciente argumente care au aratat ca invatatura adventista (dezbatuta in acest topic) este credibila (nu si crezuta de toti - ceea ce este normal). Se pare ca rautatea si lipsa dvs. de onestitate v-a indemnat sa numiti "invataturi incredibile" ceea ce poate fi argumentat si deveni credibil. Daca invatatura despre Domnul Iisus Hristos si Mihail vi se pare incredibila, ma intreb cum numiti o invatatura ca cea despre purgatoriu. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=262 |
Citat:
|
Pana acum NICI UN ADVENTIST nu a venit cu versetul biblic in care sa scrie ca arhanghelul Mihai e Iisus Hristos. Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Citat:
|
99 dar ce a vrut sa spuna Iuda dupa parerea ta cand s-a referit la Arhanghelul Mihail ? Cum traduceti voi ce scrie acolo ? Cum adica n-a indraznit ? Si ce inseamna sa te certe (sau mustre ) pe tine Domnul ? Exista ceva anume ce Iisus nu ar indrazni ?
Cum compari textul acela cu asta ? "Și cu adevărat, mare este taina dreptei credințe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălțat întru slavă." Sau asta : "Iar duhurile cele necurate, cînd Îl vedeau, cădeau înaintea Lui, și strigau zicând: Tu ești Fiul lui Dumnezeu." insasi textul din Iuda ar trebui sa te puna pe ganduri.Cum adica n-a indraznit si "sa te certe pe tine Domnul " ? [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Hades/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Hades/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Hades/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Hades/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Hades/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG] |
Citat:
|
Citat:
"Dar Mihail Arhanghelul, când se împotrivea diavolului, certându-se cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: "Să te certe pe tine Domnul!" " (Iuda 1,9 - versiunea Sinodală) Hristos nu S-a încumetat să rostească cuvinte injurioase, adică să vorbească așa cum nu-I stă în caracterul Lui divin. Termenul [βλασφημίας] folosit aici ar fi trebuit să-ți spună totul... |
Citat:
Ce inseamna sa te certe pe tine Domnul ? Care Domn ? Din ce vad eu acolo cuvantul e blasfemie.Ce inseamna asta ? |
Citat:
Citat:
"Zis-a Domnul Domnului Meu: "Șezi de-a dreapta Mea, până ce voi pune pe vrăjmașii Tăi așternut picioarelor Tale". " (Psalm 109,1 - versiunea Sinodală) Citat:
|
Citat:
"si a zis Domnul cãtre Satana: "Ceartã-te pe tine Domnul, diavole," (Zaharia 3:2). "Mihail Arhanghelul, cand se impotrivea diavolului ... a zis: "Sã te certe pe tine Domnul!"(Iuda 1:9) Observi asemanarea intre personaje (Domnul si Arhanghelul Mihail)? Ti se pare "incredibila" aceasta asemanare? |
Citat:
Daca noi 2 ne certam amice, cum ar suna ca eu sa-ti spun: Sa te certe pe tine Seful? Asta in contextul in care eu as fi Seful (vorbind ipotetic)? Nu suna ciudat? Eu stiu ca Biblia este o carte in care logica primeaza pentru ca este cuvantul lui Dumnezeu. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cât privește "Domnul Savaot", de asemenea am mai răspuns: atât Tatăl, cât și Fiul pot primi acest Nume, la fel ca și titulatura de Iehova. |
Citat:
Si unde e logica din versetul din Iuda? Te mai intreb o data: Nu e o exprimare ciudata si fara noima? Asta in cazul in care Mihail ar fi Dumnezeu. Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:08:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.