![]() |
Subscriu... De fapt Crestinismul nu e cea mai... (ca si cum ar mai fi si altele "bune") ci e singura. Pentru ca numai in Hristos este mantuirea omului.
|
Citat:
Sectele au scos si psalmul 50 ,asta demonstreaza ca nu face parte din Psalitire ? |
Citat:
|
Citat:
Stiam eu ceva .... |
Citat:
Apropos` in vremea in care Domnul Iisus citea din scripturi, cartile a ceea ce noi numim acum Vechiul Testament nu impartite pe capitole si pe versete. Retinem ca in psalmul "pocaintei", Duhul Sfant ne invata prin gura lui David despre indurarea lui Dumnezeu, bunatatea Lui fata de om oferindu-i prin har pocainta. Plansul acesta al pacatului, adanca parere de rau si anume pocainta este un har care, desi este la indemana tuturor, nu toti aleg sa beneficieze de el pentru mantuirea lor. "Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta." (2Pet.3:9) |
Câte mioare țurcane pe aici, da' cum dispare umbra baciului din dreptul săivanului, cum își leapădă blana, își șterg de pe boturi zâmbetu' viclean și își arată ditamai colții șlefuiți în piatra înșelăciunilor. Nu există creștinism fără Preacurata Născătoare de Dumnezeu.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
1. O, de mi-ați îngădui puțină neînțelepție! Dar îmi și îngăduiți,
2. Căci vă râvnesc pe voi cu râvna lui Dumnezeu, pentru că v-am logodit unui singur bărbat, ca să vă înfățișez lui Hristos fecioară neprihănită. 3. Dar mă tem ca nu cumva, precum șarpele a amăgit pe Eva în viclenia lui, tot așa să se abată și gândurile voastre de la curăția și nevinovăția cea în Hristos. 4. Căci dacă cel ce vine vă propovăduiește un alt Iisus, pe care nu l-am propovăduit noi, sau luați un alt duh, pe care nu l-ați luat, sau altă evanghelie pe care nu ați primit-o, - voi l-ați îngădui foarte bine. (II, Cor. 11, 2-4) |
Citat:
Citat:
E vorba de faptul că textul masoretic e textul original, în limba originală (ebraică), a originalului (autenticului) David. Septuaginta este doar o traducere (în limba greacă) a acestui original, iar Biblia dumneavoastră este o traducere a traducerii. Deci, vedeți cum sensul cuvintelor lui David ar putea fi puțin altul? Nu spun greșit, ci doar puțin diferit. Greșită este metoda după care se fabrică o dogmă pe baza unui singur text biblic, și acela nu îndeajuns înțeles bine! |
Citat:
|
Citat:
"Maria, mama Lui, fiind logodită cu Iosif, fără să fi fost ei înainte împreună, s-a aflat având în pântece de la Duhul Sfânt." "... că ce s-a zămislit într-însa este de la Duhul Sfânt." "De aceea vă zic: orice păcat și orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta." Puțincredincioșia și trădătorcredincioșia îngăduie așadar hula, doar Sfântul Duh își părăsește Sfinții după cum e voia împătimitului sectant, cum nu?! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
E drept că-i mai bine de Domniile voastre. Să faceți aur din plastilină și să-l vindeți apoi pe tarabe sufletești la suprapreț, nu-i de ici, colea. Bine că-i găsiți! Da' și pe voi când vă va găsi... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Să vă arate duhul în fața căruia vă închinați. Dacă n-au reușit multele citiri să vă arate, credeți că dintr-o singură buche ochii vă vor fi luminători ai adevărului? Că bine ar fi, e drept. |
Citat:
|
O să vă las doar atât:
"48. ... Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile. 49. Că mi-a făcut mie mărire Cel puternic și sfânt este numele Lui." (Sfânta Evanghelie după Luca) Și mai sunt, mai sunt, mai sunt... |
Citat:
De ați fi înțeles măcar! Dumnezeu a mărit-o pe Preabuna și Preacurata Fecioară a noastră, iar dumneata, cu de la sine putere (sau o fi de la "duhul" ce-ți șoptește), o micșorezi. Ați înțeles, e drept. |
Citat:
2. Acolo nu scrie nimic de "proslăvire" 3. Așteptăm cu mult interes răspunsul la întrebarea propriuzisă Succes, succes, succes! |
Citat:
|
Citat:
Acu' nici cu citat nu ești convins. Vai de cel ce te dosădește, da' vai și că te lași! |
"48. ... Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile.
49. Că mi-a făcut mie mărire Cel puternic și sfânt este numele Lui." (Sfânta Evanghelie după Luca) Îți mai las citatul o dată, cu buna speranță că-l vei pricepe și vei vedea câte și câte mai există încă. Bineînțeles, cu ochi despovărați, de vei putea. |
Citat:
Apropos, da, toate neamurile o fericesc. Vă fac plăcerea și o fericesc și eu: da e fericită că L-a născut pe Mântuitorul! Dar nu-mi cereți să fac temenele și semne înaintea picturii ei, vă rog frumos! |
[quote=osutafaraunu;434269]Observ că nivelul de nervozitate e cam crescut... propun să căutați în liniște și când aveți răspunsul să-l postați.
Ha? Și asta o vezi pe dos, dară? Îi bun, îi bun... Acum permite-mi să mă retrag, nu pot face tovărășie (ori cârdășie?!) cu mințile ce nu vor a se deschide. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
FERICÍ vb. v. binecuvânta, felicita, glorifica, lăuda, mări, preamări, preaslăvi, proslăvi, slăvi. Sursa: Sinonime | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink FERICÍ, fericesc, vb. IV. 1. Tranz. A considera, a socoti pe cineva fericit. ♦ Refl. (Fam.) A se socoti mulțumit, satisfăcut (pentru cele făcute); a se felicita. ♦ (Rar) A felicita. ♦ (Înv.) A slăvi, a proslăvi, a glorifica. 2. Tranz. și refl. A face sau a deveni fericit. – Din ferice. Așteptați ce ați primit deja, nu știu cum se face. |
Citat:
Citat:
Și dacă totuși aveți îndrăzneala a răspunde cu "da", faceți aceleași temenele, cruci și pupături înaintea icoanei lui Lia? : "Și a zis Lia: "Spre fericirea mea s-a născut, că mă vor ferici femeile!" Și i-a pus numele Așer." (Facerea 30,13 - versiunea ortodoxă) |
Citat:
|
Bineînțeles că nu are.
Însă interesul sectarilor e să fie băgați în seamă, din asta se hrănesc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:43:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.