Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   cea mai buna religie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14620)

ucenic 10.03.2012 20:06:43

Subscriu... De fapt Crestinismul nu e cea mai... (ca si cum ar mai fi si altele "bune") ci e singura. Pentru ca numai in Hristos este mantuirea omului.

anita 10.03.2012 21:33:27

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434017)
Ca să aflați ce a vrut să spună David, trebuie să-l "întrebați" chiar pe el. Iar el, în originalul ebraic spune:

"Înfricoșător [ești], Dumnezeule, în cele sfinte ale Tale"

Dacă nu mă credeți, verificați aici.

Nu am cum sa verific ,dar cel mai bun argument este faptul ca Sfanta Biblie s-a tradus in romana inainte de aparitia sectelor ,deci asta e varianta corecta.
Sectele au scos si psalmul 50 ,asta demonstreaza ca nu face parte din Psalitire ?

ucenic 10.03.2012 21:45:24

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 434187)
Sectele au scos si psalmul 50 ,asta demonstreaza ca nu face parte din Psalitire ?

Psalmul 50, psalmul "pocaintei" - un psalm al lui David, nu este scos, este de fapt Psalmul 51 in traducerile masoretice.

anita 10.03.2012 22:27:16

Citat:

În prealabil postat de ucenic (Post 434188)
Psalmul 50, psalmul "pocaintei" - un psalm al lui David, nu este scos, este de fapt Psalmul 51 in traducerile masoretice.

Cum asa ,el trebuie sa se numeasca psalmul 50.
Stiam eu ceva ....

ucenic 10.03.2012 22:54:01

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 434193)
Cum asa ,el trebuie sa se numeasca psalmul 50.
Stiam eu ceva ....

Daca are alt numar nu are si alt inteles.
Apropos` in vremea in care Domnul Iisus citea din scripturi, cartile a ceea ce noi numim acum Vechiul Testament nu impartite pe capitole si pe versete.
Retinem ca in psalmul "pocaintei", Duhul Sfant ne invata prin gura lui David despre indurarea lui Dumnezeu, bunatatea Lui fata de om oferindu-i prin har pocainta. Plansul acesta al pacatului, adanca parere de rau si anume pocainta este un har care, desi este la indemana tuturor, nu toti aleg sa beneficieze de el pentru mantuirea lor.
"Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta." (2Pet.3:9)

stireana 10.03.2012 23:59:50

Câte mioare țurcane pe aici, da' cum dispare umbra baciului din dreptul săivanului, cum își leapădă blana, își șterg de pe boturi zâmbetu' viclean și își arată ditamai colții șlefuiți în piatra înșelăciunilor. Nu există creștinism fără Preacurata Născătoare de Dumnezeu.

Tiresias 11.03.2012 00:03:19

Citat:

În prealabil postat de roxanapopa70 (Post 431607)
care e cea mai buna religie?am intrebat cunoscutii si au raspuns :crestinismul.parerea mea e ca o religia cea mai buna e cea care te ajuta sa evoluezi spiritual,te face sa fii sensibil la nevoile celui in suferinta,nu te jecmaneste de bani,nu defaimeaza celelalte religii,nu spune ca numai religia "x" e calea dreapta.pana acum am fost doar in biserici ortodoxe si catolice.cu intentia de a vizita si altele,reformata sau luterana.dupa parerea voastra care e cea mai buna religie?

De ce toata lumea umbla dupa "cea mai buna religie"? De ce nu il cautati pe Domnul Iisus acolo unde v-ati nascut?Multi oameni isi pierd mantuirea umbland de la o confesiune la alta uitand ca defapt tinta noastra este MANTUIREA! INAPOI LA IISUS HRISTOS CEL RASTIGNIT! Nu aceasta e marea intrebare a vietii - daca tre sa ma botez de vreo 10 ori si sa umblu de la o confesiune la alta!

nicolae44 11.03.2012 00:33:17

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434208)
Câte mioare țurcane pe aici, da' cum dispare umbra baciului din dreptul săivanului, cum își leapădă blana, își șterg de pe boturi zâmbetu' viclean și își arată ditamai colții șlefuiți în piatra înșelăciunilor. Nu există creștinism fără Preacurata Născătoare de Dumnezeu.

Ana ce sa-ntamplat cu tine?Preacurata Nascatoare de Dumnezeu l-a nascut pe Dumnezeu Fiul adica pe Hristos care ne-a mantuit si si-a dat viata pe cruce si sangele ca sa ne ierte si sa te ierte si pe tine si pe toti care vrem,doar nu ne iarta cu forta.A zis cineva altceva?

stireana 11.03.2012 01:25:16

Citat:

În prealabil postat de nicolae44 (Post 434213)
Ana ce sa-ntamplat cu tine?Preacurata Nascatoare de Dumnezeu l-a nascut pe Dumnezeu Fiul adica pe Hristos care ne-a mantuit si si-a dat viata pe cruce si sangele ca sa ne ierte si sa te ierte si pe tine si pe toti care vrem,doar nu ne iarta cu forta.A zis cineva altceva?

Repet (că nu strică urechilor damblagite s-audă și un sunet mai apăsat), nu există creștinism fără proslăvirea Preasfintei Măicuțe a Domnului nostru Iisus Hristos. Restu' e îmblănirea crețulie a lupului și trimiterea lui în staul să sugă la oaie.

stireana 11.03.2012 01:49:42

1. O, de mi-ați îngădui puțină neînțelepție! Dar îmi și îngăduiți,
2. Căci vă râvnesc pe voi cu râvna lui Dumnezeu, pentru că v-am logodit unui singur bărbat, ca să vă înfățișez lui Hristos fecioară neprihănită.
3. Dar mă tem ca nu cumva, precum șarpele a amăgit pe Eva în viclenia lui, tot așa să se abată și gândurile voastre de la curăția și nevinovăția cea în Hristos.
4. Căci dacă cel ce vine vă propovăduiește un alt Iisus, pe care nu l-am propovăduit noi, sau luați un alt duh, pe care nu l-ați luat, sau altă evanghelie pe care nu ați primit-o, - voi l-ați îngădui foarte bine. (II, Cor. 11, 2-4)

osutafaraunu 11.03.2012 08:42:58

Citat:

Nu am cum sa verific

Aveți cum. V-am dat și linnkul.

Citat:

dar cel mai bun argument este faptul ca Sfanta Biblie s-a tradus in romana inainte de aparitia sectelor ,deci asta e varianta corecta.

În primul rând, dacă "nu aveți cum să verificați", nici nu puteți afirma cu certitudine care e varianta corectă. Dar nu despre asta e vorba!
E vorba de faptul că textul masoretic e textul original, în limba originală (ebraică), a originalului (autenticului) David. Septuaginta este doar o traducere (în limba greacă) a acestui original, iar Biblia dumneavoastră este o traducere a traducerii. Deci, vedeți cum sensul cuvintelor lui David ar putea fi puțin altul? Nu spun greșit, ci doar puțin diferit. Greșită este metoda după care se fabrică o dogmă pe baza unui singur text biblic, și acela nu îndeajuns înțeles bine!

osutafaraunu 11.03.2012 08:45:34

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434220)
Repet (că nu strică urechilor damblagite s-audă și un sunet mai apăsat), nu există creștinism fără proslăvirea Preasfintei Măicuțe a Domnului nostru Iisus Hristos. Restu' e îmblănirea crețulie a lupului și trimiterea lui în staul să sugă la oaie.

Cred că n-ați vrut a-i face pe sfinții apostoli ne-creștini și -culmea absurdului- pe Christos Însuși ne-Christos!

stireana 11.03.2012 09:50:23

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434228)
Cred că n-ați vrut a-i face pe sfinții apostoli ne-creștini și -culmea absurdului- pe Christos Însuși ne-Christos!

Cum le știți dumneavoastră pe cele cerești! Că doar Cerurile-s strâmbe și le judecă după voia înșelăciunii.

"Maria, mama Lui, fiind logodită cu Iosif, fără să fi fost ei înainte împreună, s-a aflat având în pântece de la Duhul Sfânt."

"... că ce s-a zămislit într-însa este de la Duhul Sfânt."

"De aceea vă zic: orice păcat și orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta."

Puțincredincioșia și trădătorcredincioșia îngăduie așadar hula, doar Sfântul Duh își părăsește Sfinții după cum e voia împătimitului sectant, cum nu?!

osutafaraunu 11.03.2012 10:13:36

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434239)
Cum le știți dumneavoastră pe cele cerești! Că doar Cerurile-s strâmbe și le judecă după voia înșelăciunii.

"Maria, mama Lui, fiind logodită cu Iosif, fără să fi fost ei înainte împreună, s-a aflat având în pântece de la Duhul Sfânt."

"... că ce s-a zămislit într-însa este de la Duhul Sfânt."

"De aceea vă zic: orice păcat și orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta."

Puțincredincioșia și trădătorcredincioșia îngăduie așadar hula, doar Sfântul Duh își părăsește Sfinții după cum e voia împătimitului sectant, cum nu?!

Puțincetitoșenia și multpreacredulitătoșenia în paradosisoșenia din străbuni, să străfoacă a o numi pre dânsa hulă, dară carele din apostoliceasca pisanie glăsuiește-ne întru proslăвйти Пречста, аму гласуиеште рогу-те...

stireana 11.03.2012 10:17:51

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434243)
Puțincetitoșenia și multpreacredulitătoșenia în paradosisoșenia din străbuni, să străfoacă a o numi pre dânsa hulă, dară carele din apostoliceasca pisanie glăsuiește-ne întru proslăвйти Пречста, аму гласуиеште рогу-те...

Aveți exerciț, nu glumă, atâția ani glosolalici v-au priit!

osutafaraunu 11.03.2012 10:19:24

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434246)

Doamnă, eu nu sunt un adept al glossolaliei, așa cum o înțelegeți dumneavoastră. Ba chiar, dimpotrivă. Am vrut doar să vă arăt că nu ne putem ascunde după arhaisme și slavonisme în defavoarea Sfintei Scripturi.

Profetul de carton 11.03.2012 10:20:07

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434246)

http://i52.tinypic.com/119rsip.jpg, *99# nu e cu astea! (vb in limbi, glossolalie)

stireana 11.03.2012 10:23:29

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434247)
Doamnă, eu nu sunt un adept al glossolaliei, așa cum o înțelegeți dumneavoastră. Ba chiar, dimpotrivă. Am vrut doar să vă arăt că nu ne putem ascunde după arhaisme și slavonisme în defavoarea Sfintei Scripturi.

De la vrere la virtutea cuvântului e cale lungă, ș-apoi, domnule dragă, muieți or fi posmagii scripturilor dumneavoastră de-i mestecați cu așa râvnă. Glosolalice vi-s trăirile, adept ori nu adept.

stireana 11.03.2012 10:28:59

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 434248)
http://i52.tinypic.com/119rsip.jpg, *99# nu e cu astea! (vb in limbi, glossolalie)

Normal că nu-i în fața câinelui de stână, da' în negurimea credințelor Domniei sale zburdă lupii cu sfârtecuș de mioară. Neimportant oricum, fie la dumnealui acolo.

osutafaraunu 11.03.2012 10:29:23

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434250)
De la vrere la virtutea cuvântului e cale lungă, ș-apoi, domnule dragă, muieți or fi posmagii scripturilor dumneavoastră de-i mestecați cu așa râvnă.

Nu-s muieți doamnă, e chiar hrană tare! E hrană mai moliucă păpica mestecată de gurile de aur ale străbunilor, dar care din nefericire e înghițită pe nemestecate și neverificate. Iertare pentru întoarcerea din condei!

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434250)
Glosolalice vi-s trăirile, adept ori nu adept.

:68:N-ați nimerit-o nici pe-acilea! Eu consider că trebuie să prevaleze rațiunea în raport cu trăirile, simțirile și emoțiunile :3:

stireana 11.03.2012 10:38:19

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434252)
Nu-s muieți doamnă, e chiar hrană tare! E hrană mai moliucă păpica mestecată de gurile de aur ale străbunilor, dar care din nefericire e înghițită pe nemestecate și neverificate. Iertare pentru întoarcerea din condei!

:68:N-ați nimerit-o nici pe-acilea! Eu consider că trebuie să prevaleze rațiunea în raport cu trăirile, simțirile și emoțiunile :3:

Iaca n-au pregetat a sosi "iertările" lupcenilor. Aveți condeiu' suflecat ori are poalele lungi?

E drept că-i mai bine de Domniile voastre. Să faceți aur din plastilină și să-l vindeți apoi pe tarabe sufletești la suprapreț, nu-i de ici, colea. Bine că-i găsiți! Da' și pe voi când vă va găsi...

osutafaraunu 11.03.2012 10:42:01

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434256)
Iaca n-au pregetat a sosi "iertările" lupcenilor. Aveți condeiu' suflecat ori are poalele lungi?

E drept că-i mai bine de Domniile voastre. Să faceți aur din plastilină și să-l vindeți apoi pe tarabe sufletești la suprapreț, nu-i de ici, colea. Bine că-i găsiți! Da' și pe voi când vă va găsi...

Eu propun să lăsați predicatul și să treceți la... subiect. V-am rugat (acum o spun pe românește) să-mi arătați în Sfânta Scriptură unde proslăvesc apostolii pe maica Domnului. Clar și la obiect!

stireana 11.03.2012 10:49:15

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434257)
Eu propun să lăsați predicatul și să treceți la... subiect. V-am rugat (acum o spun pe românește) să-mi arătați în Sfânta Scriptură unde proslăvesc apostolii pe maica Domnului. Clar și la obiect!

Când crezul îți va fi cu majusculă. Cum era? "Acest om nu este de la Dumnezeu fiindcă nu ține sâmbăta.", cam tot în același duh e și cererea ta.

osutafaraunu 11.03.2012 10:56:47

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434258)
Când crezul îți va fi cu majusculă. Cum era? "Acest om nu este de la Dumnezeu fiindcă nu ține sâmbăta.", cam tot în același duh e și cererea ta.

Doamnă, eu sunt nițel mai tolerant (hai să ne lăudăm)... nu-i numesc crețulii pe ne-sâmbătari și nici Ishtar-ici pe închinătorii la Împărăteasa Cerului. Am cerut doar un lucru simplu (dar înțeleg: teribil de imposibil) să-mi arătați în Scriptură unde "proslăvesc" apostolii pe maica Domnului!

stireana 11.03.2012 11:14:32

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434259)
Doamnă, eu sunt nițel mai tolerant (hai să ne lăudăm)... nu-i numesc crețulii pe ne-sâmbătari și nici Ishtar-ici pe închinătorii la Împărăteasa Cerului. Am cerut doar un lucru simplu (dar înțeleg: teribil de imposibil) să-mi arătați în Scriptură unde "proslăvesc" apostolii pe maica Domnului!

Să vă arate duhul în fața căruia vă închinați. Dacă n-au reușit multele citiri să vă arate, credeți că dintr-o singură buche ochii vă vor fi luminători ai adevărului? Că bine ar fi, e drept.

osutafaraunu 11.03.2012 11:19:43

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434260)
Să vă arate duhul în fața căruia vă închinați. Dacă n-au reușit multele citiri să vă arate, credeți că dintr-o singură buche ochii vă vor fi luminători ai adevărului? Că bine ar fi, e drept.

Am înțeles (Q.E.D.)... sărumâna!:3:

stireana 11.03.2012 11:23:52

O să vă las doar atât:

"48. ... Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile.
49. Că mi-a făcut mie mărire Cel puternic și sfânt este numele Lui." (Sfânta Evanghelie după Luca)

Și mai sunt, mai sunt, mai sunt...

stireana 11.03.2012 11:24:49

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434261)
Am înțeles (Q.E.D.)... sărumâna!:3:

De ați fi înțeles măcar! Dumnezeu a mărit-o pe Preabuna și Preacurata Fecioară a noastră, iar dumneata, cu de la sine putere (sau o fi de la "duhul" ce-ți șoptește), o micșorezi. Ați înțeles, e drept.

osutafaraunu 11.03.2012 11:27:25

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434263)
O să vă las doar atât:

49. Că mi-a făcut mie mărire Cel puternic și sfânt este numele Lui." (Sfânta Evanghelie după Luca)

Și mai sunt, mai sunt, mai sunt...

1. Luca e evanghelist, nu apostol
2. Acolo nu scrie nimic de "proslăvire"
3. Așteptăm cu mult interes răspunsul la întrebarea propriuzisă

Succes, succes, succes!

osutafaraunu 11.03.2012 11:29:16

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434264)
De ați fi înțeles măcar! Dumnezeu a mărit-o pe Preabuna și Preacurata Fecioară a noastră, iar dumneata, cu de la sine putere (sau o fi de la "duhul" ce-ți șoptește), o micșorezi. Ați înțeles, e drept.

Doamnă, nici n-o "micșorez", nici n-o "preaslăvesc"... o las exact așa cum ne-o descrie Biblia.

stireana 11.03.2012 11:32:41

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434265)

Succes, succes, succes!

"Toate neamurile" nu înseamnă nimic pentru Domnia ta. Da' v-a ferecat bine mințile necuratul! Oameni care ar putea fi isteți, zac în neagra orbire.

Acu' nici cu citat nu ești convins. Vai de cel ce te dosădește, da' vai și că te lași!

stireana 11.03.2012 11:35:25

Îți mai las citatul o dată, cu buna speranță că-l vei pricepe și vei vedea câte și câte mai există încă. Bineînțeles, cu ochi despovărați, de vei putea.

osutafaraunu 11.03.2012 11:37:52

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434267)
"Toate neamurile" nu înseamnă nimic pentru Domnia ta. Da' v-a ferecat bine mințile necuratul! Oameni care ar putea fi isteți, zac în neagra orbire.

Acu' nici cu citat nu ești convins. Vai de cel ce te dosădește, da' vai și că te lași!

Observ că nivelul de nervozitate e cam crescut... propun să căutați în liniște și când aveți răspunsul să-l postați.

Apropos, da, toate neamurile o fericesc. Vă fac plăcerea și o fericesc și eu: da e fericită că L-a născut pe Mântuitorul! Dar nu-mi cereți să fac temenele și semne înaintea picturii ei, vă rog frumos!

stireana 11.03.2012 11:42:07

[quote=osutafaraunu;434269]Observ că nivelul de nervozitate e cam crescut... propun să căutați în liniște și când aveți răspunsul să-l postați.

Ha? Și asta o vezi pe dos, dară?

Îi bun, îi bun...

Acum permite-mi să mă retrag, nu pot face tovărășie (ori cârdășie?!) cu mințile ce nu vor a se deschide.

osutafaraunu 11.03.2012 11:43:58

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434270)
Acum permite-mi să mă retrag, nu pot face tovărășie (ori cârdășie?!) cu mințile ce nu vor a se deschide.

Retragere plăcută și căutare cu folos! La bună vedere!:103:

Profetul de carton 11.03.2012 12:04:49

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434269)
Apropos, da, toate neamurile o fericesc. Vă fac plăcerea și o fericesc și eu: da e fericită că L-a născut pe Mântuitorul! Dar nu-mi cereți să fac temenele și semne înaintea picturii ei, vă rog frumos!

nu este suficient "sa faceti temenele si semne inaintea picturii ei", trebuie sa-i cereti sa medieze la Mantuitor si Acesta la Dumnezeu, pentru problemele dvs; sau poate ar fi mai bine sa rugati un sfant sa roage pe Maica Domnului ca aceasta sa roage pe Mantuitor ca Acesta sa va prezinte problema Tatalui.

stireana 11.03.2012 12:15:53

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434265)

Succes, succes, succes!

Așa, cu treburile terminate, v-aș ruga să vă uitați mai bine asupra verbului " a ferici":

FERICÍ vb. v. binecuvânta, felicita, glorifica, lăuda, mări, preamări, preaslăvi, proslăvi, slăvi.
Sursa: Sinonime | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

FERICÍ, fericesc, vb. IV. 1. Tranz. A considera, a socoti pe cineva fericit. ♦ Refl. (Fam.) A se socoti mulțumit, satisfăcut (pentru cele făcute); a se felicita. ♦ (Rar) A felicita. ♦ (Înv.) A slăvi, a proslăvi, a glorifica. 2. Tranz. și refl. A face sau a deveni fericit. – Din ferice.

Așteptați ce ați primit deja, nu știu cum se face.

osutafaraunu 11.03.2012 13:09:14

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434278)
Așteptați ce ați primit deja, nu știu cum se face.

Păi se face că n-am primit ce am cerut, dar în lipsă de altceva, desigur veți bate monedă pe textul acesta unic și irelevant.

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434278)
Așa, cu treburile terminate, v-aș ruga să vă uitați mai bine asupra verbului " a ferici":

FERICÍ vb. v. binecuvânta, felicita, glorifica, lăuda, mări, preamări, preaslăvi, proslăvi, slăvi.
Sursa: Sinonime | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

Bun. Dacă pentru ortodoxul siveco (?), a ferici înseamnă "a proslăvi", oare pentru evanghelistul Luca însemna aceleași temenele, cruci, pupatul icoanei ei (nemaivorbind că în vremea aceea icoana era o urâciune înaintea Domnului), aprinderea candelei, plus importanta mențiune a dlui Profet?

Și dacă totuși aveți îndrăzneala a răspunde cu "da", faceți aceleași temenele, cruci și pupături înaintea icoanei lui Lia? :

"Și a zis Lia: "Spre fericirea mea s-a născut, că mă vor ferici femeile!" Și i-a pus numele Așer." (Facerea 30,13 - versiunea ortodoxă)

stireana 11.03.2012 13:12:52

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434284)
Păi se face că n-am primit ce am cerut, dar în lipsă de altceva, desigur veți bate monedă pe textul acesta unic și irelevant.

Bun. Dacă pentru ortodoxul siveco (?), a ferici înseamnă "a proslăvi", oare pentru evanghelistul Luca însemna aceleași temenele, cruci, pupatul icoanei ei (nemaivorbind că în vremea aceea icoana era o urâciune înaintea Domnului), aprinderea candelei, plus importanta mențiune a dlui Profet?

Și dacă totuși aveți îndrăzneala a răspunde cu "da", faceți aceleași temenele, cruci și pupături înaintea icoanei lui Lia? :

"Și a zis Lia: "Spre fericirea mea s-a născut, că mă vor ferici femeile!" Și i-a pus numele Așer." (Facerea 30,13 - versiunea ortodoxă)

Domnule "luca e evanghelist, nu apostol", amestecați lucrurile, bălmăjiți ce-i ăla apostol, ce-i aia o FERICIRE, învățămintele le puneți în cazanu' cu smoală și le trageți fierturi după fierturi. Mai are rost, ce spuneți?

DragosP 11.03.2012 13:18:02

Bineînțeles că nu are.
Însă interesul sectarilor e să fie băgați în seamă, din asta se hrănesc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:43:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.