![]() |
Citat:
Nu stiu daca e singura tara care are asa ceva dar oricum printre putinele. Efectele secundare sunt un fapt recunoscut - sunt persoane care au reactii negative severe chiar si la varianta atenuata/inactivata a virusurilor sau toxinelor pentru care se face vaccinarea. Ceea ce inseamna ca mai bine platesti compensatii pentru efectele secundare la vaccinare decat pentru efectele primare ale bolilor pentru care se face vaccinarea - caz in care n-ar fi de ajuns probabil intreg PIB -ul SUA. Citat:
Citat:
|
ROMÂNIA, TE IUBESC - VACCINUL, MIT ȘI ADEVAR - ONLINE INTEGRAL: http://videomasterro.blogspot.ro/201...unie-2013.html
|
Mă felicit încă o dată că nu mi-am vaccinat copchilu'.
Citat:
A apărut Andrei în film pe la minutul 28. De două ori... :) |
Cine, de dragul comunitatii, risca sa isi expuna copiii la astfel de situatii care pot crea probleme grave copilului, chiar pe viata, sa o faca.
Noi am decis ca micutii nostri nu sunt cobaii nimanui. Mai ales, ca in caz de orice unica responsabilitate revine parintelui. Avem alaturi Sfintele Taine, se adauga medicina. Cum nu iei un antibiotic preventiv, cum nu te pansezi la mana preventiv, asa am decis sa nu ne vaccinam copii, preventiv. |
Citat:
Stii, copii care au dezvoltat tbc ganglior au fost vaccinati in aceeasi perioada in care ar fi trebuit sa fie vaccinat Matei. Iar fetita care murise era nascuta in aceeasi zi cu baietelul meu. |
Preventiv, nici n-ar trebui sa-i speli pe maini.
Nu stiu de ce anti-vaccinistii vad doar o fatza a responsabilitatii. Adica cea legata de o eventuala imbolnavire, nu o vad. Si apropo, noutati pentru tine: vaccinarea tot medicina este. |
Citat:
Citat:
Iar anumite boli au fost eradicate de mult.Sau de fapt, nu au fost eradicate,deoarece virusul viu este injectat mereu, in fiecare om. Citat:
|
Citat:
Ai citit vreodata despre efectele secundare ale aspirinei? Sau antibioticelor? Citat:
Citat:
Care "anumite"? Citat:
|
Citat:
Vaccinurile nu ar fi atat de rele daca nu ar exista acum aceste 5 sau 6 vaccinuri bagate in unul singur ,de ex pentaxim sau hexa ,vaccinuri care agreseaza pur si simplu sistemul imunitar al copilului Altadata DTP sau antirujeolic sau antipolio ,se faceau pe rand si impactul nu era atat de mare Acum importam vaccinuri ,de la GLAXO de ex si acestea sunt extrem de scumpe dar si daunatoare pt copil Am auzit de un copil perfect sanatos pana la varsta de un an care a devenit autist in urma acestui vaccin ,pentaxim. Nu cred ca ai vrea sa ai un copil autist cu toate despagubirile pe care statul roman ar fi dispus sa le plateasca. |
Citat:
Dar ce veti face cu inscrierea la scoala a micutilor? Am intrebat medici si mi-au spus ca nu mai exista decat aceste vaccinuri concentrate in unul singur. Eu as fi pentru antipolio si antitetanos ,dar nimic altceva in plus |
Citat:
Citat:
Imi dai link -ul pe pubmed? Apropo, ai auzit de pumed? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar in schimb este un lucru cert ca inofensiva rujeola - "boala copilariei" provoaca encefalita sau panencefalita (foloseste google sa afli ce inseamna)? Ca rata fatalitatii este undeva pe la 0.3%? Si nu intr-o tara subdezvoltata ci in SUA - intr-o tara subdezvoltata poate ajunge si la 28%. Adica, ca sa-ti traduc, din 1000 copii care fac rujeola, 3 mor, inafara de cei care raman cu sechele grave. Poti sa-mi oferi date certe cum ca in cazul vaccinarii se intampla la fel? |
Citat:
Plus ca exista varianata sa obtii o hartie cu vaccinurile destul de usor- stiu ca se practica. E ciudat vaccinul asta antitetanus: il faci cand e mic, in trei sau patru doze, dar daca, fereasca Dumnezeu copilul este muscat de caine se face iarasi. Pai e valabil sau nu e valabil de il faci de atatea ori? |
Wow! Eu va admir, pe cuvant!
Va admir pentru curajul de a lua asa usor decizii pentru copiii vostri. Eu una nu pot sa iau asa decizii pentru mine. Nu stiu ce as decide pentru copiii mei. Intrebare: va opuneti vaccinarii din motive religioase (interzice biserica ?) sau din motive strict personale? Stiu insa cateva lucruri: 1. Generatii intregi am fost vaccinati in mod obligatoriu in crese, gradinite, scoli, etc. Si nu am auzit sa fi murit cineva. Nu stiu sa spun ce fel de vaccinuri am facut. Am impresia ca numai pentru putine boli, din moment ce totusi multi am facut bolile copilariei. Poate ca nu era vaccinuri pentru toate bolile. In schimb multi din generatiile mai vechi au fost descoperiti cu forme de hepatite B si C. Pentru care nu au existat vaccinuri. 2. Bolile astea nu-s bombonele pentru copii. Inseamna suferinta si dau si complicatii: oreionul da infertilitate (la baieti chiar totala), alte boli dau complicatii mari. Pojarul poate sa se combine si cu alte boli si e suferinta de spital. Varicela iti lasa semne si gauri peste tot. Bolile copilariei sunt si mai grele pentru adulti. Femeile care fac copii sunt verificate daca au imunitate la boli ca rubeola si nu mai stiu, care pot afecta mult fatul in timpul sarcinii. Am cunoscut caz de gravida care a facut rubeola si copilul s-a nascut cu multe probleme/handicapuri. Am vazut si persoane care au avut in copilarie poliomelita. Urmari pe viata. Deci trebuie bine gandite astfel de decizii. E vorba sa ne asumam niste riscuri si responsabilitati si nu numai pentru noi personal. 3. Toate medicamentele au efecte nedorite si multi oameni au alergii la diverse preparate. Aceia le evita si gata, dar nu inseamna ca nimeni nu mai trebuie sa ia medicamente niciodata. In fond si daca te inteapa o albina sau viespe poti muri pe loc daca ai alergie la ele. Faptul ca se intampla cazuri nefericite...este inevitabil. Ti se poate intampla orice, in orice moment. Voia Domnului. Povestea cu drobul de sare, sau cum spunea un coleg al meu odata: "te calca si vaporul in casa daca e sa ti se intample ceva." 4. Eu nu stiu daca au fost eradicate totusi bolile. Se pare ca nu, din moment ce se mai imbolnavesc oamenii si din moment ce se mai fac vaccinuri. Nu mai exista ciuma, holera. Deocamdata. Nu stiu se fac vaccinuri ca sa dispara bolile, sau ca sa se renasca? Se fac pentru ca exista bolile sau apar bolile pentru ca se fac vaccinuri? Sunt boli care nu au de a face cu higiena si curatenia, sau saracia. Si in vest apar cazuri si se inchid scoli. Si totusi nu este asa saracie si nici murdarie. Bolile pot apare si gata. De ce? Nu stiu. Cum nu stiu si nu inteleg de unde se imbolnavesc adultii de bolile copilariei (aceia care nu au copii in familie). Tocmai am cunoscut un astfel de caz care a ajuns grav in spital... Revenind: ori au fost eradicate bolile si atunci n-ar trebui sa mai apara cazuri si n-ar fi nevoie nici de vaccinuri, ori nu. Mai este si a treia varianta: vin aduse din tari sarace, zone calamitate etc. Acum este iar pericol de boli din cauza indundatiilor... Se spunea si de tuberculoza ca ar fi fost eradicata si iata ca nu este asa si exista multe cazuri. De ce? De unde? Mai zilele trecute spunea un medic la televizor despre riscul nevaccinarii pentru comunitate. Si comunitate suntem noi toti. Nu stiu de ce spun unii ca ei nu sunt comunitate..."ce-mi pasa mie de comunitate?" Dar daca ia copilul tau o boala de la gradinita sau scoala, sau din alta parte (totul este comunitate) iti pasa urgent. Concluzia mea: Eu nu sunt nici pentru vaccinuri neaparat si nici pentru tot felul de preventii. Si eu gandesc ca Dumnezeu si Maica Sa si alti sfinti ne ocrotesc si sa ne rugam la ei. Ma incred in asta. Nu sunt medic si de aceea am anumite nesigurante. Nu cunosc mecanismul transmiterii, al aparitiei bolii. Nu stiu de unde vin (originar) bolile. La multe nu stiu nici medicii si nici oamenii de stiinta ce sa spuna. Pentru unele boli grave inca nu sunt leacuri si nici vaccinuri. Si ar salva de la multe chinuri. Oamenii incearca multe pentru a se feri, ajungand pana la mutilare. Medicina nu e asa de avansata. Mai este mult de lucru. mare lucru nu se stie despre boli. Ma gandesc cat curaj si mai ales cata responsabilitate au oamenii care decid asa usor pentru copiii lor, fie impotrivindu-se vaccinurilor, fie controlului genetic. Copiii sunt cei care suporta consecintele. Dar ne e mila de ei numai la avort. Macar sa respecte fiecare reguli de igiena si curatenie... Stiu exista in ziua de azi anumite probleme cu vaccinurile, dar e bine sa generalizam? Repet eu n-as sti ce sa decid, nu mi-ar fi usor. P.S. Antitetanus - eu stiu ca se face de fiecare data cand te ranesti. Nu cred ca da o imunitate, altfel n-ar trebui refacut mereu. Ma rog exista o imunitate scurta. Nu stiu la celelalte boli, ca tocmai am auzit ca e bine sa se reinoiasca unele vaccinuri. Eu stiam ca alea din copilarie dau imunitate toata viata. |
Citat:
Lasa SUA ,nu sunt ei etalon de civilizatie . Acum vaccinurile sunt o afacere pt firmele de medicamente Stiu copil care a facut encefalita de la rubeola si acum e foarte bine ,depinde de medic ,daca depisteaza si dignosticheaza corect si la timp boala Un caz la cateva zeci de mii a spus medicul neurolog ,tratamentul a fost o bagatela . Te intreb ,ce ai face daca copilul tau ar face autism de la un vaccin ,te-ai multumi cu o compensatie substantiala ? |
Citat:
De oreion ,la fel ,nu am auzit sa fie eradicat cu vaccin. Am fost vaccinati ,dar era un singur vaccin odata ,de ex antipolio. Acum se fac 5 sau 6 vaccinuri in unul singur si nu stim daca sistemul imunitar al copilului face fata la atatia virusi. Acum ca se fac atatea vaccinuri ar trebui ca la cabinetele medicale sa nu mai fie atatia copii la consultatie ,dar dimpotriva ,bolile s-au inmultit ,ei sunt tot mai sensibili. |
Citat:
Da .se poate trece vaccinul fara sa fie facut ,la mica intelegere cu asistenta. Dar ce te faci ca acum la scoli se fac adevarate campanii de vaccinari ,toate supervizate de DSP (ASP),pt vaccinari medicii fiind platiti acum de aceste ASP-uri ,nu de casa nationala. Copilul care nu a facut nici un vaccin in copilarie este vaccinat acum fara stirea parintilor si nu stim efectul ,poate sa fie ceva foarte nociv pt copil. |
o sa las asta aici.
http://rationalwiki.org/wiki/Vaccine_denialism |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sa nu iti povestesc ce am tremurat in timpul sarcinii, cand am scapat ca prin urechile acului de o rubeloa, deoarece de vreo 5-7 iesisem de sub protectia vaccinului. Or daca il faceam in copilarie, aveam imunitate pe viata. Citat:
Citat:
[/quote]In fond si daca te inteapa o albina sau viespe poti muri pe loc daca ai alergie la ele. Faptul ca se intampla cazuri nefericite...este inevitabil. Ti se poate intampla orice, in orice moment. Voia Domnului.[/quote] E adevarat ca totul se intampla cu ingaduinta Domnului, nu neaparat din voia Lui.Domnul nu ne vrea raul. Dar acelasi Domn ne-a dat minte sa putem alege binele de rau. Citat:
Citat:
In ultimi ani, cazuri de pioliomelita nu am mai auzit-nu zic ca nu ar exista. In schimb stiu ca un virus viu este introdus sistematic in corpul copilului. Eradicam boala, dar pastram virusul. Si il introducem repetat in corpul copilului. Citat:
Citat:
Ce vreu sa spun e ca rezultatele afisate sunt minciuni, manipulari. Nr cazurilor care sufera reversibil/ireversibil de pe urma vaccinurilor este mult mai mare. Citat:
Citat:
Citat:
Daca ar trebuie sa se faca doar cand te ranesti, de ce se fac bebelusului care este ultra protejat? daca nu ofera protectie pe termen lung, atunci de ce se fac? De ce e nevoie sa se faca si cand e bebe si apoi la 2 ani cand spre, ex s-a intepat intr-un cui? De ce e musia s ase faca de 3 ori consecutiv in 4 luni(la 2, la 4 si al 6 luni) daca oricum cand te arnesti il faci iara? Ei suma tuturor acestor de ce -uri suspendate m-au facut sa inteleg ca lacunele din sistemul medical nu se umplu cu experimentele pe copil meu. |
Citat:
Citat:
Citat:
Si nu cred ca se vor aduna 3-4 persoana care sa tina un copil urland cu forta ca sa-l intepe. Asa ceva este un abuz, o incalcare flagranta a drepturilor omului si trebuie sanctionata. |
Diferentiere
Intrebare: din experienta celor care au studiat cat de cat aceasta problema (sau s-au "lovit" de ea), exista o diferentiere intre periculozitatea / nocivitatea acestor vaccine?
Adica am vazut ca BCG-ul pare sa aiba multe probleme, la fel si ROR, dar am vazut mai putine mentiuni, in ultima vreme cel putin, legate de cazuri de imbolnavire datorate trivaccinului, de exemplu. Daca stie cineva, as fi foarte curios si recunoscator. |
Citat:
Acum e pentaxim care are pe langa asta si Antipolio si antihepatita B . Eu cred ca e logic faptul ca un vaccin cu 5 virusi nu poate fi binefacator pt bietul copil. Aceste vaccinuri combinate se fac de la 2 luni ,apoi la 6 luni si un an. |
Citat:
|
Citat:
Nu ma hranesc cu cultura antivaccinista ,intamplator stiu cate ceva despre vaccinuri (ceva) |
Citat:
N-am citit toate postarile precedente (inca). Stii de unde? Asta era intrebarea. Daca stii dintr-un studiu medical - link te rog. Daca "stii" din cultura antivaccinista..atunci ar trebui sa stii ca nu stii mare lucru de fapt. |
Citat:
1. Conceptie - mai rar, sunt testate inainte de utilizare, spre deosebire de majoritatea terapiilor "naturiste" sau mincinoaselor "vaccine homeopatice", iar un vaccin care este pe piata de mai bine de 10 ani sa zicem, cu atat mai putin sa aiba astfel de probleme. 2. Fabricatie (ca orice lucru pe lumea asta facut de oameni) 3. Transport/depozitare (unele trebuiesc pastrate/transportate frigorific, termen de garantie) 4. Folosire (nu trebuie administare in cazul in care persoana este bolnava, trebuie administrate cu precautie sau deloc celor cu probleme imunologice) 5. Factorii genetici ai persoanei care primeste vaccinul (persoane cu anumite defecte genetice pot reactiona negativ la anumite vaccinuri dar f. probabil s-ar intampla la fel sau mai grav si daca ar contacta boala propriuzisa). Citat:
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca partizanii anti-vaccinare au tendinta sa prezinte f. subiectiv si deformat problema. |
Citat:
Daca si cartea doamnei e apa de ploaie, va rog sa va dezvaluiti identitatea dvs. Poate avem de-a face cu un geniu in medicina, in fata caruia nume ca pavel chirila, todea gros nu reprezinta mare lucru. In general se stie ca moldovenii sunt destepti, de aceea nu exclud sansa ca printre noi sa se ascunda si genii multilateral dezvoltate. |
Citat:
Cultura antivaccinista nu am ,dar am invatat sa filtrez informatia , sa imi formez o opinie Care nu are legatura cu credinta. |
Citat:
"most North Americans and Europeans have little memory of a pre-vaccine era where diseases such as mumps and measles — to say nothing of smallpox or polio — were common and often deadly. In more recent times" "It has several important factors that make it a very durable belief: (...) 5. It involves science that most people do not understand. (...) " "To put it simply: complications are more likely to arise from illness than from vaccination." |
Eu nu inteleg ce legatura are autismul cu vaccinul.
Autismul este o boala genetica, psihica. Nu poate fi produsa de un ser. Poate nu e vorba de autism si e o confuzie. https://en.wikipedia.org/wiki/Autism |
http://carteromaneasca.wordpress.com...postvaccinale/
“După 200 de ani de la apariția primelor vaccinuri, Medicina refuză în continuare să aducă suficiente explicații legate de reacțiile postvaccinale. Rezultatul este unul dramatic: o nouă patologie pediatrică: boli autoimune, boli neurologice, ADHD, autism, boli atipice, encefalitele postvaccinale, sindromul postencefalitic (epilepsie, paralizii, tulburări de vedere, auz și vorbire etc.). Vaccinurile din copilărie au deschis o “poartă” și pentru alte boli cronice, nevindecabile, cu care se confruntă deja întreaga omenire, în special copiii: leucemii, cancere rare etc. Americanul Harris Coulter împreună cu Leo Kanner și numeroși alți autori au dovedit legătura evidentă dintre vaccinuri și aceste afecțiuni." Deoarece la sugari, înainte de a fi vaccinați, starea de sănătate este apreciată doar clinic (Diagnostic: “clinic sănătos”), nu și paraclinic (cu efectuarea testelor de laborator pentru un deficit imun, o stare de alergie, teste genetice pentru evidențierea unor anumite “predisoziții genetice” etc.), noi riscăm să accentuăm afecțiunile subclinice (deficite imune etc.) sau să le provocăm alte boli (alergice, autoimune, leucemie etc.), și, nu în ultimul rând, bolile pentru care au fost vaccinați. Deși efectuarea unor astfel de analize, foarte scumpe, tuturor sugarilor, ar reduce sunbstanțial incidența reacțiilor adverse la vaccinuri, știm că este o utopie… De asemenea, un medic cunoaște faptul că, oricâte analize ar efectua, nu va putea afirma niciodată despre un sugar că are o stare perfectă de sănătate. “Reacția particulară a acestuia” față de vaccinuri nu rezultă din nici o analiză și nici nu poate fi prevăzută. Reacțiile adverse, mai ușoare sau mai grave, sunt considerate a fi “fenomene trecătoare”. Reacțiile ușoare sunt: înroșire și/ sau tumefiere locală, febră, astenie marcată, agitație nervoasă. Reacțiile adverse severe: apatie (stare de absență) sau hiperexcitabilitate (“strigăt ascuțit”), crize convulsive, abcese locale, artralgii, crize de apnee, diverse reacții alergice: rinita alergică, astm bronșic alergic, șocul alergic. Complicațiile postvaccinale sunt grave, soldate deseori cu sechele definitive. Dintre ele amintim bolile autoimune ale sistemului nervos: meningite, encefalite, polinevrite, Sindromul Guillain-Barre, scleroza multiplă (SM), autismul etc.; boli autoimune ale aparatului osteoarticular: poliartrita reumatoidă (PR); boli autoimune ale aparatului digestiv: diabet zaharat tip 1" http://carteromaneasca.wordpress.com...multe-capcane/ "‑ Conservanții: se adaugă la vaccin pentru a preveni multiplicarea bacteriilor sau a fungilor în urma unei eventuale contaminări a vaccinului, în timpul utilizării sau a fabricării acestuia. Riscul de contaminare este mai crescut în cazul flacoanelor multidoză. Cele mai utilizate substanțe cu rol de conservanți sunt: thiomersal (sau thimerosal), fenolii și fenoxietanolul. Studiile din Occident arată că acești conservanți constituie o adevărată otravă pentru organismul uman, provocând boli neurologice grave (Sindromul ADHD, autismul etc.) și boli autoimune." Adjuvanții noi și moderni, din vaccinurile actuale, inclusiv din cele administrate femeilor gravide, precum Thiomersal, Sqalena sau altele, stimulează imunitatea celulară TH1, prin care fătul poate fi respins și avortat. S‑au și întâmplat astfel de avorturi spontane. Adjuvanții folosiți în vaccinuri (mercur, aluminiu ș.a.), trec ușor prin placentă la făt. Mercurul este un metal greu, neurotoxic, afectând celula nervoasă a copilului, provocând boli neurologice autoimune grave: autism, ADHD, tulburări de concentrare și memorie, astenie marcată etc. Cel mai afectat este primul copil născut." http://carteromaneasca.wordpress.com...tie-sau-boala/ "În “încercarea” de a preveni bolile banale, acute și contagioase la copii (vaccinarea a eșuat și în acest caz, fiindcă nu sunt prevenite bolile copilăriei, ci doar amânate, până la o vârstă mai mare, când pot fi cu adevărat grave), s‑a ajuns la distrugerea lentă, sistematică a sistemului lor imun, cu provocarea unei game variate de boli cronice, grave și nevindecabile: encefalite, meningite, paralizii, boli autoimune, autism, ADHD, leucemie, cancer, sindromul morții subite la sugar, diabet zaharat, astm bronșic, artrita juvenilă ." În SUA spre exemplu, tot mai mulți părinți, ai căror copii au murit în urma vaccinurilor sau suferă de complicații grave postvaccinale, precum autismul, au dat statul în judecată, primind despăgubiri. Din surse oficiale ale conducerii SUA, doar în 2010, au murit în urma complicațiilor postvaccinale, 2.699 de copii iar alți 101 au fost diagnosticați cu autism. De curând, și în Italia, a fost recunoscută legătura dintre autism și vaccinul ROR (rujeola-oreion-rubeola)" |
Citat:
din acest motiv succesul vaccinului se întoarce împotriva lui. nu știm ce înseamnă o epidemie de rujeola sau poliomielita. |
Citat:
Autismul nu se potriveste in nici o serie caci nu este nici autoimun si nic de lata natura pentru ca nu se dobandeste. Este genetic si congenital. Ah, se mai poate intelege ca cei veccinati pot da nastere la copii cu diverse complicatii. Dar ce anume face concret serul acela de ar produce bolile insirate? |
Citat:
http://www.historyofvaccines.org/con...cines-are-made Un rezumat, pe scurt: pentru a cultiva virușii se folosesc celule embrionare ce provin de la animale. Se folosesc bioreactoare unde fermentează bacterii în drojdie, se obțin antigene. Apoi începe procesul de separare, purificare, filtrare, adăugarea substanțelor stabilizatoare, a conservanților, se combină elementele componente și iată vaccinul. Unele eșantioane se testează (cum?), apoi fiolele se stochează și începe drumul pînă la cumpărător, care depozitează și el marfa pînă ajunge la docotul ce va face și el injecția într-o zi. După care tot conținutul respectiv ajunge pe cale nenaturală în corpul copilului. Toate aceste procese prezentate frumos pe sait ar trebui să mă convingă că aici e vorba de știință, că totul e în ordine. Totuși lucrurile se fac la scară industrială și apar niște semne de întrebare de bun simț, pentru unul care privește din exterior problema: - Celulele embrionare colectate provin de la animale crescute în ce fel de condiții? Sînt ele sănătoase? Li se fac teste tuturor puilor și ouălor înainte de a începe faza întîi? Nu cred, e vorba de o producție mare de vaccinuri. - Care e procentul de puritate acceptată pentru ca substanța rezultată să treacă mai departe? Cîte celule și chiar țesuturi animale ajung în seringă? Ce se întîmplă cu organismul ce primește vaccinul în momentul în care un corp străin, viu sau nu, este inserat în mușhii proprii? - Se spune că se fac teste. Pe copiii cui se fac? Nu cred că au oameni-cobai care să facă experimente de acest gen. Apoi, dacă au cumva animale pe care se fac experimente, nu se poate testa toată marfa și rezultatele nu sînt neapărat valabile și în cazul oamenilor. Mai mult, se eșantionează fiole și poate se analizează neinjectîndu-le. Rezultă că restul fiolelor sînt bune dacă unele trec ”testele” cu brio? Deci procesul tehnologic nu-mi inspiră deloc încredere. Aș vrea să văd cu ochii mei fabricile care produc substanțele astea, pe interior. Și să știu dacă angajații care lucrează ”la bandă” își injectează copiii cu produsul final. |
Citat:
|
Pai si copiii care se uita de mici la TV au semne de autism, deci nu poate fi numai genetica. Nu putem da vina mereu pe gene. Substantele din ser pot afecta creierul si de acolo apar semnele de autism.
* De unde stim daca un copil este alergic la o substanta din ser? Il vaccinam asa fara sa ii facem ananlizele? Cum se naste cum pac il intepam cu 2 vaccinuri. Parintii au tot dreptul sa refuze, iar medicii si oamenii din jur ar trebui sa le respecte acest drept si sa nu ii mai atace atat. Pana la urma, daca un copil are reactii adverse din cauza unui vaccin, toata responsabilitatea o sa cada pe umerii parintelui, nici medicul si nici oamenii care urla nu o sa ridice un deget. Sunt curioasa, cei care indeamna pe altii la vaccin, ar semna un document in care isi asuma responsabilitatea in cazul in care copilul se imbolnaveste de la vaccin? |
Citat:
Reportajul de la protov postat de ovidiu.b care a relansat discutia e centrata in jurul declaratiilor unui escroc, pardon, "medic" homeopat si a povestii unui altui escroc, Andrew Wakefield. |
Citat:
"most North Americans and Europeans have little memory of a pre-vaccine era where diseases such as mumps and measles — to say nothing of smallpox or polio — were common and often deadly." Dar stai linistit, vor afla in curand. Cu cat antivaccinismul va castiga mai multi adepti, cu atat creste probabilitatea epidemiilor. Si uite asa, li se va improspata memoria care nu o au. Deja exista un trend in acest sens: http://insulaindoielii.wordpress.com...7/antivaccin5/ 1. Rujeola Boală „ușoară”, peste care toți copii trec cu brio, mai puțin unul dintr-o mie care moare. Restul doar suferă, riscă efecte secundare debilizante și uneori rămân orbi. Cifra din 2011 pentru Rujeola: 4.189 de cazuri. Cifra din 2012 pentru Rujeola: 7.450 de cazuri. 2. Rubeola Altă boală pe care unii părinți o caută ca să își infecteze copii în speranța imunității pe viață. Dar ignorând complicațiile mai grave precum encefalitele. poliadenopatiile și posibilitatea de a infecta mame însărcinate. Cifra din 2011 pentru Rubeolă: 3.494 de cazuri Cifra din 2012 pentru Rubeolă: 20.812 de cazuri 3. Rubeola congenitală Nimeni nu are scuze dacă își lasă copilul nevaccinat și infectat cu rubeolă în apropierea unei femei însărcinate. Sigur că rubeola nu e tragică ca si boală dar pentru o viitoare mamă poate deveni o tragedie infiorătoare. Pe lângă posibilul avort spontan, există sansa nașterii unui copil cu deficit de auz, boli de inimă, retard mental. Și desigur există și riscul nașterii unui copil mort așa cum s-a întâmplat în Brașov în 2012 (întâmplător sau nu, orașul de baștină al unei portavoci anti-vaccin). Așa cum am spus anterior, 8 decese evitabile s-au întâmplat în 2012. Cazuri Rubeola congenitală în 2011: ZERO Cazuri Rubeola congenitală în 2012: 55 Nu stiu insa daca va avea vreo unul din cei care vor ramane cu sechele majore sau mai rau, curajul sa recunoasca ca au gresit. Am observat in general un soi de lasitate printre antivaccinisti, cum ziceam intr-o postare anterioara, vad doar o singura fatzeta a responsabilitatii, satisfacuta prin faptul ca nu si-au vaccinat copilul si INCA nu s-a imbolnavit. Inca astept un raspuns vizavi de cealalta fatza a lucrurilor: cum vor reactiona cand se va imbolnavi (cu repercursiuni majore) pentru ca NU l-au vaccinat. |
Citiți și MODULUL 4.4 – Vaccinuri: Acele cu Otravă. La pagina 122 / 392.
|
Citat:
Nu e lașitate, e curaj. Contrar celor spuse de pediatri, doctori, marile companii, wikipedia șamd, iată că sînt cîțiva care au tupeul să se opună. Vaccinul nu garantează faptul că boala nu va fi făcută. Nu e nici o siguranță. Cum vei reacționa tu dacă va apărea boala chiar și într-o formă mai ușoară, cum susțin producătorii? |
Citat:
* Citat:
Il lasam sa se imbolnaveasca si ne rugam? Citat:
Ori, dupa cum demonstreaza chiar si acest topic, destui dintre ei care pretind in cunostinta de cauza, nu sunt. Informatiile multora din ei sunt de natura subiectiva, gen reportaj Pro(s)Tv, homeopati, "am auzit ca", etc. Pot sa inteleg ca nu toata lumea are o cultura medicala si poate procesa cantitati mari de informatie, dar de ce nu-si intreaba parintii macar, ca ei au inca memoria vremurilor epidemiilor de poliomelita. Citat:
Daca un copil se imbolnaveste de la o boala pe care o puteai preveni prin vaccinare, ce scuza iti gasesti? |
| Ora este GMT +3. Ora este acum 12:48:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.