![]() |
Citat:
Ovidiu B,Daca esti impotriva cipurilor, vino tu cu argumente mai bune. Cei, care acuza de sectarism nu sunt decat niste obraznici, nimic altceva. Se folosesc de obraznicie in lipsa unor argumente solide. Tocmai de aceea nu trebuie luati in seama. Daca ar avea argumente de bun simt, am putea sta de vorba, dar ei nu mai sunt in stare acum decat sa jigneasca, ceea ce-i descalifica, intrucat nu pe noi ne jignesc, ci pe Parintii care s-au exprimat cu privire la aceste cipuri. S-au facut destule trimiteri in acest sens. Ma intreb ce crestin e acela, care isi permite sa il vorbeasca de rau pe Pr. Iusin Parvu, un parinte cu inainte vedere?!? Raspunsul e de prisos. |
Citat:
Totusi, ideea se poate perfectiona, atat continutul cat si forma. E bine sa respectam regulile luptei duhovnicesti, fiind atenti sa facem voia lui Dumnezeu, noi, cei ce suntem slugi netrebnice, nu voia noastra. Asa cum ai observat, daca nu avem smerenia necesara unui discurs duhovnicesc, putem gresi usor, iar cuvantul rostit nu zideste. De aceea, rugaciune si marturisire, nu invers. Si nici rugaciune in loc de marturisire. Cred ca nimic nu e batut in cuie. Daca ai idei mai bune pentru a respinge documentele cu cip, ar fi bine sa le faci cunoscute. Si te rog sa ma crezi ca nu sunt deloc ironica. |
Citat:
Citat:
Uite: propun să mergem la pr Iustin cu acea înregistrare. Eu sunt dispus să merg. Cine se mai înscrie? Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cred ca am scris ca nici pe mine nu ma incanta tonul doamnei, dar este al ei, ce sa ii facem?!? Am ascultat cu atentie ce a spus. Nu as numi-o isterica - chiar isi pondereaza tonul, incercand totodata sa fie convingatoare - ceea ce intre noi fie vorba, e tot o jignire. Sa apelam la argumente, nu la jigniri. Intr-un fel vorbeste cel rational, in alt fel cel sentimental. |
Citat:
Te rog mai ia o dată înregistrarea aia și dacă tot nu sesizei penibulul, sincer eu mă dau bătut. E prima dată când mă dau bătut de când sunt pe forum. Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
editat....
|
Citat:
Daca esti impotriva cardului de sanatate cu cip si ai observat ceva in neregula, puteai sa-mi trimiti un mesaj privat si as fi sters inregistrarea respectiva. E mai veche, oricum. Oricum, nu acesta e subiectul discutiei. |
Ovidiu.b
Am ascultat intregistrarea respectiva. Nu m-a surprins; doamna Paduraru pare ca se identifica cu acei oameni care considera cip-ul un talisman cu puteri magice capabil sa influenteze in mod negativ pe cel care-l detine, simpla posesie a unui carnet de sofer cu microcip fiind pentru ei o insemnare a celui om cu ceva negativ, ce-l va determina sa se comporte intr-un mod necrestinesc, sa pacatuiasca, cu alte cuvinte, sa se lepede de Hristos prin faptele sale. Doamna judecator prefera sa incalce legea, decat sa renunte la confortul personal, sa renunte la calitatea de sofer. Un exemplu mai prost nici ca ar fi putut da, cred ca n-a realizat ce spune. Judecatorii ar trebui periodic testati psihologic, datorita functiei pe care o detin si responsabilitatii lor, asa cum sunt testati si politistii.
|
Citat:
Atunci cand daramam o casa veche, facem alta mai frumosa, nu contemplam molozul. |
Citat:
Imeidiat după ce ai postat...am comentat...fără să-ț dau Quote, puteai să-l ștergi sau mai simplu să recunoști că a fost o greșeală. Nu era nici un bai, toți greșim. Chiar am precizat: sper să fi fost o greșeală din partea ta. Apoi m-a surprins Miha-Anca....care a avut occazia să citească observațiile legate de înregistrare și să o asculte. Ce a înțeles și ea din toată înregistrare se vede pe istoricul discuției. Am profitat de această greșeală, tocmai să văd cum gândește această tabără. Eu unul sincer sunt tare dezamăgit. Să mă iertați, am să susțin lupta împotriva cipurilor, dar nu în modul acesta habotnic. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Părintele Justin despre protestele de stradă
Părinte, un pericol social care se întrezărește la ora actuală îl reprezintă posibilitatea unor revolte generale, pe care niște conducători din umbră le dirijează și scot populația în stradă să protesteze față de criza în care ne aflăm. Chiar există niște anunțuri de mobilizare generală programată anul acesta, oricum cât de curând. Ce sfătuiți oamenii să facă?
Parintele Justin Parvu: Sub nicio formă să nu iasă în stradă, pentru că este o capcană mai mare decât își pot vreodată închipui. Sunt manevre politice, în care românul nostru a picat de multe ori. http://diasporaonline.info/home/spir...de-strada.html http://www.youtube.com/results?searc....1.RfN2bRYfoyI |
Citat:
|
Antonia tu la ce alte proteste ai luat parte?
|
Citat:
Sa ne gandi ca tu esti patriarh. Vine presedintele tarii la tine si-ti spune s-o lasi mai moale in problema cipurilor, ca din cauza ta are probleme la Bruxelles. Tu ai vrea sa asculti si de presedinte si de Dumnezeu, dar pana la urma trebuie sa faci o alegere... De, esti om si ai vrea sa-ti pastrezi si functia. In aceasta situatie, e clar ca te dezici de miscarile in strada, dar iti pare bine daca cineva se implica si-L multumeste si pe Dumnezeu. Cam asa vad eu lucrurile. Daca esti crestin, repet, aduni un grup de crestini si demonstrezi pasnic. A opta pentru grupuri mari este primejdios, intr-adevar, caci nu stii cum reactioneaza fiecare. A nu face nimic este si mai primejdios, insa. |
Citat:
Un protest crestinesc anti-cip nu trebuie sa aiba obiective politice. As fi vrut ceva de tipul actiunii Sfantului Sava. Tacere, rugaciune, pancarte. Si atat. Fara mandrie, fara orgolii personale, fara jigniri, fara nimic ostentativ. Lumea sa vada altceva decat la cei care protesteaza din motive politice. |
Te rog dă-mi ceva concret legat de ieșitul în stradă. Cine a zis să ieșim? Eu până acum nu am auzit decât la d-na judecătoare. Te rog să mă ierți că tot amintesc de ea, dar am observat că ea a devenit etalon pentru unii creștini.
|
Citat:
"Daca veti fi opriti pe strada, posesorii de masini, care nu sunteti in regula cu... v-a expirat permisul, luati-L pe Hristos intaritor etc" Daca verificarea actelor se face doar cand suntem la volan, atunci aveti dreptate. A gasit o solutie care nu e viabila, dupa parerea mea. Dar se pare ca nu s-a auzit ca solicita adunarea de semnaturi in timp util! Ovidiu, tu ai spus ca nu vrei cipul din alte motive; de aici intrebarea mea: care iti sunt argumentele. Nu imi poti raspunde la o intrebare tot cu o intrebare. Eu cred ca in afara de acel cuvant rostit de doamna Padureanu, s-au mai adus inca multe alte argumentepe parcursul a doua topicuri. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Eu am vazut oameni facand greva foamei pentru cauze mai marunte, fara ca cineva sa le fi cerut. Pasivitatea asta nu e buna. |
Citat:
Poate o lași totuși pe Antonia să răspundă. :1: |
Citat:
P.S. De multe ori recunosc stilul lui AlinB in raspunsurile tale... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Tu in principiu ai dreptate, ca va fi greu sa scoti din casa atata lume. Dar nu asta e problema, ci aceea de a-i face pe oameni sa gandesca la ceea ce le e de folos in vederea mantuirii si ce nu. Unii habar nu au ce inseamna mantuire; altii nici la biserica nu merg; dar asa o actiune ar pune focus tocmai pe ceea ce e important in viata noastra: Hristos si mantuirea. Cum a zis si Antonia, un crestin nu se manifesta precum vandalii, ci apeleaza la rugaciune, la tacere. In felul acesta Il cooptam pe Hristos si rezultatul poate fi unul surprinzator de bun. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Protest anti-cip 666 în București
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
In sine, propunerea cu strangerea de semnaturi nu mi se pare de loc aiuristica. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:26:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.