Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   prietena ta nu e Virgina! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7330)

camy_d 17.01.2011 14:17:27

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 172960)
Daca sunt persoane care si-au pierdut virginitatea inainte de casatorie, nu inseamna ca au pierdut si puterea de a iubi si a primi iubire.

Ba da, dar mai mult bărbații.

camy_d 17.01.2011 14:18:36

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 172963)
Si eu as intreba: femeile de ce nu sunt interesate cate au trecut prin patul baiatului? Nici una nu intreaba asa ceva..

Atunci eu sunt prima. Nu pot avea o relație cu un depravat.

Melissa 17.01.2011 15:13:22

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 324589)
Atunci eu sunt prima. Nu pot avea o relație cu un depravat.

In societatea in care traim, in ritmul in care se intampla evenimentele,ar trebui sa pui ochii pe el de la gradinita...si sa ti-l pazesti non-stop...:4:

Oricum, nu poti eticheta un barbat :"depravat"...daca nu e virgin...
Si sa-ti mai spun ceva : astia virgini, sunt mai periculosi! Pai tu crezi ca se opresc la UNA???? Tre` sa fie martian ala...Asa ca decat dupa casatorie sa incerce "piata", mai bine inainte...Parerea mea!:25:...Doar asa ai sanse sa il ai doar pentru tine!

camy_d 17.01.2011 15:27:59

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 324609)
In societatea in care traim, in ritmul in care se intampla evenimentele,ar trebui sa pui ochii pe el de la gradinita...si sa ti-l pazesti non-stop...:4:

Oricum, nu poti eticheta un barbat :"depravat"...daca nu e virgin...
Si sa-ti mai spun ceva : astia virgini, sunt mai periculosi! Pai tu crezi ca se opresc la UNA???? Tre` sa fie martian ala...Asa ca decat dupa casatorie sa incerce "piata", mai bine inainte...Parerea mea!:25:...Doar asa ai sanse sa il ai doar pentru tine!

Cine s-a putut păstra până la căsătorie, se va putea păstra și după. Ceilalți nu vor putea fi fideli, nu vor putea iubi, dacă nu s-au înfrânat la tinerețe, n-o vor putea face nici când vor pune ochii pe o femeie care le place. Cum spun Sfinții Părinți, dracul curviei își cere drepturile pe care le-a avut înainte de căsătorie.

Erethorn 17.01.2011 15:44:14

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 324619)
Cine s-a putut păstra până la căsătorie, se va putea păstra și după. Ceilalți nu vor putea fi fideli, nu vor putea iubi, dacă nu s-au înfrânat la tinerețe, n-o vor putea face nici când vor pune ochii pe o femeie care le place. Cum spun Sfinții Părinți, dracul curviei își cere drepturile pe care le-a avut înainte de căsătorie.

Ah, cat de usor generalizati.

Mantuitorul a avut incredere ca pacatosii pe care i-a iertat se vor putea indrepta, dumneavoastra de ce nu puteti avea ?

camy_d 17.01.2011 15:51:28

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 324635)
Ah, cat de usor generalizati.

Mantuitorul a avut incredere ca pacatosii pe care i-a iertat se vor putea indrepta, dumneavoastra de ce nu puteti avea ?

Îi aceia care se pocăiesc am.

anonim30 17.01.2011 16:28:34

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 324641)
Îi aceia care se pocăiesc am.

Sunt curioasa cum vezi tu pocainta altuia? Stii tu ce este in interiorul lui?
Omul poate stii pacatele, dar nu si pocainta...asta numai El o stie.

Sunt curioasa totusi de un raspuns ( sau poate chiar mai multe - in special a celor cu idei preconcepute ).

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:42:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.