Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   "foarte ciudat" (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9366)

iulian78 10.05.2010 00:44:33

Doamne ajuta

Rabdare Rabdare si iar rabdare sora in Hristos .Asa ne invata Sfintii Parinti.E greu de indurat, suferinta dar prin suferinta ne curatim de pacate .Multumeste lui Dumnezeu pentru tot ce ne da gindestete putea fi si mai rau . Dumnezeu sa te intaresca si rugaciunea sa nu lipseasca ca orice lucru pe lumea asta nu se intimpla fara voia lui Dumnezeu. Dumnezeu nu iti va da mai mult decit poti duce.Si nu umbla pe la secte soro ca aiceia nu mintuiesc ci iti strica sufletul . Dumnezeu sa va ajute.

AndruscaCIM 10.05.2010 00:45:07

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245641)
Intreaba-l pe Dumnezeu. Eu nu mai spun nimic mai mult de-atat.

Doamne, dar afirmatia ta e revelata de Dumnezeu, sau e de la tine?

Cand afirmi ceva, trebuie sa stii pe ce te bazezi, date, documente...care, cum a tradus in conformitate cu scopul sau marsav, sau daca toti au tradus asa, care a fost scopul fiecaruia...si apoi nu ma poti lasa asa, trebuie sa imi spui daca mai are vreun sens sa citesc Biblia in conditiile date, nu crezi?

Mie nu imi plac deloc afirmatiile de genul asta " Toti copacii au fost mov, dar acum sunt asa pentru ca au fost falsificati...in virtutea faptului ca cineva a avut un scop...undeva, candva...cineva!!!"

LapetiteMoc 10.05.2010 00:56:15

Citat:

În prealabil postat de andruscacim (Post 245688)
" toti copacii au fost mov, dar acum sunt asa pentru ca au fost falsificati...in virtutea faptului ca cineva a avut un scop...undeva, candva...cineva!!!"

:24::24::24::24:

annajanette 10.05.2010 03:16:53

vad ca ati luat-o pe aratura....eu intrebam ce limba este asta care o folosesc astia?
era ceva de genu daca tin bine minte:ganda...nici nu mai stiu ca era foarte incalcita dar repeta intr-una ganda

heaven 10.05.2010 06:46:37

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 245711)
vad ca ati luat-o pe aratura....eu intrebam ce limba este asta care o folosesc astia?
era ceva de genu daca tin bine minte:ganda...nici nu mai stiu ca era foarte incalcita dar repeta intr-una ganda

Recunosc ca e prima data cand aud despre asa ceva.Si eu as fi curioasa sa stiu despre ce limba si ritual era vorba.

maria-luisa 10.05.2010 08:14:21

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 245688)
Doamne, dar afirmatia ta e revelata de Dumnezeu, sau e de la tine?

Cand afirmi ceva, trebuie sa stii pe ce te bazezi, date, documente...care, cum a tradus in conformitate cu scopul sau marsav, sau daca toti au tradus asa, care a fost scopul fiecaruia...si apoi nu ma poti lasa asa, trebuie sa imi spui daca mai are vreun sens sa citesc Biblia in conditiile date, nu crezi?

Mie nu imi plac deloc afirmatiile de genul asta " Toti copacii au fost mov, dar acum sunt asa pentru ca au fost falsificati...in virtutea faptului ca cineva a avut un scop...undeva, candva...cineva!!!"

Daca am fi mers in adevar, n-ar fi existat decat un sigur trup de credinciosi, nu atatea biserici care se lupta intre ele ca oarbele, in numele Dumnezeului care ne-a aratat o cale a dragostei si pacii, nu a urii. Eu stiu ce vad si anume ca nu exista nici macar iubire intre semeni, ci doar judecati absurde. Prefer sa cred in Dumnezeul in care nu exista asa ceva.
Cred si stiu ca dreptatea este a Lui. El stie cel mai bine.

maria-luisa 10.05.2010 09:33:15

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 245659)
Ce au invatat?
Ca popor, Il resping in continuare pe Hristos.
Si asta spune destul.
End of the story.

Ca se mai intorc unii, e alta chestiune.

Un adevar pe care umila ta persoana nu-l poate justifica logic e indoielnic ca Dumnezeu il va sustine prin orice alte mijloace :1:

Lasa, Aline, "caprele" vecinului si ingrijeste-te mai bine de caprele tale. Sunt caprele tale in regula ca sa le judeci pe ale altuia?
Dumnezeu Sfantul va dovedi care este adevarul. Eu nu ma indoiesc de asta.

maria-luisa 10.05.2010 09:35:09

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 245685)
Alte doua lucruri care se bat Cap in cap.. evreii si iubirea..si stii unde se bat cel mai mult?
in constitutia ISRAELULUI

Adica?? :)
Eu vad asa lucrurile: Au fost deposedati de ceea ce era al lor si meritau. S-au ridicat si au luat-o de la zero si tot au dovedit ca sunt capabili sa construiasca mult. Nu spune asta destul despre valoarea lor? Cati se pot lauda cu asta? Sau tocmai invidia este cea care macina pe unii asa de rau, incat nu pot trai din cauza "caprelor" vecinului?

o_tzaranca 10.05.2010 09:42:39

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245758)
Adica?? :)
i

adica:mult iubitul tai popor evreu si mult trambitata ta iubire de oameni ..se bat cap in cap ..in constitutia statului

maria-luisa 10.05.2010 09:44:59

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 245760)
adica:mult iubitul tai popor evreu si mult trambitata ta iubire de oameni ..se bat cap in cap ..in constitutia statului

Ce argumente ai in ceea ce sustii?

o_tzaranca 10.05.2010 09:47:20

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245762)
Ce argumente ai in ceea ce sustii?

discriminarea femeii fata de barbat..ar fi prima ..daca vrei amanunte dicutam cu constitutia pe masa.

maria-luisa 10.05.2010 09:54:01

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 245763)
discriminarea femeii fata de barbat..ar fi prima ..daca vrei amanunte dicutam cu constitutia pe masa.

Bine... sa vedem. Arata-mi unde.

o_tzaranca 10.05.2010 10:02:16

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245765)
Bine... sa vedem. Arata-mi unde.

Israelul nu are comstitutie
de ce nu are?..cu toate ca se vrea a fi un stat democratic?
pt.ca in rugaciunile de multumire lui Dumnezeu,in sinagoga,evreul ii multumeste lui Dumnezeu ca e barbat nu femeie..
deci, o constitutie care sa garanteze egalitatea femeii cu barbatul nu se poate..

maria-luisa 10.05.2010 10:06:24

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 245769)
Israelul nu are comstitutie
de ce nu are?..cu toate ca se vrea a fi un stat democratic?
pt.ca in rugaciunile de multumire lui Dumnezeu,in sinagoga,evreul ii multumeste lui Dumnezeu ca e barbat nu femeie..
deci, o constitutie care sa garanteze egalitatea femeii cu barbatul nu se poate..

Am sa-ti argumentez si eu de ce nu cred ca este adevarat ce spui tu.Iata o parere mai autorizata ca a mea sau a ta:
http://www.dvartora.ro/raspunsuri/fa...r-copiii-.html

o_tzaranca 10.05.2010 10:18:14

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245771)
Am sa-ti argumentez si eu de ce nu cred ca este adevarat ce spui tu.Iata o parere mai autorizata ca a mea sau a ta:
http://www.dvartora.ro/raspunsuri/fa...r-copiii-.html

puerile argumente aduci ,ca de obicei .fara suparare ,nu esti un partener pe masura ..sa dicutam problema evreiasca:)

tu nu esti indragostita de poporul evreu..dovada: vagi ,f.vagi cunostinte de religia lor ,de situatie actuala..

esti indragostita de un singur EVREU..l-ai cunoscut ,te-a parasit ..ce Dumnezeu so fi intamplat .nustiu ..

maria-luisa 10.05.2010 10:34:07

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 245778)
puerile argumente aduci ,ca de obicei .fara suparare ,nu esti un partener pe masura ..sa dicutam problema evreiasca:)

tu nu esti indragostita de poporul evreu..dovada: vagi ,f.vagi cunostinte de religia lor ,de situatie actuala..

esti indragostita de un singur EVREU..l-ai cunoscut ,te-a parasit ..ce Dumnezeu so fi intamplat .nustiu ..

Mai pueril ar fi sa cred lucruri neadevarate despre evrei sau orice alta grupare din gura unui strain. Fara suparare... :)
Da, sunt indragostita de un evreu si numele lui este Yeshua.

costache marilena 10.05.2010 11:03:23

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 243726)
Doriana ,se stie foarte bine ca sectele au aparut prin lucrarea celui rau in incercarea de a dezbina biserica ortodoxa.
Atata timp cat cel rau lucreaza acolo ,cum poate fi bine,cum imi pot gasi linistea ?
Mi se intampla sa trec acum cativa ani pe linga un SH din orasul meu tinut de niste sectanti.Am si intrat de cateva ori.
Puneau melodii cu continut religios pe muzica moderna.
Te rog sa ma crezi ca mi se facea rau si nu aveam putere sa mai stau.
Nu vad necesitatea de a ne ruga cu sectantii.

Sectantii sunt oameni, oamenii de langa noi, vecini, prieteni, colegi de serviciu si chiar membri de familie. Fiecare dintre ei reprezinta aproapele nostru pe care trebuie sa-l iubim ca pe noi insine si pe care, il iubim, ca doar ne este vecin, prieten, coleg sau frate de sange. Si ei ar trebui sa ne iubeasca pe noi, ortodocsii. Ca doar Domnul Hristos asa ne-a invatat si nu sa facem mai intai o selectie... Ca e bun, ca e rau, ca-i protestant sau ortodox, Domnul ne-a pus unii langa altii ca sa ne ajutam, sa ne sprijinim la greu. Cat despre rugaciune, dogma sau traditie, ei, aici e aici! Noua ortodocsilor ne lipseste rabdarea cu aproapele nostru caci daca am avea rabdare si dragoste mai profunda i-am putea aduce pe cei rataciti de la dreapta credinta, la Biserica noastra sfanta. Sa vina, deci daca nu au ceva impotriva, la noi, cu noi la biserica, la Sfanta Liturghie, la Sfantul Maslu, adica la Rugaciune cu noi...

costache marilena 10.05.2010 11:25:33

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 243800)
Imi cer scuze, chiar nu stiu cum a aparut "ortodox" in dreapta sus la mine. Eu nu am modificat nimic in profilul meu, decat data nasterii. Oare cum a ajuns acolo? Modific imediat.

Mai bine nu modifica si vino tu la ortodocsi.

costache marilena 10.05.2010 11:40:51

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 243873)
Lacrimi, anna, rodica, pastrati ridicolul pentru voi, annajanette are nevoie de un medic bun, nu de babismele voastre. Dumnezeu o va ajuta sa-l gaseasca.

Iarta-ma ca intervin, dar am inteles ca are ceva probleme psihice sau cam asa ceva... Iar in cazurile acesta cred ca esti de acord cu mine, medicii sunt limitati. Ei pot prescrie ceva medicamente care au efect sedativ, care mai dau si dependenta. Sau poate recomanzi terapie la psiholog? Dar acelasi rol il are duhovnicul... Pentru bolile psihice care sunt rezultatul suferintelor sufletului cel mai bun Doctor este Dumnezeu, rugaciunea neincetata sub indrumarea duhovnicului.

Doriana 10.05.2010 11:41:02

Citat:

În prealabil postat de costache marilena (Post 245826)
Mai bine nu modifica si vino tu la ortodocsi.

Uite ca am venit. Sunt pe forum ortodox desi multora nu le place. :)

AlinB 10.05.2010 11:46:48

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 244697)
Poate voiai sa spui ca pictarea chipului este o RE-AMINTIRE ca Fiul Domnului.... Nu MARTURIE, ca altfel ne batem joc de limba romana.

Subtila diferenta fiind dupa tine..care?

Citat:

A doua propozitie este iar aberanta: Cum adica daca nu avem icoana negam firea Sa.
Daca nu avem icoana ne rugam la El fara icoana ca Sf Serafim de Sarov pe bolovan, ca Par Cleopa cu fruntrea pe butuc sau in gind.

Sa incercam ca CONSTIENTIZAM ceea ce scriem, ca altfel ii adormim si pe astia mai mici care de abia fac ochi
Ca de obicei iti place sa intelegi totul aiurea.
Tu esti cel care ai nevoie sa "constientizeze" ce scrie celalalt, inainte de a comenta.

Ce a scris ea si ce ai "citit" tu:

Nu e vorba de "a nu avea icoane" ci de a respinge icoana.

Citat:

În prealabil postat de delia31 (Post 244682)
Deci pictarea chipului lui Hristos e o marturie a faptului ca Fiul lui Dumnezeu s-a intrupat cu adevarat. Daca n-am infatisa pe Iisus Hristos in icoane ar insemna ca negam firea Sa cea omeneasca, viata Sa pe pamant si rastignirea.

Deci, spre lamurirea ta se refera la iconoclasti, care resping infatisarea lui Iisus Hristos in icoane, ignorand cum era Dumnezeu prezent in perioada Decalogului si cum devine El prezent in perioada NT.
Practic acestia traiesc in perioada VT, negand intruparea lui Hristos.

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 244687)
Asa si idolatrii argumenteaza ca nu se inchima aurului( moleculelor) din care sunt facuti viteii ci personajelor pe care le reprezinta, deci din nou care-i diferenta daca folosesti aceast argument...
Mie-mi plac icoanele am destule, dar nu as folosi argumentul asta

Da, si in concluzie se inchinau vitelului.
Si in felul asta, dupa tine, probabil; se inchinau lui Dumnezeu.
Halal logica ca gandirea ortodoxa e deja departe...

Citat:

Heruvimii din templu eveau rol decorativ si de paza, blah, blah. Evreii sub nici o forma nu se rugau LA EI.
Nu se rugau lor, se rugau in prezenta lor, existenta lor fiind aparent impotriva poruncii a doua care spune "sa nu faci"!
Dar uite ca totusi Dumnezeu le-a spus sa faca!

AndruscaCIM 10.05.2010 12:29:10

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245731)
Daca am fi mers in adevar, n-ar fi existat decat un sigur trup de credinciosi, nu atatea biserici care se lupta intre ele ca oarbele, in numele Dumnezeului care ne-a aratat o cale a dragostei si pacii, nu a urii. Eu stiu ce vad si anume ca nu exista nici macar iubire intre semeni, ci doar judecati absurde. Prefer sa cred in Dumnezeul in care nu exista asa ceva.
Cred si stiu ca dreptatea este a Lui. El stie cel mai bine.

Vorbesti ca sa te afli in treaba, si numai lucruri abstracte pe care le bagi in aceeasi oala, si mesteci bine.

Daca sunt atatea Biserici care se lupta ca oarbele, inseamna ca nici una nu e buna...sau ca este una buna in toata lupta asta oarba, si plina de ura?:7:

Imi pare rau ca judeci mereu foarte urat, dupa care afirmi in final ca dreptatea este a Lui...cand de fapt ai putea face si tu ceva sa nu mai generalizezi totul la modul ala negru, si plin de ura, ca si cum cu totii suntem intr-un mare cerc...fara deosebire!

Exista posibilitatea ca tu sa nu vezi bine lucrurile de fapt, si sa nu üpoti discerne ce e mai bun, ce e mai rau, ce e fals, ce e adevarat...ce a ramas adevarat, si care sunt scopurile tuturor celor orbi...sau tu insati te consideri confuza, dar te lansezi in acuze si judecati, pentru ca iti vine mai simplu sa nu cauti?

costache marilena 10.05.2010 12:29:36

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245838)

E bine, e un pas.Te asteptam si la o Sfanta Liturghie.

Doriana 10.05.2010 12:32:15

Citat:

În prealabil postat de costache marilena (Post 245866)
E bine, e un pas.Te asteptam si la o Sfanta Liturghie.

Facut si asta. :)

AndruscaCIM 10.05.2010 12:43:13

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245838)

Cred ca simti si tu ca nu se pune problema sa nu ne placa prezenta ta, ci doar anumite lucruri spuse de tine, cu care noi nu suntem de acord..cam atat.

maria-luisa 10.05.2010 12:43:53

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 245865)
Vorbesti ca sa te afli in treaba, si numai lucruri abstracte pe care le bagi in aceeasi oala, si mesteci bine.

Daca sunt atatea Biserici care se lupta ca oarbele, inseamna ca nici una nu e buna...sau ca este una buna in toata lupta asta oarba, si plina de ura?:7:

Imi pare rau ca judeci mereu foarte urat, dupa care afirmi in final ca dreptatea este a Lui...cand de fapt ai putea face si tu ceva sa nu mai generalizezi totul la modul ala negru, si plin de ura, ca si cum cu totii suntem intr-un mare cerc...fara deosebire!

Exista posibilitatea ca tu sa nu vezi bine lucrurile de fapt, si sa nu üpoti discerne ce e mai bun, ce e mai rau, ce e fals, ce e adevarat...ce a ramas adevarat, si care sunt scopurile tuturor celor orbi...sau tu insati te consideri confuza, dar te lansezi in acuze si judecati, pentru ca iti vine mai simplu sa nu cauti?

M-as bucura sa fiu doar eu cea "oarba", ca e mai bine unul decat multi. Am increderea ca Dumnezeu Sfantul va lamuri cum sta treaba. Eu nu urasc, desi recunosc, nu-mi place ce vad... :)

Doriana 10.05.2010 12:49:12

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 245873)
Cred ca simti si tu ca nu se pune problema sa nu ne placa prezenta ta, ci doar anumite lucruri spuse de tine, cu care noi nu suntem de acord..cam atat.

Ai dreptate. Exceptia o fac cei care, cum intra pe forum, incep cu "nu mai discutati cu sectarii astia eretici, plini de rautate, ca am fost pe la ei si m-am ingrozit..." [ah, e si un user mai vechi cu idei de astea...cel putin unul]. Dar in rest forumul e plin de dragalashi. :5:

AndruscaCIM 10.05.2010 12:58:20

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245878)
Ai dreptate. Exceptia o fac cei care, cum intra pe forum, incep cu "nu mai discutati cu sectarii astia eretici, plini de rautate, ca am fost pe la ei si m-am ingrozit..." [ah, e si un user mai vechi cu idei de astea...cel putin unul]. Dar in rest forumul e plin de dragalashi. :5:

Figurez si eu pe lista?:2:

Doriana 10.05.2010 13:02:29

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 245889)
Figurez si eu pe lista?:2:

Pe cea cu dragalashi? Aham... Desi trebuie sa fiu atenta cu tine de multe ori...dar face parte din farmecul tau personal... :67:

AndruscaCIM 10.05.2010 13:10:34

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245892)
Pe cea cu dragalashi? Aham... Desi trebuie sa fiu atenta cu tine de multe ori...dar face parte din farmecul tau personal... :67:

:6:....hugs hugs!!!

costache marilena 10.05.2010 14:01:03

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 244781)
Salut Bibi. Am oscilat intre a te baga in seama si a te ignora. Am vazut ca esti mai nou pe aici si am zis sa-ti scriu totusi cate ceva.

Asa, deci:

1. „Bolboroselile” nu sunt bolboroseli, ci vorbirea in limbi, frumosul dar al Duhului Sfant. Daca vrei sa stii ceva despre el trebuie neaparat sa citesti, nu ai incotro. Iti recomand cartea Faptele Sfintilor Apostoli pentru inceput. Daca e prea greu sa o citesti pe toata, poti citi numai capitolele 2, 10 si 19.

2. Vorbirea in limbi, da, este indescifrabila pentru tine, dar e normal sa fie asa, nu iti este adresata. Este adresata lui Dumnezeu si El o poate descifra.

3. Apostolii asa faceau. In nici un caz nu faceau „ha ha ha” cum faci tu. Ha ha ha faceau unii din public care nu intelegeau ce se petrece. Cum nu intelegi nici tu. Ei ziceau ca apostolii sunt beti. Tu asta nu ai zis-o inca dar probabil, urmeaza.

Toate cele bune, tinem legatura.

Eu sunt ortodoxa si foarte noua pe forum. Urmaresc de ceva vreme conversatiile de aici si te-as ruga daca-mi poti spune cum, in ce fel se produce fenomenul de vorbire in limbi a credinciosilor penticostali? Si , mai ales de ce este nevoie sa se vorbeasca in limbi? Si ce vorbiti in limbi? Daca vorbirea in limbi este o rugaciune indreptata catre Domnul, atunci limba materna a fiecaruia ar fi la fel de bine inteleasa de Dumnezeu. Rugaciunea ar fi auzita si daca ai spune-o in gand! Cel care vorbeste in limbi stie ce spune? Si as mai avea de intrebat dar n-as vrea sa exagerez.

Doriana 10.05.2010 14:03:07

este un topic special pentru asta, marilena...

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7556

Pe la sfarsitul lui am scris si noi.

costache marilena 10.05.2010 14:10:02

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245878)

Si mie imi plac cei de pe forumul acesta. Si chiar daca nu impartasesc ideileologia
protestantilor/neoprotestantilor, nu vreau sa-i judec. As vrea doar sa-i inteleg. Spui ca ai participat si la o Sfanta Liturghie. E minunat! O sa mai participi si altadata si o sa ramai cu noi. Sper...

Doriana 10.05.2010 14:11:36

Citat:

În prealabil postat de costache marilena (Post 245928)
E minunat! O sa mai participi si altadata si o sa ramai cu noi. Sper...

Eu consider ca sunt cu voi, chiar daca nu sunt ca voi...

costache marilena 10.05.2010 14:21:34

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245925)
este un topic special pentru asta, marilena...

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7556

Pe la sfarsitul lui am scris si noi.

Multumesc Doriana, o sa caut in topicul indicat de tine, chiar daca are multe pagini. E adevarat ca nu are rost sa discutam acelasi subiect si aici.

lacrimi 10.05.2010 14:26:32

Citat:

În prealabil postat de costache marilena (Post 245928)
Si mie imi plac cei de pe forumul acesta. Si chiar daca nu impartasesc ideileologia
protestantilor/neoprotestantilor, nu vreau sa-i judec. As vrea doar sa-i inteleg. Spui ca ai participat si la o Sfanta Liturghie. E minunat! O sa mai participi si altadata si o sa ramai cu noi. Sper...

Sora Marilena, fii sigura ca daca Doriana ar fi participat la o Sfanta Liturghie, n-ar mai fi plecat din Biserica... Dar sunt doua motive pentru care nu o face: nu vrea (din mai multe motive) si pentru ca ar fi judecata de adunarea ei aspru daca ar face-o....

lacrimi 10.05.2010 14:27:26

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245929)

Chiar nu ai fost niciodata curioasa sa participi la o Sfanta Liturghie?....

Doriana 10.05.2010 14:30:04

Citat:

În prealabil postat de lacrimi (Post 245941)
Chiar nu ai fost niciodata curioasa sa participi la o Sfanta Liturghie?....

Pai scrisesem mai sus ca am participat si nu o data. E drept ca nu am stat de la cap la coada... :9:

Citat:

În prealabil postat de lacrimi (Post 245939)
Sora Marilena, fii sigura ca daca Doriana ar fi participat la o Sfanta Liturghie, n-ar mai fi plecat din Biserica... Dar sunt doua motive pentru care nu o face: nu vrea (din mai multe motive) si pentru ca ar fi judecata de adunarea ei aspru daca ar face-o....

Gresesti. Ai mei nu sunt asa de speriati de ortodocsi precum par.

Scotianul 10.05.2010 14:33:52

Offtopic>sorry

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 243751)
Daca ai probleme de sanatate te duci la medici. Pe acestia i-a lasat Dumnezeu sa se ocupe de astfel de probleme.

Faza cu medicii m-a dus cu gandul la Evanghelia dupa Luca.Dupa cum se stie ,,Sfîntul evanghelist Luca era de neam din Antiohia Siriei și din tinerețe a deprins înțelepciunea elinească și meșteșugul doctoricesc, făcîndu-se doctor iscusit".Acum ceva demn de remarcat>Luca este cel care a observat ca,,Iar El, fiind în chin de moarte, mai stăruitor Se ruga. Și sudoarea Lui s-a făcut ca picături de sânge care picurau pe pământ"(Luca 22:44)
Desi pentru unii poate parea o exagerare>ei bine nu este chiar asa>exista asa ceva si se numeste hematohidroza.Este extrem de rar dar nu imposibil.Acest fapt a fost observat de ,,doctorul" Luca care nu a putut sa-si reprime observatia medicala a ceea ce vedea.
http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_.../Hematohidroza
Asta ar duce cumva spre manifestari de hemopericard drept posibila cauza a decesului.Ca sa fiu sincer>inca cercetez constatarilor medicului Luigi Malantrucco.Taina mortii Sale pe Cruce este departe de a fi inteleasa de catre noi,fie si din punct de vedere medical.

costache marilena 10.05.2010 15:14:51

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245929)

Eu, la randul meu, consider ca ESTI CA NOI din acelasi pamant si ca ESTI CU NOI, pe acelasi pamant. Sper ca si iubirea noastra sa fie daruita aceluiasi Stapan.
Am incercat sa caut raspus la intrbarile adresate, de altfel, lui penticostalulmantuibil, dar intrand pe topicul indicat de tine, dupa cateva pagini, ultimele din topic, n-am gasit raspuns. Mai caut dar nu am prea mult timp la dispozitie, caci sunt la serviciu iar acasa nu am acces la internet. Copii mei nu-mi lasa calculatorul la dispozitie prea mult. Oricum, chiar daca nu aflu raspunsurile, cel putin din conversatiile dintre voi imi pot face o ideie... M-am cam bagat ca musca-n lapte pe aici...
Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:09:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.