![]() |
Doamne ajuta
Rabdare Rabdare si iar rabdare sora in Hristos .Asa ne invata Sfintii Parinti.E greu de indurat, suferinta dar prin suferinta ne curatim de pacate .Multumeste lui Dumnezeu pentru tot ce ne da gindestete putea fi si mai rau . Dumnezeu sa te intaresca si rugaciunea sa nu lipseasca ca orice lucru pe lumea asta nu se intimpla fara voia lui Dumnezeu. Dumnezeu nu iti va da mai mult decit poti duce.Si nu umbla pe la secte soro ca aiceia nu mintuiesc ci iti strica sufletul . Dumnezeu sa va ajute.
|
Citat:
Cand afirmi ceva, trebuie sa stii pe ce te bazezi, date, documente...care, cum a tradus in conformitate cu scopul sau marsav, sau daca toti au tradus asa, care a fost scopul fiecaruia...si apoi nu ma poti lasa asa, trebuie sa imi spui daca mai are vreun sens sa citesc Biblia in conditiile date, nu crezi? Mie nu imi plac deloc afirmatiile de genul asta " Toti copacii au fost mov, dar acum sunt asa pentru ca au fost falsificati...in virtutea faptului ca cineva a avut un scop...undeva, candva...cineva!!!" |
Citat:
|
vad ca ati luat-o pe aratura....eu intrebam ce limba este asta care o folosesc astia?
era ceva de genu daca tin bine minte:ganda...nici nu mai stiu ca era foarte incalcita dar repeta intr-una ganda |
Citat:
|
Citat:
Cred si stiu ca dreptatea este a Lui. El stie cel mai bine. |
Citat:
Dumnezeu Sfantul va dovedi care este adevarul. Eu nu ma indoiesc de asta. |
Citat:
Eu vad asa lucrurile: Au fost deposedati de ceea ce era al lor si meritau. S-au ridicat si au luat-o de la zero si tot au dovedit ca sunt capabili sa construiasca mult. Nu spune asta destul despre valoarea lor? Cati se pot lauda cu asta? Sau tocmai invidia este cea care macina pe unii asa de rau, incat nu pot trai din cauza "caprelor" vecinului? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
de ce nu are?..cu toate ca se vrea a fi un stat democratic? pt.ca in rugaciunile de multumire lui Dumnezeu,in sinagoga,evreul ii multumeste lui Dumnezeu ca e barbat nu femeie.. deci, o constitutie care sa garanteze egalitatea femeii cu barbatul nu se poate.. |
Citat:
http://www.dvartora.ro/raspunsuri/fa...r-copiii-.html |
Citat:
tu nu esti indragostita de poporul evreu..dovada: vagi ,f.vagi cunostinte de religia lor ,de situatie actuala.. esti indragostita de un singur EVREU..l-ai cunoscut ,te-a parasit ..ce Dumnezeu so fi intamplat .nustiu .. |
Citat:
Da, sunt indragostita de un evreu si numele lui este Yeshua. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Tu esti cel care ai nevoie sa "constientizeze" ce scrie celalalt, inainte de a comenta. Ce a scris ea si ce ai "citit" tu: Nu e vorba de "a nu avea icoane" ci de a respinge icoana. Citat:
Practic acestia traiesc in perioada VT, negand intruparea lui Hristos. Citat:
Si in felul asta, dupa tine, probabil; se inchinau lui Dumnezeu. Halal logica ca gandirea ortodoxa e deja departe... Citat:
Dar uite ca totusi Dumnezeu le-a spus sa faca! |
Citat:
Daca sunt atatea Biserici care se lupta ca oarbele, inseamna ca nici una nu e buna...sau ca este una buna in toata lupta asta oarba, si plina de ura?:7: Imi pare rau ca judeci mereu foarte urat, dupa care afirmi in final ca dreptatea este a Lui...cand de fapt ai putea face si tu ceva sa nu mai generalizezi totul la modul ala negru, si plin de ura, ca si cum cu totii suntem intr-un mare cerc...fara deosebire! Exista posibilitatea ca tu sa nu vezi bine lucrurile de fapt, si sa nu üpoti discerne ce e mai bun, ce e mai rau, ce e fals, ce e adevarat...ce a ramas adevarat, si care sunt scopurile tuturor celor orbi...sau tu insati te consideri confuza, dar te lansezi in acuze si judecati, pentru ca iti vine mai simplu sa nu cauti? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
este un topic special pentru asta, marilena...
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7556 Pe la sfarsitul lui am scris si noi. |
Citat:
protestantilor/neoprotestantilor, nu vreau sa-i judec. As vrea doar sa-i inteleg. Spui ca ai participat si la o Sfanta Liturghie. E minunat! O sa mai participi si altadata si o sa ramai cu noi. Sper... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Chiar nu ai fost niciodata curioasa sa participi la o Sfanta Liturghie?.... |
Citat:
Citat:
|
Offtopic>sorry
Citat:
Desi pentru unii poate parea o exagerare>ei bine nu este chiar asa>exista asa ceva si se numeste hematohidroza.Este extrem de rar dar nu imposibil.Acest fapt a fost observat de ,,doctorul" Luca care nu a putut sa-si reprime observatia medicala a ceea ce vedea. http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_.../Hematohidroza Asta ar duce cumva spre manifestari de hemopericard drept posibila cauza a decesului.Ca sa fiu sincer>inca cercetez constatarilor medicului Luigi Malantrucco.Taina mortii Sale pe Cruce este departe de a fi inteleasa de catre noi,fie si din punct de vedere medical. |
Citat:
Am incercat sa caut raspus la intrbarile adresate, de altfel, lui penticostalulmantuibil, dar intrand pe topicul indicat de tine, dupa cateva pagini, ultimele din topic, n-am gasit raspuns. Mai caut dar nu am prea mult timp la dispozitie, caci sunt la serviciu iar acasa nu am acces la internet. Copii mei nu-mi lasa calculatorul la dispozitie prea mult. Oricum, chiar daca nu aflu raspunsurile, cel putin din conversatiile dintre voi imi pot face o ideie... M-am cam bagat ca musca-n lapte pe aici... Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:09:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.