![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Gandeste-te ca diferenta dintre ADN-ul oamenilor si cel al cimpanzeilor este de cateva procente ... |
Citat:
|
Citat:
Poate ca eu hulesc. Dar tu ... ce faci? Tu spui ca Dumnezeu a creat animalele si le-a lasat sa evolueze ... Asta nu este hula? Geneza ne spune ca toata creatia era buna. Asa spune, nu? "21. A făcut Dumnezeu animalele cele mari din ape și toate ființele vii, care mișună în ape, unde ele se prăsesc după felul lor, și toate păsările înaripate după felul lor. Și a văzut Dumnezeu că este bine." Ori, daca Dumnezeu le-a facut bune de la inceput, de ce s-au mai adaptat? |
Citat:
(dar adaptabilitatea e o chestiune pe orizontala in cadrul aceleiasi specii) |
Citat:
Tu singur ai spus ca omul are doar 7500 de ani. Restul creatiei avand miliarde de ani. Ori, evolutia dinozaurilor, balenei, gainii, etc., au avut loc cu milioane de ani inaintea aparitiei omului. ori de cand exista omul pe pamant, animalele sunt la fel, nu au evoluat sesizabil. Si mai e ceva ce face teoria ta necompatibila cu creatia. Pana la caderea lui Adam in pacat, Lumea nu cunostea moartea. Moartea a venit in lume ca o consecinta a caderii lui Adam. Asta inseamna ca nici un animal nu a murit pana in acel moment ... Cum pui asta in acord cu evolutia in care crezi??? |
Citat:
Lasa-ma sa ghicesc. Si teoria asta e pe picior de egalitate cu creationismul si evolutionism. |
Citat:
|
Mda, ma lasi sa ghicesc, asa cum m-ai lasat sa ghicesc si la intrebarea aia, ca ziceai ca teoria creatiosmului e pe picior de egalitate cu evolutionismul si te intrebasem care teorie, a celor 4 zei creatori ?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Fa-ma si pe mine sa inteleg care e teoria aia creationista...atata discutie despre teoria creeationista dar nu stiu care e aia .
|
Citat:
No, thanks. |
Zi si tu ca nu stii care e teoria aia pe picior de egalitate cu evolutionismul ...nu e rusine, nici eu nu cunosc asa bine teoria evolutiei .
|
Citat:
Nici macar nu e vorba despre o teorie creationista, nu ma intereseaza teoriile, eu ma refeream la creatie asa cum este descrisa in Biblie, cum s-a petrecut cu adevarat. Nu teorii si alte scheme. |
Vad ca tot refuzi sa zici teoria aia. ..uite incep eu cu evolutia "Evolution is the change in the inherited traits of a population of organisms through successive generations" . Acuma tu .
|
Citat:
1. La început a făcut Dumnezeu cerul și pământul. 2. Și pământul era netocmit și gol. Întuneric era deasupra adâncului și Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor. 3. Și a zis Dumnezeu: "Să fie lumină!" Și a fost lumină. Cred Într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atoțiitorul, Făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor. Și întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, Care din Tătal S-a născut, mai înainte de toți vecii. Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Născut, nu făcut, Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut. |
Poti sa imi zici de ce sunt pe picior de egalitate ? Pentru fiecare dovada care sprijina afirmatia mea poti veni cu o dovada care sa sprijine afirmatiile tale ? Sau cum ?
|
Citat:
|
Te referi la abiogeneza ?
|
Cred ca am inteles ce a vrut sa spuna Lori28 cu....evolutia a incetat in vremurile noastre ( evident,pentru ca nici nu a existat vreodata in sensul "evolutiei" unei specii din alta )
El vrea sa spuna,ca desi astazi sint mii si mii si mii....si mii de miliarde de fiinte pe aceasta planeta ( poate exagerez )....nu exista nici macar una sau 2 "fiinte" intermediare de evolutie a unei specii din alta...adica glumind: crocodili cu pene pe spate,crocodili si cu pene pe spate dar si cu cioc,serpi cu aripi in diferite stadii ( de 1 cm,2 cm...2 m ),cu picioare in diferite stadii ( nu mai vorbesc si de prezente interne,morfologice si functionale duale in diferite stadii )...adica pesti si cu branhii si cu plamini in diferite stadii,pasari care sa si oua intr-un an dar sa si nasca pui vii in anul urmator,sau simultan si oua si pui....etc.Ar trebui teoretic sa existe cel putin miliarde de astfel de fiinte sarmane in diferite stadii de chin si " involutie"...dar nimic. De ce nu si maimute ( stramos comun ) in diferite stadii de maimute-om...unele vorbind o engleza stilcita dar si ragnete specifice maimutelor,altele,prin alte parti avind doar un cromozon lipsa in loc de 2 ( sau in plus ),altele invatind sa foloseasca focul si primele unelte de bronz,fier...adica in diferite stadii de evolutie maimuta-om...asa cum ne-au invatat mincinosii de "stiinta". Nu-i de mirare ca nu s-a gasit vreodata schelete sau alta dovada a acestor forme intermediare (fiinte care sa apartina simultan la 2 specii,una,cea de origine si cealalta,cea de destinatie...in diferite proportii )...asa cum nu exista astazi,nici ca au existat vreodata. |
Ai fost dezinformat cras . Nu stiu daca ce ai citit sau cine te-a informat te-a mintit cu intentie sau pur si simplu dezinformarea s-a produs in lant, dar esti intr-o eroare masiva.
Poti sa incepi sa citesti aici http://en.wikipedia.org/wiki/Evidence_of_common_descent |
Mda..
"However, because of limitations inherent in the record, there are not fine scales of intermediate forms between related groups of speciesFurthermore, there are also much larger gaps between major evolutionary lineages. There is a gap of about 100 million years between the beginning of the Cambrian period and the end of the Ordovician period." Treaba cu calul si pasarea e aceeasi cu "lupul si balena". Aceeasi Marie cu alta palarie. Nimeni nu infirma evolutia din cadrul unei specii. Sa-mi arate ca de la protocal au luat nastere calul si magarul si atunci nu mai spun nimic. Si treaba cu faptul ca multe animale nu se fosilizeaza e ridicola. Dintre miliardele de secimene care s-au perindat pe planeta, cateva (si nu putine) tot se fosilizau. Si nu incepe nici tu cu abiogeneza ta ca nu se poate asa ceva. E doar teorie. Infirmata de faptul ca o celula nu se naste din nimic. |
Doar zeul care a coordonat nasterea celulei, el se poate naste din nimic ....
|
...sters....
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Iar creștinii nu respectă legea VT ci legea NT care în multe aspecte este opusă primei, mai ales în ceea ce privește violența, răzbunarea. Chiar nu ai auzit că Iisus a predicat întoarcerea obrazului, iubirea vrăjmașilor și celelalte? Sau ești atât de autoîndoctrinat cu ideile ateiste încât nu mai judeci normal? |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Codul genetic e fixat si programat. Atomul este constituit numai dupa anumite modele arhetipale, programate. Invarianta speciilor-dovada unor limite prevazute. Astea sunt viziuni cibernetice ale lumii, adica tot atatea recunoasteri ale unor modele; e imposibil ca toate sa fi fost spontane si intamplatoare. Deci, cibernetica este dovada rational-stiintifica a creatiei; notiunea universala de programare scoate din ecuatie evolutionismul si implica un Creator. |
Citat:
|
in sustinere
Citat:
"The significance and joy in my science comes in those occasional moments of discovering something new and saying to myself, 'So that's how God did it.' My goal is to understand a little corner of God's plan." PS>Henry "Fritz" Schaefer a semnat(alaturi de alti oameni de stiinta) in 2001,ca membru al think-tank-ului ,,Discovery Institute" scrisoarea anti-evolutionism numita ,,A Scientific Dissent from Darwinism". http://www.dissentfromdarwin.org/index.php Exista acolo o sectiune ,,Download the list".Verificati cine sunt cei care au semnat si vei vedea cam cine figureaza acolo. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:53:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.