![]() |
Black Friday!
|
- Pot sa aflu si eu ce ati scris in condica de reclamatii ?, intreaba chelnerul.
- Nimic, doar am lipit snitelul inauntru. In parc, doi indragostiti se imbratiseaza. Langa ei se asaza linistit un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie. In cele din urma, partenerul ei izbucneste: - Cata obraznicie! – Scuzati-ma, n-as vrea sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei mele cheia, ca eu am uitat-o in casa! Ce inseamna casatoria? Sa ai trafic nelimitat in internet, dar sa ai acces doar la un singur site. |
Citat:
|
una de grădiniță
|
- Ce mesaj are Vadim Tudor pe mobil la mesageria vocală?
- Pentru limba română apăsați tasta 1. For English press 2. Pentru limba maghiară apăsați trăgaciul. |
Bancuri cu ciobani :1:
Se întâlnesc doi ciobani, unul dintre ei spuse:
- Ce mai face fratele tau, Ioane? - A murit într-un accident de avion! - Cum mă? Era pilot? - Nu! - Era pasager? - Nu! - Era pe aeroport și a dat avionul peste el? - Nu! - Atunci cum naiba a murit? - Era cu oile pe câmp și se uita după un avion și nu a văzut groapa din spatele lui... Vasile și Gheoghe cu oile la păscut, fiecare pe câte un deal. Strigă Gheorghe către Vasile: -Bă, Vasile, bă d-apoi fostu-o pa la tine pa la stana lupii astă nopte ? -Da mă Gheo, o fost. -Si ce ți-or facut bă? -Apoi mi-or luat vo cinci oi. -Bine mă, ca doară nu ai fi vrut să îți aducăâŠ. Coboara ciobanul de la munte să mearga la Sibiu. În gară, vede un chioșc și cere o bere. Tipa îi dă o bere la doză. Ciobanu' scoate brișca, crapă cutia și bea berea. Bineînțeles că nu se satură și mai cere una. O cioplește și pe asta. La care tipa de le chioșc: - Baciule, cutia are un inel, tragi de el și se deschide, de-aia e făcut. Se uită baciul la tipa și zice: - Inelu' ala e pentru ăia care nu au brișcă! Doi ciobani, cu oile pe câmp stau de vorbă⊠Pavel zărește în depărtare: -Bă, Ioane, sari că-ți mănâncă câinele slana, maaâŠ! -Mâncă pă mumă-sa că brișca-i la mine! |
Reclamații....
După o mică mansardare, un bloc de nefamiliști din Caracal a devenit cea mai înaltă clădire din Balcani.
http://nestire.ro/wp-content/uploads...iXuUtcsEP5.png |
Un om disperat se adresează unui alt om de pe stradă :
– Nu vă supărați ! Spuneți-mi, vă rog, unde este fabrica de pâine . – Nu mă supăr. Este lângă fabrica de confecții. – Și vă mai rog să-mi spuneți unde este fabrica de confecții. – Lângă fabrica de pâine. Omul nostru nervos întreabă: – Bine mă, da’ fabrica de pâine și cea de confecții unde le pot găsi? – Una lângă alta! Un șnur se uita în oglindă și zâmbea pe sub mustăți: Mamă, ce șiret sunt! Un cetățean la poștă și îi spune poștașului: – Nu vă supărați, aștept o scrisoare! – Nu mă supăr, așteptați! Un om avea un cal, iar calul nu avea nimic împotrivă. Ce au în comun un elefant și o zebră? Amândoi au trompă, cu excepția zebrei. Cum se vânează un iepure? Vânătorul se ascunde într-un tufiș și face ca varza. |
Citat:
Sotia il intreaba pe sot: - Ai vazut tipul, care m-a salvat cand eu ma inecam? - Da, a fost la mine si si-a cerut scuze. |
............
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:55:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.