Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   CAZUL TANACU (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=26)

marilena12 30.09.2007 20:03:37

Citat:

În prealabil postat de calator
este o diferenta intre a nu manca ca nu poti/vrei si alta sa nu ti se dea in ideea de fi obligat la post negru ca sa iasa dracii. Este inuman si inadmisibil sa decizi intreruperea unui tratament medical in contextul in care e f dificil de stabilit cu certitudine daca e vorba de indracire. Am citit ca una dintre metodele folosite ca tortura ce are drept urmare moartea este legarea pe cruce chiar daca crucea nu este ridicata (adica sa fii legat cu mainele de o parte si de alta) Moartea apare in urma sufocarii datorita faptului ca in ac pozitie plamanii suporta o presiune f mare.

Adica se moare daca stai mai multa vreme cu bratele la orizontala?! Prin sufocare??????? Pai nu ma mai mira deloc cum a prezentat mass media asa zisa "rastignire pe cruce" de la Tanacu! Haide, fii serios!!! Si eu nu cred ca postul se mai poate numi post, daca este impus cu forta. Mi se pare exagerat rau ceea ce spui...

ancaemanuel 30.09.2007 20:59:26

Va spun ca nu am avut timp sa citest toate postarile, in schimb citisem cu ceva timp in urma parerea unui preot cu privire la asta. Deocamdata nu imi amintesc unde am citit, dar va spun ce am inteles.
Presa a modificat datele privitoare la caz, pentru a putea incrimina.
Fata, sau femeia respectiva era intradevar bolnava. Ca mai mult spiritual decit fizic, e altceva.
Pe asta insista preotul al carui articol l-am citit.

cristiboss56 01.10.2007 07:35:07

Citat:

În prealabil postat de ancaemanuel
Va spun ca nu am avut timp sa citest toate postarile, in schimb citisem cu ceva timp in urma parerea unui preot cu privire la asta. Deocamdata nu imi amintesc unde am citit, dar va spun ce am inteles.
Presa a modificat datele privitoare la caz, pentru a putea incrimina.
Fata, sau femeia respectiva era intradevar bolnava. Ca mai mult spiritual decit fizic, e altceva.
Pe asta insista preotul al carui articol l-am citit.

Nimic concret in expunerea ta, chiar daca ai apelat la memorie ! . . . .

Mirean 01.10.2007 11:00:38

Citat:

În prealabil postat de sofiaiuga
MIREAN,maicutele au declarat la OTV ca au cumparat tratamentul care costa 7 milioane pe luna ,iar in urmatoarea luna nu a mai avut bani manastirea pt a o intretine medical lunar.Fratele ei vazind ca nu se face bine la spitalul de psihiatrie a considerat ca internarile sint inutile dc boala tot revine.

Obsesiv, sursa informatiilor unora dintre forumisto este OTV-ul (acelasi post care a trucat o caseta pentru a mediatiza un fictiv "botez satanist").
Trecand peste inexactitate informatiei prezentate de tine, te intreb: de ce nu au dus-o inapoi la spital? Stiai ca in astfel de cazuri tratamentul este aproape gratis? Nu fratele ai a scos-o din spital ci Corogeanu, fratele ei a intrat in "ecuatie" mult mai tarziu....
Oricum, chiar daca cele relatate de tine ar fi adevarate, nu cred ca justifica "tratamentele" aplicate.

Mirean 01.10.2007 11:02:46

Citat:

40 zile nu mori dc nu maninci ,este dovedit medical Eu am avut o pacienta cu cancer in ultima faza ,internata ,cancer de uter ,care ATRAIT MAI MULT DE 40 ZILE FARA A MINCA NIMIC ,DOAR CU LICHIDE DIN CIND IN CIND LUA PE LINGA MEDICATIA PALEATIVA CE I S-A ADMINISTRAT,SI AVEA CANCER UTERIN DE STADIUL 4 ,NEOPERABIL,DECI ERA F. BOLNAVA FIZIC,TRUPESTE ,PE CIND ASTA ,DE LA Tanacu era trupeste bine ,caci ea era chinuita sufleteste.Asa ca nu mai spune abureli ca orice medic care citeste isi da seama cit spui de eronat.Este o aberatie sa se spuna ca cineva moare de foame in citeva zile.

Cred ca ar trebui sa citesti cu atentie....
Privarea de hrana a fost doar unul din factorii care au dus la moartea fetei....
Inca o data: CITESTE CU ATENTIE, TOT! Nu (mai) scoate din context!

sofiaiuga 01.10.2007 17:20:46

mirean,sursa mea de informatie nu e OTV ci ceea ce au declarat maicutele pe post ,indiferent ca aceasta e OTV sau alt post.Si de ce nu le-as crede pe ele si as crede pe altii care nu au fost in miezul problemelor

Mirean 01.10.2007 17:31:24

Citat:

mirean,sursa mea de informatie nu e OTV ci ceea ce au declarat maicutele pe post ,indiferent ca aceasta e OTV sau alt post.Si de ce nu le-as crede pe ele si as crede pe altii care nu au fost in miezul problemelor

Suspiciunile mele legate de informatiile mediatizate de acest post sunt, evident, pareri personale.

Altele erau intrebarile...si ma asteptam sa raspunzi acestora...

marilena12 03.10.2007 14:24:28

Frate mirean, iarta-ma te rog, dar care este motivul pentru care mergi cu contrazicerea la acest topic pana in panzele albe? Ca doar or merita si ceilalti mai ponderati decat fratia ta, sa le fie respectate opiniile. Doresti sa ti se dea dreptate numai tie? Sau care ar fi motivul pentru care esti asa tafnos cu toata lumea?
Nu trebuie sa-mi si raspunzi...Doamne ajuta!

Mirean 03.10.2007 16:42:00

Citat:

În prealabil postat de marilena12
Frate mirean, iarta-ma te rog, dar care este motivul pentru care mergi cu contrazicerea la acest topic pana in panzele albe? Ca doar or merita si ceilalti mai ponderati decat fratia ta, sa le fie respectate opiniile. Doresti sa ti se dea dreptate numai tie? Sau care ar fi motivul pentru care esti asa tafnos cu toata lumea?
Nu trebuie sa-mi si raspunzi...Doamne ajuta!

Nu am sustinut decat sa fie respectata deciziza Sf. Sinod in acest caz. E asa de rau?
Si sa se spuna adevarul. Si daca sunt aduse acuze sa fie aduse cu dovezi, nu "din auzite". Si , mai ales, SA SE FACA DISTINCTIE INTRE PUNCTE DE VEDERE OFICIALE SI PARERI PERSONALE!!!

marilena12 03.10.2007 20:29:16

De ce frate "tipi" la mine cu litere de tipar? :D
Pai tu de unde ai dovezi in afara a ceea ce este cunoascut deja? Ai vorbit personal cu cineva implicat, sau care a fost prezent cumva "in problema"?
Ca daca au fost oameni care au expus cateva informatii primite din surse care stiu mai mult decat se vehiculeaza in media, i-ai acuzat si pe ei. Eu cred ca daca adevarul ar fi in ceea ce ai expus tu, exclusiv, nu ar fi atatea pareri impartite.
Tu ai spus odata ca trebuie vazuta problema pe toate laturile, acum o tii una si buna ca trebuie vazuta numai latura oficiala, care a fost facuta publica!
Eu nu vreau polemica cu tine, insa prea dai cu parul!
Iarta-ma ca am intervenit din nou...Domnul sa te binecuvanteze!

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:14:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.