![]() |
Citat:
|
Va spun ca nu am avut timp sa citest toate postarile, in schimb citisem cu ceva timp in urma parerea unui preot cu privire la asta. Deocamdata nu imi amintesc unde am citit, dar va spun ce am inteles.
Presa a modificat datele privitoare la caz, pentru a putea incrimina. Fata, sau femeia respectiva era intradevar bolnava. Ca mai mult spiritual decit fizic, e altceva. Pe asta insista preotul al carui articol l-am citit. |
Citat:
|
Citat:
Trecand peste inexactitate informatiei prezentate de tine, te intreb: de ce nu au dus-o inapoi la spital? Stiai ca in astfel de cazuri tratamentul este aproape gratis? Nu fratele ai a scos-o din spital ci Corogeanu, fratele ei a intrat in "ecuatie" mult mai tarziu.... Oricum, chiar daca cele relatate de tine ar fi adevarate, nu cred ca justifica "tratamentele" aplicate. |
Citat:
Privarea de hrana a fost doar unul din factorii care au dus la moartea fetei.... Inca o data: CITESTE CU ATENTIE, TOT! Nu (mai) scoate din context! |
mirean,sursa mea de informatie nu e OTV ci ceea ce au declarat maicutele pe post ,indiferent ca aceasta e OTV sau alt post.Si de ce nu le-as crede pe ele si as crede pe altii care nu au fost in miezul problemelor
|
Citat:
Altele erau intrebarile...si ma asteptam sa raspunzi acestora... |
Frate mirean, iarta-ma te rog, dar care este motivul pentru care mergi cu contrazicerea la acest topic pana in panzele albe? Ca doar or merita si ceilalti mai ponderati decat fratia ta, sa le fie respectate opiniile. Doresti sa ti se dea dreptate numai tie? Sau care ar fi motivul pentru care esti asa tafnos cu toata lumea?
Nu trebuie sa-mi si raspunzi...Doamne ajuta! |
Citat:
Si sa se spuna adevarul. Si daca sunt aduse acuze sa fie aduse cu dovezi, nu "din auzite". Si , mai ales, SA SE FACA DISTINCTIE INTRE PUNCTE DE VEDERE OFICIALE SI PARERI PERSONALE!!! |
De ce frate "tipi" la mine cu litere de tipar? :D
Pai tu de unde ai dovezi in afara a ceea ce este cunoascut deja? Ai vorbit personal cu cineva implicat, sau care a fost prezent cumva "in problema"? Ca daca au fost oameni care au expus cateva informatii primite din surse care stiu mai mult decat se vehiculeaza in media, i-ai acuzat si pe ei. Eu cred ca daca adevarul ar fi in ceea ce ai expus tu, exclusiv, nu ar fi atatea pareri impartite. Tu ai spus odata ca trebuie vazuta problema pe toate laturile, acum o tii una si buna ca trebuie vazuta numai latura oficiala, care a fost facuta publica! Eu nu vreau polemica cu tine, insa prea dai cu parul! Iarta-ma ca am intervenit din nou...Domnul sa te binecuvanteze! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:14:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.